Chiar daca au trecut abia patru zile de la nasterea micutei Ana Violeta Banica, parintii ei au discutat deja despre cine vor fi nasii de botez ai fetitei. Cea mai probabila varianta luata in calcul de acestia este cuplul Valeriu si Augusta Lazarov.

Cunoscutul om de televiziune Valeriu Lazarov i-a fost mentor si colaborator Andreei Marin, care a spus de multe ori ca il admira foarte mult si ca lucreaza foarte bine impreuna, iar vedeta si-ar fi dorit ca acesta sa fie si parintele spiritual al fiicei ei. Lazarov a sunat-o pe Andreea sambata seara, a felicitat-o pentru micuta Ana Violeta si a asigurat-o ca are tot sprijinul sau in perioada imediat urmatoare.

Colaborarea Andreei Marin cu Valeriu Lazarov a inceput in urma cu zece ani, cand fosta prezentatoare de stiri a devenit vedeta emisiunii Surprize, surprize. Apropiatii omului de televiziune spun ca acesta a discutat deja cu Andreea despre botezul Violetei, urmand sa se decida abia dupa ce vedeta se va reface complet, atunci cand vor putea discuta detaliile unui asemenea eveniment.

Libertatea