Adevaratul motiv pentru care Oana Lis si-a sters pozele in costum de baie de pe Facebook. In urma cu doar cateva zile, Oana Lis facea publice mai multe fotografii de la plaja, imbracata intr-un costum de baie sexy, "unicat", dupa cum chiar ea a spus. Insa, la scurt timp, vedeta a sters de pe contul de socializare, toate imaginile. Astazi, sotia lui Viorel Lis a marturisit de ce a fost nevoita sa faca asta. "A trebuit sa-mi sterg pozele de la mare in costum de baie, pentru ca cineva... mi le-a reportat pe motiv ca ar contine nuditate! Ce lume de,rea si invidioasa! Pai m-ati gasit pe mine frate cu nuditate!? Daa panaramele astea de pe aici care-si pun poze si in sanii goi si rup Dubai-ul cu nuditatea lor, pe astea nu le mai reportati!!! Gata, m-am suparat... Ca la scoala, as vrea sa iasa acum ,in fata clasei...si sa recunoasca cine a facut si de ce...Dar de unde, in fata suntem prieteni si pe la spate ne lovim...", a spus Oana Lis revoltata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini halucinante! Mariana Moculescu, fotografiata in timp ce intretine relatii sexuale: "Tariful era de 500 de lei". Numeroasele scandaluri amoroase in care a fost implicat numele fostei sotii a cantaretului Horia Moculescu par sa fi ajuns intr-un punct culminant, dupa ce imagini in care aceasta ofera anumite servicii sexuale au fost facute publice. Imaginile in care Mariana Moculescu, fosta sotie a cantaretului Horia Moculescu ofera anumite servicii sexuale au fost publicate in dimineata de marti. Cel care a facut acest lucru a fost chiar fostul iubit al femeii, Cristi Marian, care le-a promis internautilor si mai multe "episoade" de acest fel, dupa ce in urma cu putin timp a facut publice fotografii, pe pagina sa de Facebook, in care Mariana Moculescu este in plin act sexual, anuntaCancan.

Vocea Romaniei. Loredana a aparut cu un decolteu ametitor la filmari. Loredana Groza este una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, chiar daca are 46 de ani. Jurata de la Vocea Romaniei este hotarata sa atraga toate privirile si in sezonul 6 al emisiunii, cu tinute indraznete. Filmarile la sezonul al saselea al emisiunii Vocea Romaniei au inceput deja, Loredana, Smiley, Tudor Chirila, Marius Moga si Pavel Bartos s-au pozat in culise, la auditiile pe nevazute. Apoi, Lori a publicat pe contul ei de socializare o imagine care a incins internetul. Lori a purtat o tinuta cu un decolteu generos, care i-a pus in valoare bustul apetisant. De altfel, Loredana isi surprinde fanii cu tinute extrem de sexy, ori de cat ori are ocazia. La cei 45 de ani, cantareata este in forma maxima si reuseste acest lucru printr-un program strict de fitness, informeazaLibertatea.

Ce sacrificiu a facut Margareta Paslaru pentru a-si salva casnicia. Margareta Paslaru a parasit Romania in anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alaturi de sotul ei, Gheorghe Sencovici, si fiica lor, Ana Maria. Margareta Paslaru (72 ani) a fost si este una dintre cele mai indragite soliste din perioada comunismului. "Diamant fermecat" si "Lasa-mi toamna, pomii verzi" sunt doar doua dintre melodiile interpretate de Margareta, care au facut istorie. Plecarea ei in America a constituit o mare pierdere pentru muzica romaneasca. La vremea respectiva, in 1983, era o artista confirmata, cu mare succes la public si nu putini sunt cei care s-au intrebat de ce a decis Margareta sa paraseasca tara, renuntand la cariera muzicala, scrieClick.

Andreea Banica, la plaja, in toata splendoarea ei.Ce burtica are! Peste fix o saptamana, Andreea Banica implineste cinci luni de sarcina, o sarcina pe care a tinut-o secreta pana de curand pentru ca nici ei nu i-a venit sa creada ca i se intampla. Acum, sarbatoreste evenimentul alaturi de sotul ei, la soare, in Croatia. Cantareata isi poarta mandra burta, care s-a rotunjit vizibil in ultimele saptamani si alege tinute menite sa o descopere si nu sa o acopere. Iar la plaja, o etaleaza in toata splendoarea ei. Dupa nasterea Sofiei, fiica de sapte ani a Andreei, artista a exclus, probabil inconstient, ideea unui al doilea copil: "Recunosc, nu m-am asteptat sa mai fac un bebe. Nu-mi inchipuiam momentul, dar a fost o surpriza iubita si placuta", anuntaLibertatea.