Smiley, liderul trupei Simplu, care mai nou a luat muzica in piept si pe cont propriu, s-a indragostit de colega sa din serialul "Cu un pas inainte", Laura Cosoi. Nou-nascutul amor este, se pare, atat de puternic, incat cei doi au decis sa puna punct relatiilor in care erau implicati de cativa ani, pentru a putea fi impreuna.

Astfel, Laura a renuntat la iubitul ei milionar, Matei Stratan, in timp ce Smiley a incheiat conturile cu studenta din Republica Moldova care i-a fost alaturi in ultimii doi ani, Sanziana Negru.

Din pacate, vechea iubita a lui Smiley a fost nevoita sa elibereze nu doar postul de titulara in viata cantaretului, ci si spatiul locativ pe care ea il ocupa in casa acestuia, lucru care s-a dovedit destul de neplacut mai ales acum in pragul Sarbatorilor.

In locul ei s-a mutat deja Laura care, la randul ei, a trebuit sa paraseasca vila de pe bulevardul Dacia, unde era "gazduita" de iubitul ei, Matei, fiul miliardarului iesean Dan Stratan. Contactata telefonic, Laura a izbucnit in ras cand a auzit ca este intrebata de noua sa idila, insa ne-a declarat ca refuza sa-si comenteze viata privata.

Cancan