Alex Velea nu s-a mai abtinut si a rupt tacerea, dupa ce Antonia a zis ca isi mai doreste un copilAntonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Daca pana acum a fost destul de discret cu viata personala, de data asta, interpretul a vorbit despre legatura dintre el si mama copilului sau. Cei doi au impreuna un baietel, iar artista a declarat la inceputul acestei luni, ca isi mai doreste un copil. "Sunt inconjurat mereu de femei frumoase, insa asta nu "incurca" pe nimeni cu nimic, mai ales ca eu o am pe Cea mai FRUMOASA. O relatie se bazeaza pe loialitate si comunicare. Noi avem o relatie sanatoasa, normala si intensa. Lucram amandoi in acelasi domeniu, asa ca stim exact in ce mediu ne desfasuram si cu ce tip de persoane", a spus Alex Velea, pentru one.ro, citat deLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si-au etalat silicoanele si trupurile de sirena pe plaja si la piscina.Vedetele au fugit unde au vazut cu ochii, pentru a scapa de caldura insuportabila din Bucuresti, cand s-au inregistrat chiar si 37 de grade la umbra. Se vede treaba ca divele au tinut diete, caci, ramase in costum de baie, nu se vedea pic de burtica sau de celulita. Nabadaioasa Daniela Crudu (27 de ani), posesoarea unui bust impresionant si siliconat, n-a mai avut stare si, mai mult imbracata decat dezbracata, caci purta un costum de baie minuscul, s-a asezat pe sezlong, la piscina unui complex de fite din Militari, scrieClick.

Roxana Vasniuc rupe tacerea! Marturii din Infern: "M-a amenintat ca...".O fosta prezentatoare TV de la noi pare sa treaca prin drama vietii sale, iar asta dupa ce s-a trezit ca e protagonista unui scandal in care fostul sau iubit incearca sa o denigreze. Ionut, fostul iubit al Roxanei Vasniuc, fosta prezentatoare TV cu origini botosanene, pare sa ii faca acesteia viata un adevarat calvar, dupa ce a inceput sa faca turul televiziunilor si sa spuna, in direct, ca nu ii este permis sa isi vada fetita.Cancan.rov-a povestit faptul ca Roxana s-ar fi "ascuns" impreuna cu fetita sa, micuta Rose-Marie, in casa parinteasca, de la Botosani. Acolo, Roxana s-ar fi intors din pricina problemelor financiare cu care se confrunta, dar si din cauza lui Ionut, care ar incerca sa o denigreze prin toate mijloacele cu putinta.

In urma cu doar cateva zile Adda a anuntat ca va avea un baietel, acum artista surprinde din nou. "Imi incep antrenamentul".Adda traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Artista este insarcinata, iar in urma cu doar cateva zile a anuntat ca va avea un baietel. Interpreta si-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica o imagine si a anuntat ca se pregateste intens pentru urmatoarea perioada. "Am zis ca, daca o sa fiu mamica de baiat trebuie sa imi incep antrenamentul de acum. Asa ca, m-am echipat corespunzator. Hai Romania!", a scris Adda in dreptul imaginii de pe Facebook, informeazaLibertatea.

Kate Middleton si Printul William, la Royal Ascot 2016.Royal Ascit, cel mai mare eveniment hipic din Marea Britanie, se desfasoara in aceste zile, iar de la el nu putea lipsi cel mai indragit cuplu din regat. Printul William si Kate Middleton si-au facut ieri aparitia mult-asteptata, iar toate privirile au fost indreptate din nou spre Ducesa. Aceasta a purtat o superba rochie alba din dantela, pe care, asa cum ne-a obisnuit, a mai imbracat-o si cu alta ocazie. Creatia poarta semnatura Casei Dolce&Gabbana, iar pretul sau aproximativ este de 4.000 de euro. Kate a purtat-o pentru prima data chiar in luna mai la un alt eveniment hipic, Royal Windsor Horse Show, insa atunci si-a completat outfit-ul cu o capa rosie Zara, potrivitViva.