Ilie Nastase a fugit cu fosta sotie la Paris! La doar cateva zile dupa ce a declarat ca sotul ei inca o iubea pe Amalia atunci cand l-a cunoscut, Brigitte a plecat grabita in Franta. Si asta dupa ce a aflat ca cei doi se aflau acolo impreuna! In aceeasi loja, veseli, ca si cum nimic rau nu ar fi existat niciodata intre ei. Asa au fost fotografiati miercuri Ilie Nastase (69 de ani), Amalia (40 de ani) si fiicele lor de presa internationala la turneul de tenis de la Roland Garros. Asta in timp ce Brigitte Nastase (39) muncea de zor pentru deschiderea locului de joaca pentru copii, Magic Castle Summer Pool, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

BRomania i-a suflat "nora" sefului de la Liga. Cu atatia fani, e de asteptat Matei Dima (boss-ul de la BRomania) sa aiba si multe "groupies". Pentru cine nu stie termenul si nici n-a vazut "Almost Famous", definim imediat, cu ajutorul Wikipedia. O "groupie" este "un gen de femeie care este mai interesata de relatii intime cu vedetele decat de munca propriu-zisa a acestora". Ei, o astfel de groupie a lui BRomania parea sa fie si Bianca Taban. Fosta "nora" a lui Gino Iorgulescu si noul star de pe internet au ars-o in tandreturi in plina strada, joi seara, cu saruturi cat se poate de reale, chit ca originea pasiunii fetei isi are radacinile in lumea virtuala. Finalul a fost insa tot pe net. Nu de altceva, dar BRomania s-a urcat in masina Biancai doar pentru scurt timp, aceasta ducandu-l la masina lui, ceva mai departe. Ulterior, amandoi s-au retras la casele lor de smecheri: Bianca in Pipera, BRomania la "Stejarii", anunta CanCan.

Americanii n-au iertat-o nici acum pe Antonia. Interdictia o tine departe de "taramul fagaduintei" America, taramul pe care a trait 13 ani si a unde a absolvit liceul, va ramane o dulce amintire pentru Antonia Iacobescu. Solista poate ajunge oriunde pe mapamond, mai putin acolo, deoarece interdictia de a intra pe teritoriul tarii este inca activa. Oricat de mult si-ar dori organizatorii de concerte de peste Ocean sa o aiba la sarbatorile locale romanesti, se lovesc de scuzele brunetei legate de programul sau concertistic incarcat. In realitate, conform surselor noastre, atat Antonia, cat si mama sa figureaza si acum, dupa opt ani de cand s-au intors in tara, cu viza anulata la Ambasada Statelor Unite de la Bucuresti, cel mai probabil ca urmare a unei pedeapse administrative, relateaza Libertatea.

Comparate adesea, Sophia Loren si Madalina Ghenea se vor intalni la Cluj. Editia de anul acesta a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) o are ca invitata speciala pe celebra actrita Sophia Loren. Aceasta va primi Premiul pentru intreaga cariera, care ii va fi inmanat de romanca Madalina Ghenea, cea care a fost comparata in repetate randuri cu Sophia Loren. Madalina Ghenea o va intalni pe celebra actrita italiana in cadrul Galei de inchidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj. Presa italiana a scris despre incredibila asemanare dintre cele doua, nu doar fizica, ci si in privinta carierei. La fel ca si Sophia Loren, Madalina si-a inceput cariera de fotomodel la varsta de 15 ani, anunta Viva.

Cele mai intime scene surprinse vreodata intre Oana Roman si sotul ei! Despartirea le-a reinviat iubirea! Mariajul Oanei Roman cu Marius Elisei nu a fost intotdeauna numai lapte si miere. Mai mult, fiica lui Petre Roman a recunoscut public ca a intampinat unele dificultati peste care, din fericire, a reusit sa treaca. De ceva vreme, barbatul Oanei Roman a revenit in caminul conjugal, dupa ce temporar se mutase la Pitesti unde detin un magazin de haine. Lucrurile nu numai ca s-au reasezat pe un fagas normal, dar cei doi se comporta ca niste adolescenti indragostiti, scrie Libertatea.