Iulia Vantur face curat in viata iubitului ei! Ce i-a cerut lui Salman Khan. Vedeta Pro TV a inceput sa le tina la distanta pe femeile din viata iubitului ei, Salman Khan. Potrivit presei indiene, Iulia Vantur i-a cerut starului de la Bollywood sa puna capat prieteniei lui cu actrita Daisy Shah, alaturi de care a jucat in filmul "Jai Ho". Daisy Shah se pare ca are o relatie speciala cu Salman Khan, dar si cu familia acestuia, fiind o buna prietena si cu Arpita, sora actorului. Aceasta era una dintre invitatii speciali si nu lipsea de la nici un eveniment al familiei Khan. Mai mult, venea de foarte multe ori in vizita in resedinta actorului din Bandra, insa acest lucru s-a terminat brusc. Si asta, pentru ca apropierea dintre Salman si Daisy se pare ca o enerva la culme pe Iulia si i-a cerut iubitului ei sa o tina la distanta. Si asta, dupa ce Daisy a vorbit recent in presa despre sentimentele ei pentru Salman, ceea ce nu i-a convenit deloc Iuliei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Maria Dinulescu: "Barbatii vin si pleaca". Am regasit-o pe Maria Dinulescu (35) la fel de luminoasa, energica si cu chef de joaca in fata aparatului foto. Dar si mai organizata decat o stiam... si mai inteleapta cu doi ani si jumatate de aventura hollywoodiana. Doi ani si jumatate de explorari, intalniri si cursuri de perfectionare profesionala... De emotii, auditii si replici invatate cel mai bine pe plaja din fata casei inchiriate in Malibu, acolo unde n-a apucat sa-si vada niciodata vecinii. Doi ani si jumatate in care si-a inteles mai bine rostul si realitatea in care ii este, de fapt, dat sa traiasca. Si chiar daca povestea ei de iubire cu L.A.-ul s-a dovedit imposibila, experienta de acolo e una din care Maria a invatat enorm, anuntaClick.

Ce zace sub straie populare! Foto incendiare cu o cunoscuta solista la plaja. Mandra banateanca pe scena, dar mult mai mandra la plaja, fara ie si poale! Este vorba de solista de muzica populara Daniela Ploia care si-a sarbatorit ziua de nastere pe plajele Italiei. In vizita sa, solista care s-a facut remarcata pe scena, in cadrul unui festival muzical si etnografic european, dar si fara costum popular, pe insoritele plajele din sudul peninsulei, la Bari, loc unde si-a petrecut ultima saptamana. Nascuta in judetul Mehedinti dar stramutata in Timisoara, spre deosebire de conservatoarele sale colege din breasla muzicii populare, tanara solista nu se fereste sa-si sarbatoareasca frumusetea prin tinute chic si petrece mult timp prin salile de fitness. Daniela a gasit in kangoo jumps un mod placut de a socializa, slabi si a se distra, forma de fitness de care se declara dependenta, informeazaLibertatea.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth se pregatesc de nunta. Inca de cand s-au impacat s-a tot zvonit ca Miley Cyrus si Liam Hemsworth si-au reluat si planurile de nunta. Anuntul oficial nu a fost facut, inca, insa apropiatii celor doi au dezvaluit detalii despre marele eveniment care ar urma sa aiba loc vara aceasta. Miley Cyrus (23 de ani) si Liam Hemsworth (26 de ani) s-ar pregati de nunta, in aceasta vara. ￯Se vor casatori pe plaja￯, spun surse din apropierea celor doi. Cuplul a vizitat Australia la sfarsitul lunii aprilie si potrivit unor surse, ar fi cautat mai multe locuri pentru a face schimb de juraminte. Mai mult, se pare ca Miley ar fi cerut deja ajutorul designerului francez Simon Jacquemus pentru a-i crea o serie de rochii pentru marele eveniment. "Simon o va ajuta pe Miley prin crearea unei serii de haine excentrice. De-a lungul zilei, Miley va schimba cinci piese vestimentare, iar culoarea roz se va regasi peste tot", a declarat o sursa pentru publicatia Us Weekly, scrieViva.ro.

Transformare socanta. Cum arata Connect-R fara barba. "N-am ce sa fac". Connect-R si-a socat fanii de pe Facebook, dupa ce a facut publica o imagine in care apare total schimbat. Artistul a renuntat la barba si le-a spus tuturor motivul pentru care a facut acest lucru. Parerile admiratorilor au fost impartite. Unii l-au sfatuit sa revina la vechiul look, altii au considerat ca acesta il prinde de minune. "N-am ce sa fac, irit fetele cu barba" , a spus Connect-R referindu-se la fetita si sotia lui. Fanii i-au raspuns imediat. "Nu iti mai lua barba in viata ta", "Mie mi se pare ca e mai bine asa", "Mai bine iti sta cu barba", au comentat acestia. Connect-R este unul dintre cei mai apreciati artisti. In 2012 creeaza hitul verii, numit Vara nu dorm, care s-a mentinut pe primele locuri timp de 22 de saptamani. In acelasi an creeaza si piesa Love Is The Way. In acelasi an apare al doilea album al artistului intitulat "From Nothing to Something" lansat de casa de discuri Roton cu sprijinul ziaruluiLibertatea.