Johnny Depp a inchis un restaurant pentru a petrece cu Ionita de la Clejani. Revedere cu staif. Megastarul american Johnny Depp a venit joia trecuta in Romania pentru a sustine un concert alaturi de trupa lui, "The Hollywood Vampires", la Bucuresti. Asa cum era de asteptat, actorul a fost plimbat prin toate restaurantele si cluburile de fite din Capitala, dar si pe la atractiile turistice din Brasov. Culmea este ca, singurul roman care s-a laudat ca-l cunoaste si ca a baut cu el, Ionita de la Clejani, l-a vazut pe Depp abia duminica seara. Asadar, artistul roman a lipsit din peisaj in momentul in care actorul a calcat pe pamant romanesc si in cea mai mare a sederii starului la noi. Aflat la un recital in afara Bucurestiului, Ionita a promis insa ca va face tot posibilul sa ajunga la vechiul sau prieten. Asa ca, duminica seara, imbracat la patru ace, intr-o tinuta all black si insotit de un bodyguard, lautarul a venit in parcul Herastrau la un restaurant de fite, acolo unde Depp poposise si joi seara, dupa ce a aterizat in Romania, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Delia face furori cu noul sau costum de baie dintr-o singura piesa! Delia este una dintre cele mai sexy cantarete din showbiz-ul autohton. Adora schimbarile, dreprt dovada culorile sale extravagante pe care le-a adoptat pentru par, dar nici la vestimentatia artista nu se lasa mai prejos. Cu forme apetisante si un sex- appeal aparte, Delia starneste imaginatia barbatilor, postand fotografii incendiar de sexy pe conturile sale de socializare. In cele mai recente fotografii, Delia apare intr-un costum de baie, dintr-o singura piesa, de culoare rosie, vedeta seamana perfect cu Pamela Anderson, pe vremea cand juca in celebrul serial "Baywatch". Cantareata a strans intr-un timp scurt zeci de mii de like-uri si sute de comentarii de lauda si apreciere, anuntaCancan.

Situatie-soc in familia Gabor! Ramona a luat numele lui... Mr. Pink. Nimeni nu poate spune cu siguranta care este adevarata relatie a Monicai Gabor cu Mr. Pink, daca sunt sau nu logoditi, daca afaceristul chinez este atat de perfect pe cat lasa Moni sa se inteleaga, insa se pare ca, de la o vreme si sora ei, Ramona Gabor, i-a intrat in gratii chinezului. In urma cu cativa ani, vrand sa schimbe aerul din Dubai, Ramona, la invitatia Monicai, a mers pentru cateva zile in America. Vacanta a avut atat puncte bune, cat si slabe. Chiar daca s-a plans prietenelor ca a fost terorizata de Moni, care o controla obsesiv, Ramona s-a laudat acestora ca Mr. Pink s-a comportat ca un adevarat cavaler si ca a incercat sa-i faca toate poftele. Drept recompensa, Ramona a postat constant imagini cu energizantul pe care-l promoveaza afaceristul si i-a facut chinezului dedicatii pe retelele de socializare, vrand parca sa-si enerveze surioara mai mare. Desi initial parea ca Ramona doar ii face in ciuda Monicai, se pare ca relatia dintre ea si afaceristul chinez a evoluat in mod real, informeazaLibertatea.

O romanca de 14 ani a facut senzatie in "Game of Thrones". Afla-i povestea! Poate fanii Game of Thrones nu au auzit de numele Octaviei Alexandru, insa cu siguranta au urmarit cu sufletul la gura destinul personajului pe care romancuta l-a interpretat in ultimul episod al sezonului 4, "Copiii". Atunci avea 12 ani si o interpreta pe micuta Leaf, unul dintre Copiii Padurii, care au dominat pamanturile Celor 7 Regate inainte de sosirea Primilor Oameni. "Primii oameni ne-au spus Copiii, dar ne-am nascut inaintea lor", isi descrie Leaf rolul in serial. Partitura Octaviei Alexandru din 2014 a fost episodica, dar puternica, deoarece personajul ei reapare in sezonul 6, de data aceasta interpretat de actrita Kae Alexander, o "Leaf" mai matura si ale carei puteri magice au devenit mai mari, scrieUnica.ro.

Motivul pentru care Bianca Dragusanu a ascuns timp de cinci luni sarcina. Din momentul in care a aflat ca este gravida, Bianca a refuzat cu obstinatie sa confirme vestea, desi aceasta s-a propagat rapid in mediile mondene. Desi ar putea parea ca a facut-o de dragul publicitatii sau al exclusivitatii, in realitate, viitoarea mama a parcurs o perioada atat de grea, incat sa atraga atentia asupra ei era ultimul lucru pe care si l-a dorit. Bianca sufera de trombofilie. Problemele pe care le are cu picioarele vesnic vinete, situatie generata de cheagurile de sange care se formeaza la nivelul zonei afectate, i-au pus in pericol sarcina. Medicii specialisti pe care i-a consultat incepand cu momentul in care a aflat ca este gravida au avertizat-o ca exista un risc urias ca in primele patru luni si jumatate sa piarda sarcina printr-un avort spontan, anuntaLibertatea.