Moldovenii de la Carla's Dreams investesc bani grei in vopsea. 100 de euro pentru o masca. Artistii de la Carla's Dreams recunosc faptul ca dorinta de anonimat nu reprezinta o misiune usoara: petrec in jur de o ora la machiaj, inainte de orice aparitie publica, si inca o jumatate pentru demachiere.Au uimit o tara intreaga, dar nimeni nu le stie identitatea de mai bine de patru ani! Asta pentru ca moldovenii de la Carla¬s Dreams, idolii adolescentilor de astazi, au stiut bine ce au de facut pentru a-si putea pastra intimitatea in valtoarea showbizului. Ei bine, inca de cand au patruns in peisajul muzical autohton si chiar daca pe atunci nu se bucurau de faima de astazi, artistii si-au ascuns chipul in spatele unor masti pictate direct pe fata, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

L-a lasat cu buza umflata pe DANI OTIL! "Matinalul" Antenei i-a facut marcaj strans Adei Condescu, dar noaptea s-a incheiat prost pentru el. Joi seara, dupa petrecerea VIVA, un cvartet celebru a parasit locul desfasurarii distractiei. S-a lasat cu vise spulberate de ambele parti. Cum? Va explicam imediat. Primele vise spulberate sunt cele ale blogarului Otrava, respectiv ale sotiei sale, blogarita Diana Enciu. In primul rand ca orice casnicie distruge (se stie) mare parte din visele pre-maritale. In al doilea, cand te casatoresti cu un personaj ca Otrava (care picura nu otrava, ci miere cu miros de transpiratie, in sufletele cititoarelor sale fidele) este de asteptat sa regreti mai devreme sau mai devreme. Nu, nu e greseala de tipar, pentru ca mai tarziu nu poti sa regreti, orice ar regreta ca s-a maritat cu Otrava mai devreme. Dar daca va intereseaza sa cititi mai multe despre blogarita de fashion Diana Enciu si alegerile ei de viata, cel mai probabil veti gasi curand abordat subiectul pe verdict.ro, site-ul numarul 1 de fashion review din Romania, anunta CanCan.

Odrasla lui Borcea merge si la fast-food cu bodyguardul. Pazea, iese la atac gasca lui Borcea! Nu cel mare, ci cel mic. Mic doar in buletin, pentru ca la trup s-a facut pufos ca o gogoasa si poate oricand sa dea cantarul peste cap. Nici nu e de mirare, din moment ce-si face veacul doar pe la fast-food. Chiar si acolo, Patrick Borcea (19 ani) merge insotit de bodyguard. Culmea smecheriei! Sa mergi la McDonald's cu bodyguardul dupa tine. Patrick Borcea a fost surprins recent de fotoreporterii Click! la un fast-food din Capitala, alaturi de gasca sa de prieteni si de o "gorila" care-i asigura paza, relateaza Click.

Amber Heard i-a cerut divortul lui Johnny Depp. La doar un an si trei luni de cand s-au casatorit pe o plaja din Bahamas, Amber Heard (30) si Johnny Depp (52) au socat pe toata lumea cu anuntul divortului lor. Jurnalistii americani au aflat ca frumoasa blonda a fost cea care a depus actele de divort, la inceputul acestei saptamani. Amber Heard invoca "diferente ireconciliabile", la doar doua zile dupa ce mama actorului a incetat din viata. Cei doi actori nu au copii impreuna, si nici un acord prenuptial, iar Amber ar fi cerut deja, in instanta, ca averea lui Depp, estimata la peste 400 de milioane de dolari, plus o insula privata in Bahamas, sa fie impartita echitabil, anunta Unica.

Adrian Sina a facut-o si p-asta! I-a lasat pe Anca Serea si pe Moise si a plecat in America. In urma cu o saptamana, Anca Serea si Adrian Sina deveneau din nou parinti, vedeta aducandu-l pe lume pe Moise, cel de-al cincilea copil. Cu agenda plina si stabilita cu multe luni inainte, artistul a fost nevoit sa se rupa de sotie si de bebelus si sa decoleze spre America. Bebelusul sotilor Sina - Serea a fost cel mai asteptat copil din showbiz. Si asta pentru ca Moise a intarziat saptamani bune fata de termenul estimat inital de catre medic. In aceste conditii, nu e de mirare ca planul lui Adrian Sina a suferit unele modificari. Mai exact, celebrul artist avea programata plecarea in America duminica trecuta, insa a facut tot posibilul sa schimbe biletele de avion si plece mai tarziu peste Ocean. Asa se face ca la 5 zile de la nasterea fiului sau, acesta a fost nevoit sa isi lase sotia si nou nascutul acasa si sa decoleze spre America, scrie Libertatea.