Milionarul DORIN COCOS a renuntat la vila si s-a mutat cu iubita, la bloc. Se insoara a patra oara? Dorin Cocos nu pare sa mai fie in postura in care sa isi ascunda relatia de iubire pe care o are cu fotomodelul mai tanar c-un sfert de secol decat el. Ba din contra, acesta pare sa fi trecut la urmatoarea faza a relatiei cu Raluca Miu. Cum omul de afaceri pare sa fie extrem de fericit c-a scapat atat de arest, cat si de arestul la domiciliu, la inceputul acestui an, el circula cat se poate de liber prin Capitala si se bucura din plin de viata. Noi l-am filmat pe Dorin Cocos atunci cand pare sa fi facut urmatorul pas in relatia sa de iubire cu manechinul Raluca Miu. Ne referim, desigur, ca Dorin Cocos a decis ca nu poate sta prea multa vreme departe de iubita lui de 29 de ani, asta daca ar fi sa se limiteze doar la simplele intalniri, asa ca fostul sot al Elenei Udrea s-a mutat in apartamentul Ralucai, anunta CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Obsesie sau coincidenta? Zavo a imbracat haine identice ca la nunta cu Pepe. Cununia Oanei Zavoranu este invaluita in mister. Bruneta, care s-a casatorit civil joi (9 iunie) cu palestinianul Alex Ashraf dupa o relatie controversata de trei ani, a iesit rapid de la Starea Civila de la primaria sectorului 1, dar nu a reusit sa treaca neobservata, asa cum isi dorea. Nici nu prea avea cum din moment ce diva a purtat o "rochie de mireasa" cu vedere la buric si cu crapatura pe picior, vestimentatie care seamana izbitor cu cea purtata in ziua nuntii cu Pepe. La aproape cinci ani de la divortul de Pepe (n.r.16 iunie 2011) Oana Zavoranu si-a oficializat relatia cu Alex Ashraf, joi (9 iunie) fix inainte cu o saptamana de ziua ei de nastere. Evenimentul, la care ar fi trebuit sa curga rauri de sampanie, asa cum vedeta are obisnuita sa petreaca la ocazii speciale, s-a consumat insa cea mai mare discretie, scrie Click.

Secretul din actele de identitate ale Zanei. A renuntat la numele Marin! Nu este un secret pentru nimeni ca, odata maritata cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin a luat numele sotului. Oficial insa, s-a stiut ca l-a alaturat numelui sau de familie si nu ca a renutat complet la al ei. Pe vremea cand era sotia artistului Stefan Banica jr, fosta Zana a Surprizelor se numea Andreea Marin Banica. Nevasta supusa, diva nu a avut obiectii nici cand s-a pus problema sa ia numele urmatorului sot, turcul Tuncay Ozturk, in ciuda faptului ca al ei avea si rezonanta si incarcatura de celebritate, relateaza Libertatea.

Bobby Brown sustine ca Whitney Houston era bisexuala. In urma cu multi ani s-a zvonit ca Whitney Houdston ar fi fost implicata intr-o relatie amoroasa asistenta sa. Acum, la patru ani de la moartea celebrei cantarete, fostul sot, Bobby Brown, confirma aceste zvonuri."Every Little Step" este cartea de memorii a lui Bobby Brown, in care afirma, printre altele, ca Whitney a fost bisexuala si intr-o relatie de lunga durata cu Robyn Crawford, asistenta ei. "Stiu despre aceste lucruri. Am fost casatoriti timp de 14 ani. Au existat anumite lucruri despre care am discutat impreuna si erau foarte pesonale", a declarat rapperul, anunta Revista Viva.

Vorbeste lumea ca se pregatesc sa-i ia locul! Trei dive se bat pe postul Adelei Popescu. Vorbeste lumea ca se pregatesc sa-i ia locul! Trei dive se bat pe postul Adelei Popescu. Colega lui Cove de la Pro TV se pregateste sa nasca. Adela Popescu nu a planuit un concediu de maternitate prea lung si nici nu ar trebui la cate colege de breasla ravnesc la postul ei din cadrul emisiunii "Vorbeste lumea".Dupa schimbarea de echipa de la inceputul acestui an, care le-a scos din schema pe Sore, Vica Blochina si Nadine, producatorii formatului au decis sa sa pastreze formula Cove- Adela Popescu, in ciuda faptului ca blonda urmeaza sa absenteze o vreme din cauze de maternitate. Ca sa-i suplineasca lipsa, dar sa o si pastreze prezenta in constiinta telespectatorilor, acestia au decis s-o mai bage in direct de acasa din cand in cand si sa aduca in platou, prin rotatie, o alta vedeta feminina, scrie Libertatea.