S-a fotografiat asa cum numai sotul ei o vede. Delia, in cea mai sexy ipostaza.Delia este una dintre cele mai sexy artiste de la noi si nu ezita sa arate acest lucru, ori de cate ori are ocazia. Asa s-a intamplat si in acest weekend, cand interpreta a facut publica una dintre cele mai sexy imagini cu ea. Delia si-a surprins din nou fanii cu o fotografie in care apare imbracata doar in maiou, lasand sa se creada ca nu poarta lenjerie intima. Astfel ca si de data asta, cantareata s-a jucat cu imaginatia barbatilor, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lora e pregatita pentru plaja! Cantareata face furori cu formele sale apetisante.Laura Petrescu (33 ani), mult mai cunoscuta sub numele de scena Lora, este una dintre primele vedete care au ajuns anul asta pe plaja, la mare. Cantareata se mandreste cu un corp bine proportionat, blonda face furori pe plaja cu formele sale. Din fotografiile de fata se poate intelege ca Lora are toate motivele sa mearga cat mai des la mare. Lora afiseaza un corp intr-o stare foarte buna, bine tonifiat, cu forme alunecoase si un posterior arcuit si bombat. Lora arata bine si pentru ca merge la sala, desi nu foarte des, doar de doua ori pe luna, dar mai ales pentru programul de exercitii pe care il pune in practica acasa, o data dimineata, o data seara, asezonate cu dusuri alternative. In plus, ea a inceput o serie de concerte in tara, ceea ce o tine in priza si o mentine in forma, respectiv in forme, scrieCancan.

Lidia Buble a topit 12 kg de cand se iubeste cu Razvan Simion.Dragostea slabeste, spune o vorba din popor, iar Lidia Buble este cel mai bun exemplu, caci a topit in cateva luni mai bine de 12 kilograme. Daca e sa comparam fotografia cu Lidia de anul trecut, pe cand evolua la "Splash! Vedete la apa", si cea de duminica, de la piscina, diferentele sunt spectaculoase. Nu de alta, dar acum nu mai are burtica, iar muschii sunt tonifiati. Gurile rele sustin ca s-ar fi pus pe slabit dupa ce s-a mutat cu iubitul ei, Razvan Simion (Antena 1), relateazaClick.

Adelina Pestritu a intors privirile cand a aparut imbracata asa, insa un mic detaliu i-a lasat masca pe toti. Adelina Pestritu si Speak au fost invitati in acest weekend la nunta unor prieteni, iar cei doi au atras toate privirile celor prezenti, prin eleganta de care au dat dovada. Fosta prezentatoare tv a purtat una dintre cele mai sexy rochii, insa fanii au taxat-o imediat. "Exagerezi cu solarul! In rest e ok", i-a spus unul dintre fani. Adelina a fost pe faza si i-a raspuns imediat. "Nu fac solar", i-a spus vedeta admiratoarei. Fotografia cu Adelina si Speak a primit sute de like-uri si comentarii, in doar cateva minute, potrivitLibertatea.

N-ai mai vazut-o asa! Andreea Esca, dansand pe plaja.n acest weekend, Andreea Esca (43 de ani) s-a distrat pe plaja, alaturi de prietene si de fiul ei, Aris. Stirista de la Pro Tv a publicat un videoclip inedit pe Facebook care o surprinde intr-o ipostaza in care telespectatorii stirilor nu au mai vazut-o. Andreea Esca stie sa se distreze! Stirista si-a surprins fanii cu un videoclip inedit, in care danseaza si alearga pe plaja alaturi de fiul si prietenele ei. "Stiu ce am facut aseara! Voi?", a scris prezentatoarea, pe Facebook. Fanii ei au fost incantati filmulet si au compliementat-o pe stirista, noteazaClick.