Situatia ingrata in care a ajuns Antonia! Ziua cu Vincenzo, noaptea cu Velea.La cinci luni distanta de cand a vazut-o ultima oara, Antonia a fost la Maya, in Italia, dar nu singura, ci insotita de iubitul sau. Odata lansata invitatia din partea fostilor sai socri, de a-l lua in Italia si pe Alex Velea, Antonia s-a conformat din nou si a plecat impreuna cu iubitul sau, sa-si vada fiica pe care o are cu Vincenzo Castellano. Astfel ca, la cinci luni de cand s-au intalnit ultima oara, tot la Napoli, artista si Maya au petrecut mult timp impreuna, iar micuta a fost cat se poate de fericita, informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O frumoasa prezentatoare de la noi a facut furori cu decolteul sau.Petrecerea Viva a strans multe vedete la un loc, care si-au etalat tinutele care mai de care sofisticate, demne de apreciat pe Verdict.ro. Geanina Ilies, prezentatoarea de la Observator, a postat o fotografie pe contul sau de socializare in care apare imbracata cu o rochie lunga, de culoare albastra, cu un decolteu care a facut furori la petrecerea Viva, unde a luat parte, scrieCancan.

Pe ce si-a tocat Tori Spelling mostenirea? A ramas fara cele 18 milioane de dolari.A ajuns saraca lipita pamantului! Tori Spelling a primit 18 milioane $ dupa moartea tatalui ei, regizorul Aaron Spelling, in 2006. Acum e datoare vanduta la banci, intretinere si proprietarul a gonit-o din casa. Actrita de 43 de ani, cunoscuta pentru rolul Donnei Martin din serialul "Beverly Hills 90210", e de departe cea mai mare cheltuitoare de la Hollywood. Anul trecut a fost data in judecata de American Express pentru neplata unor taxe de 38.000 de dolari, potrivitClick.

Cum a reusit Patrick Dempsey sa-si salveze casnicia.Patrick Dempsey si Jillian Fink au reusit sa-si salveze casatoria dupa ce anul trecut au fost pe punctul de a divorta. Cunoscutul actor a dezvaluit acum cum a reusit sa dea o noua sansa mariajului sau. La sfarsitul anului trecut cei doi au fost surprinsi intr-o vacanta romantica la Paris si toata lumea s-a intrebat cum este posibil dupa ce la inceputul anului isi anuntau despartirea dupa o casatorie de 15 ani, relateazaViva.

Imagini dementiale! Asa arata Anda Adam in urma cu 13 ani.In varsta de 35 de ani, Anda Adam a devenit cunoscuta publicului romanesc in anul 1999, cand, alaturi de trupa R.A.C.L.A. a lansat cantat piesa "Nu ma uita", melodie care a cunoscut un succes imens. Cu o voce foarte buna si foarte talentata, Anda a devenit in scurt timp una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi. La vremea aceea bruneta, artista a stiut insa sa profite si de calitatile fizice pe care le are, fiind atunci, ca si acum, o adevarata bomba sexy. Ofertele pentru a poza nud nu au intarziat sa apara, iar Anda nu a refuzat deloc aceste provocari. Revistele pentru barbati s-au "batatut" pentru cateva imagini cu ea in costum de baie, sau chiar nud, anuntaEVZ.