Cancan.S-au despartit dar nu a uitat-o. Gestul facut de Smiley pentru Laura Cosoi. Dezvaluirea a fost facuta chiar de ea. Smiley si Laura Cosoi s-au iubit timp de cinci ani si cand toata lumea credea ca vor face pasul cel mare spre altar, cei doi s-au despartit. Desi multi au crezut ca nu mai tin legatura, ei bine, artistul si actrita au ramas in relatii bune. Ba mai mult, prezentatorul de la Romanii au talent, a facut un gest plin de admiratie pentru fosta iubita. Laura a vorbit despre relatia dintre ea si Smiley si a recunoscut ca au format un cuplu frumos, pe care toata lumea il admira, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Beyonce de Romania, batuta mar de fostul iubit: "Mi-a smuls parul din cap". Madalina Dumitru, cunoscuta ca Beyonce de Romania, face numai alegeri nefericite in materie de barbati. A insirat mai multi, dar nu si-a gasit linistea in bratele nimanui, iar asta o face sa-si puna semne de intrebare si sa regrete deciziile luate. Una dintre acestea este si legatura cu Costel Biju, cu care a fost doar trei luni, acum patru ani. Cu toate ca relatia a fost scurta, Madalina a patimit de pe urma ei. Invitata la "Un show pacatos", miercuri, 22 iunie, fosta iubita a lui Nicolae Guta a povestit ca Biju a fost primul barbat care a lovit-o. Nu i-a dat doar o palma, ci, dupa spusele ei, s-a ajuns la lovituri dure, iar asta pentru ca a vrut sa se desparta de el, potrivit Click.

Cristina Siscanu a facut furori la piscina! Ce costum de baie a ales. A facut valuri, dar nu in piscina, ci printre fani! Sotia lui Madalin Ionescu, Cristina Siscanu, a infruntat temperaturile ridicate din aceasta perioada asa cum se cuvine, cu o baie in piscina. A reusit sa intoarca toate capetele! Cristina a reusit performanta sa atraga privirile la o piscina din Capitala, dar si sute de like-uri pe retelele de socializare, dupa ce fotografia in care aparea intr-o ipostaza deosebit de sexy a ajuns in mediul virtual. Este evident faptul ca sotia prezentatorului TV are ceva calitati de la mama natura, iar acestea sunt evidentiate de costumul de baie pae care l-a ales, si care are o croiala mai deosebita, relateaza Cancan.

Toata lumea s-a uitat la picioarele ei! Vezi ce sandale poarta Adelina Pestritu. Adelina Pestritu s-a facut remarcata la o petrecere intr-un parc de distractii, unde a venit impreuna cu fina ei. Pasionata de moda si fiind la curent cu tendintele, bruneta a mizat pe o pereche de sandale accesorizate cu blanita. Cum era de asteptat, toata lumea i-a remarcat incaltamintea cu care a facut furori chiar si pe o vreme caniculara. In urma cu doar cateva zile, acelasi model de incaltaminte a fost etalat in cadrul unei prezentari de moda, care a avut loc la un hotel din Capitala, potrivit Libertatea.

Printul Harry, cerut de sot de o fetita de 6 ani. Replica lui a fost demna de un adevarat gentleman. Ca Printul Harry este un tip irezistibil este un lucru evident. Iar faptul ca prin vene ii curge sange regal nu face decat sa incite si mai tare imaginatia tinerelor care viseaza la basme cu printi si printese. Insa fratele mai mic al lui William i-a captat atentia si unei fetite de 6 ani. Copila se viseaza, intr-o buna zi, printesa, ca mai toate fetitele de varsta ei, asa ca pasul cel mai logic pentru a-si indeplini dorinta este sa se marite cu un print. Si, cum printul Harry era in zona - nepotul cel mic al Reginei Angliei se afla in Manchester la un eveniment de incurajare a sportului in randul celor mici, copila nu a stat pe ganduri. Fermecata de prezenta lui Harry, micuta Lottie s-a gandit sa ii impartaseasca din planurile ei de viitor: "Vreau sa ma casatoresc cu tine. Vreau sa devin o printesa", anunta Unica.