Cantareata se va bucura din plin de zilele de concediu, imediat ce va termina cu alergatura la spectacolele de Craciun si Revelion. Si va avea ceva de munca pana la vacanta, pentru ca Lucian Mitrea, impresarul si iubitul ei, a avut grija sa-i umple pana la refuz agenda.

Cu un tarif de 3.500 de euro pe concert in noaptea dintre ani, Andreea va strange suficienti bani pentru a "ataca" o destinatie exotica si, deci, costisitoare, cum ar fi insulele Maldive. Ideea i-a apartinut, de fapt, lui Lucian care incearca astfel sa se revanseze fata de iubita lui. Scandalul in care acesta a fost acuzat ca o insala si perioada incarcata de final de an pe care i-a pregatit-o sunt, poate, doar cateva dintre motivele care l-au determinat pe impresar sa-i faca blondei o astfel de surpriza.

Vreme de zece zile, cei doi vor profita din plin de timpul petrecut impreuna, prea putin in ultima perioada. Mai mult, pentru ca-si doresc intimitate si lux exotic, Mitrea a facut rezervari pentru un bungalow pe apa, unde nimeni si nimic nu-i va putea deranja.

Apropiati ai cuplului sustin ca, de cand au stabilit destinatia, cei doi se lauda in stanga si in dreapta ca vor incerca sa profite din plin de serviciul all-inclusive si se vor inchide in camera pentru o cura de sex. Nici plajele salbatice nu le vor rata. Distractia de cinci stele il va costa pe impresar aproape 10.000 de euro. Din fericire, alte mari cheltuieli nu vor mai face, pentru ca shopping-ul pe o insula pustie se limiteaza la suveniruri.

Cancan