Cu posteriorul asta, Roxana Blagu innebuneste barbatii. Ii face concurenta lui Kim Kardashian.Prin anul 2005, trupa Trident facea furori prin prisma componentei: trei tinere superbe, care aveau ca tinuta de scena pantaloni decupati in zona posteriorului. Dupa aproape 11 ani de la lansare, Roxana Blagu, una dintre cantarete, continua sa faca ravagii cu posteriorul bombat. Fara doar si poate, Roxana Blagu ii poate face concurenta directa lui Kim Kardashian. Dovada stau cele mai recente imagini cu ea in costum de baie. Aflata pe litoralul romanesc, Roxana a ales sa poarte un costum de baie retro, dar care i-a pus in evidenta formele, noteazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu si-a etalat silicoanele la piscina.Dupa ce Adelina Pestritu a intrat in randul vedetelor punandu-si implanturi cu silicoane la sani, aceasta pare foarte mandra de noul ei bust si nu rateaza nicio ocazie sa si-l etaleze. Ea a publicat pe contul sau de Facebook cateva imagini la piscina unde a vrut sa fie cat mai sexy. Doctorul care i-a facut operatia estetica la sani i-a recomandat sa poarte timp de o luna bustiera, dar au trecut deja mai bine de 30 de zile de atunci, iar vedeta doreste sa-si expuna cat mai mult bustul, scrieClick.

Fiul ex-ministrului Ioan Rus are gusturi, nu gluma. A platit 500 E pe noapte pentru "bomba" de la "Liga sexy".Considerata una dintre cele mai sexoase clujence pe modelul "Bianca Dragusanu", Denisa este iubita fiului celebrului politician Ioan Rus, fost ministru al Transporturilor in guvernele PSD. Povestea de iubire dintre cei doi e si ea destul de costisitoare, iar asta o demonstreaza chiar imaginile din plimbarile lui Alex Rus si ale Denisei Pastor, care par de nedespartit atunci cand vine vorba de vacante opulente. Presarata cu multa pasiune, dar si cu mult rasfat, ca sa nu mai vorbim de lux, povestea de dragoste dintre Denisa Pastor, "bunaciunea" de 26 de ani care a pozat pentru Liga Sexy GSP, si fiul fostului ministru Ioan Rus a inceput undeva prin 2013, potrivitCancan.

Ramona Gabor, super sexy in costum de baie. Imagini dementiale din Mexic.Ramona Gabor se rasfata in aceasta perioada intr-o vacanta de vis in Mexic, alaturi de cateva prietene. Sora Monicai isi petrece timpul intr-o vila de lux, unde face plaja si admira personajul sublim. Ramona Gabor a plecat initial intr-o vacanta de vis in California, SUA, alaturi de sora ei, Monica, si de iubitul acesteia, Mr. Pink. Ramona a fost cazata in luxoasa vila din Malibu, in care in prezent sora sa locuieste cu Mr. Pink. Pentru Ramona Gabor a devenit deja o obisnuinta sa zboare pe ruta Dubai - Los Angeles, asta dupa ce si-a rezolvat neintelegerile cu Moni. Apoi, mezina si-a luat prietenele si au plecat spre Mexic, unde plimbarile, distractia si relaxarea in conditii de lux continua. Ramona s-a fotografiat in costum de baie, stand pe sezlong, iar imaginea cu ea a dat peste cap pulsul admiratorilor ei, relateazaLibertatea.

Carmen Bruma, dementiala la plaja si... topless.Carmen Bruma are un corp fabulos si nu ezita sa ni-l arate si noua, mai ales ca este vara si petrece mult timp la plaja! Frumoasa iubita a lui Mircea Badea este insa si o femeie fara prea multe inhibitii, astfel ca recent si-a dat jos sutienul la plaja, facand topless. Foarte frumos, spuneEVZ.