Silviu Prigoana s-a decis in privinta Mihaelei: "Ne vom cununa civil in toamna!" Silviu Prigoana si iubita sa, Mihaela, au intrat in biserica dar doar pentru a fi din nou nasi, unui cuplu de prieteni. Cei doi au insa planuri mari in ceea ce priveste relatia lor. De cand s-au cunoscut si si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru altul, Silviu Prigoana si iubita sa, Mihaela, o tin din petreceri in petreceri. Cei doi au fost din nou nasi si se vor pregati sa devina iar parinti spirituali si in luna septembrie, atunci cand vor si cununa, dar si vor boteza. Daca pana acum au intrat in biserica doar ca si nasi, ei bine, cei doi au ganduri serioase si in ceea ce priveste oficializarea relatiei lor. Au facut deja un prim pas, atunci cand s-au casatorit in Las Vegas si se pregatesc sa faca unul la fel de important. Mai precis, Mihaela si Silviu Prigoana se vor cununa civil in toamna acestui an, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cere 200 de euro pentru sex. Imagini incendiare cu Mariana Moculescu in plina sesiune de videochat. Daca pana acum au existat numeroase scandaluri de tip amoros care ii implicau numele fostei sotii a cantaretului Horia Moculescu, iata ca acum sta sa izbucneaca o noua poveste de acest fel. Spunem toate acestea, deoarece Cancan.ro a intrat in posesia unor imagini cu Mariana Moculescu, in care fosta sotie a lui Horia Moculescu facea un dans cat se poate de lasciv, in fata camerei de filmat, cu sanii la vedere. Din cate se pare, imaginile ar fi dintr-o sesiune de videochat, iar aceasta ar fi noua indeletnicire a Marianei Moculescu. Mai mult, aceasta si-a dat la o parte sutienul, dar si bluza cu care era imbracata, cat timp a stat in fata camerei video. "Acesta este primul video cu Mariana Moculescu, in care apare in ipostaze fierbinti. In prezent, doamna Mariana Moculescu este in Italia, e prostituata si cere 200 de euro pentru sex", a fost mesajul cititorului, care a insotit imaginile, anuntaCancan.

Pe Cabral il stie toata lumea. Uite insa ce sora frumoasa are. Artemis Boldea, sora cunoscutului prezentator, este directorul fundatiei "Ciprian Marica" si, impreuna cu fotbalistul au lansat astazi, la Buftea, proiectul educativ "Laborator Vocational". In timp ce colegii sai de la nationala de fotbal a Romaniei au parasit rusinos Europenele din Franta, Ciprian Marica, unul dintre marii absenti, a lansat astazi un proiect educativ, "Laborator Vocational", proiect prin care 900 de copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, elevi ai Scolii Gimnaziale din Buftea, vor putea urma pe parcursul unui an cursuri gratuite de actorie, scriere creativa, vorbit in public, design de obiect si de interior, matematica, informatica, desen si pictura. Cursurile vor veni in intampinarea elevilor, ajutandu-i sa-si descopere vocatia si contribuind la dezvoltarea personala a acestora, informeazaLibertatea.

Miss Romania 1992 a defilat acum in sanii goi si i-a lasat pe toti masca. Vila 23 din Snagov a fost duminica, 19 iunie, scena unei petreceri fastuoase, cu unele dintre cele mai frumoase manechine din istoria modei romanesti, muzica buna si colectii pretioase. Totul, pentru a o sarbatori pe creatoarea de moda Zina Dumitrescu, la cea de-a 80-a aniversare. Tinuta serii a fost, cu siguranta, rochia cu vedere la sani purtata de o fosta Miss Romania, manechinul Camelia Ilie. Manechinele din "generatia de aur" a Mamei Zina au venit la intalnirea cu cea care le-a marcat cariera si au defilat in amintirea vremurilor in care toti barbatii din lumea buna a Bucurestiului aveau ochi numai pentru ele. Dana Savuica, Crinuta Popescu, Maria Andrei, Lili Stan sau Camelia Ilie au stralucit in tinute senzuale, care le-au pus in valoare frumusetea nealterata de trecerea timpului. Fetele n-au ezitat sa-si dezgoleasca picioarele, spatele, umerii sau, in cazul unora mai curajoase, sanii, scrieClick.

Declaratia socanta a Andreei Balan. "As putea avea un copil care e gay". mresionata de articolul "Cum e sa fii gay in Romania", in care o lesbiana povesteste cum ea si iubita ei au fost hartuite psihic si agresate fizic in mai multe situatii, Andreea Balan a facut marturisiri sincere pe contul de socializare. Din pacate, nu toti fanii au apreciat parerea interpretei, gravida in cinci luni. "M-a emotionat foarte tare aceasta marturie. Si cred ca ne lipseste ceva ca umanitate daca nu ne misca, nu ne emotioneaza si nu ne face sa intelegem ca oamenii sunt oameni indiferent pe cine iubesc ei. Nimeni nu are dreptul sa judece iubirea", a comentat cantareata, care va participa, sambata, la Marsul Diversitatii din Capitala. Unii dintre prietenii virtuali au sarit la gatul vedetei, insa aceasta le-a dat imediat raspunsul, anuntaLibertatea.