Valentina Pelinel a facut publica prima imagine cu bebelusul ei. Cum arata Milan Cristian. alentina Pelinel a nascut miercuri, 8 iunie, un baietel perfect sanatos. Micutul se numeste Milan Cristian si a primit nota 10 la nastere. Proaspata mamica a facut publica prima imagine cu bebelusul ei, spre incantarea fanilor care asteptau cu nerabdare momentul. Dupa ce Andreea Tonciu a nascut la primele ore ale diminetii, si Valentina Pelinel a ajuns la spital unde a adus pe lume un baietel. In urma cu putin timp, Pelinel a facut publica prima poza cu Cristian, care doarme linistit la pieptul mamei. "Bine ai venit, Milan Cristian", a scris Valentina pe contul de socializare. Sarcina Valentinei depasise deja termenul de ceva vreme. Valentina Pelinel este una dintre romancele care s-au bucurat de mare succes in afara tarii, ca model. Ea a fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat in anul 2014. Presupusul tatic Cristi Borcea are acum 7 copii: 3 cu prima sotie, Mihaela, 2 cu a doua sotie, Alina Vidican, unul cu fosta lui avocata, Simona Dana Voiculescu si unul, abia venit pe lume, cu Valentina Pelinel, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata Sandra Izbasa dupa ce s-a retras din gimnastica! Cat de sexy pozeaza sportiva. La inceputul acestui an, Sandra Izbasa a anuntat ca se retrage din activitatea competitionala pentru a se dedica altor proiecte. "Am decis sa ma opresc aici in drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus ca e in regula, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Imi pare rau ca nu am putut sa fac parte din echipa, dar in acelasi timp le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, care mi-au fost alaturi in toata perioada asta. Dupa cum stim, gimnastica se ghideaza dupa un cod de punctaj, acest cod de punctaj in momentul de fata pe mine nu ma avantajeaza atat de mult, ar fi trebuit sa fac patru aparate ca sa pot sa intru in echipa. Nu am reusit sa fac acest lucru. Ma multumesc cu rezultatele pe care le-am avut in atatia ani de gimnastica de inalta performanta", declara sportiva in momentul retragerii, anuntaCancan.

Nicoleta Luciu, complet nemachiata. Nu a scapat complet de problemele cu tenul. Mama a patru copii, Nicoleta Luciu nu uita sa aiba grija si de ea. Bruneta le-a impartasit cititoarelor de pe blogul ei cateva sfaturi pentru a se demachia corect, iar la sfarsit acestea ar putea vedea cum arata naturala. Nicoleta Luciu are o rutina de demachiere foarte simpla, care implica doar doua produse. Ea nu foloseste lotiuni sau uleiuri, ci doar un sapun natural, fara parfum. Urmatorul ingredient este bicarbonatul de sodiu, menit sa trateze si sa previna micile imperfectiuni. Imperfectiuni care, dupa cum se poate vedea si in filmuletul de mai jos, nu lipsesc nici in cazul ei, informeazaLibertatea.

Roxana Ionescu despre vacanta perfecta, tinute wow de vara si sfaturi de frumusete. Cand vine vorba de stil de viata activ, Roxana Ionescu iubeste vacantele spontane si proiectele profesionale provocatoare. In plus, calatoreste foarte des si de aceea, prefera tinutese lejere si machiajul natural. De obicei, vedetele calatoresc destul de mult, spune-mi ce anume nu-ti lipseste niciodata din bagaj? (rade) Pentru mine bagajul face parte din stilul meu de viata, saptamanal am cate o destinatie si inca nu stapanesc arta "pregatirii bagajului". Mereu uit cate ceva acasa, dar lucrurile esentiale le am intotdeauna cu mine: chei, bani, incarcatorul telefonului... Apropo de calatorii, care a fost vacanta in care ai avut parte de cele mai spectaculoase peripetii? Cand ma intorceam cu iubitul meu anul trecut din vacanta, am decis sa ne oprim pentru inca o zi in Budapesta. Planul nu ne-a iesit tocmai cum ne imaginam, deoarece ne-am petrecut jumatate de noapte incercand sa gasim cazare la hotel, iar abia la 3 dimineata am reusit! A fost o calatorie cu peripetii, dar care s-a transformat intr-o amintire foarte frumoasa. Integaral peViva.ro.

Mama Andreei Esca, in costum de baie, in tinerete. Arata demential! Andreea Esca le-a facut o surpriza amicilor ei virtuali si a publicat o fotografie inedita cu mama ei. Prezentatoarea a publicat pe o retea de socializare o imagine veche a mamei ei, la ceas aniversar, care i-a lasat cu gura cascata pe toti. Mama vedetei apare intr-o fotografie facuta in tinerete, in care arata absolut demential. Imbracata in costum de baie, aceasta s-a lasat pozata stand pe o motocicleta. "La multi ani, MAMA mea "cea mai cool" inca de pe vremea cand nu exista aceasta expresie???! Esti cea mai tare mama pe care mi-o putea oferi Dumnezeu! Te iubesc!", a scris Andreea Esca langa imagine, anuntaLibertatea.