Fiica cea mare a familiei prezidentiale, Ioana Basescu, are un ghinion fantastic in dragoste. Dupa un mariaj esuat cu Bogdan "Bodo" Marin, Ioana Basescu parea sa-si fi regasit linistea alaturi de Giovanni Francesco, unul dintre directorii de la MTV Romania. Numai ca lucrurile nu stau chiar asa. CANCAN a descoperit ca logodnicul fiicei presedintelui traieste vieti paralele. In putinele momente in care nu este cu Ioana (cu care si-a facut deja planuri, cei doi intentionand sa-si construiasca o casa impreuna!), Giovanni iubeste o tanara secretara. Paparazzii nostri au obtinut dovada acestei povesti incredibile de amor, pe care o vom prezenta pe parcursul mai multor episoade incepand de azi.

Le-a agatat pe amandoua la acelasi concert

Desi ar fi fost de asteptat ca rivala fiicei lui Traian Basescu sa fie cel putin de talia acesteia, "amanta" are 24 de ani, este o studenta la Management, locuieste in continuare cu parintii si conduce un Opel Astra model vechi. Roxana Nichifor lucreaza ca secretara la firma de impresariat "Music Management" a lui Radu Groza impresarul acuzat ca o hartuia pe solista formatiei Heaven. Acesta este, de alftel, primul ei job. Din informatiile noastre, Giovanni a cunoscut-o pe Roxana in vara, mai exact pe 28 iulie, cu ocazia concertului sustinut de Julio Iglesias la Constanta. Tot atunci, Giovanni s-a cuplat si cu Ioana, lucru confirmat in presa de catre fiica cea mare a lui Traian Basescu.

Practic, din acea seara, bosul de la MTV Romania se imparte intre cele doua femei. In timp ce relatia cu Ioana si-o traieste la vedere, cu Roxana se intalneste pe ascuns.

Integral in CanCan