Este Andra insarcinata in sapte luni? Maruta face lumina! De cateva zile circula vestea ca Andra ar astepta cel de-al treilea copil. Totul a pornit de la o sesizare din oficiu a unei prezentatoare TV care a fost convinsa ca vede o burta de 7 luni intr-o fotografie a artistei. E gravida, nu e gravida, toata lumea comenteaza pe seama aprecierii unei prezentatoare de la Antena Stars pe seama unei tinute "cu burta" pe care Andra a purtat-o intr-o fotografie postata zileel trecute pe internet. Rochia stil baby-doll capata volum in zona abdomenului si, de aici, o avalansa de zvonuri si speculatii. Toate insa au luat o si mai mare amploare din cauza lipsei de reactie a "impricinuitei". Imuna la intreaga isterie, Andra si-a vazut mai departe de viata si de concerte si a evitat sa spuna daca e da sau ba. Data fiind situatia, primul care ar putea face lumina in acest caz, in afara de ea, este, evident, sotul ei, Catalin Maruta. Contactat pe marginea acestui subiect, protevistul a izbucnit an ras afland de unde a plecat toata tarasenia si a elucidat pe nerasuflate enigma. "Andra nu este insarcinata! Sigur!", ne-a declarat el fara sa stea pe ganduri, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Credeai ca le stii pe toate iubitele lui Smiley? Ea a fost prima de care s-a indragostit! Acum se iubeste in secret cu solista Olivia Reyes, insa prima pasiune a artistului a fost tot o Olivia. Frumoasa, bruneta, "Miss Boboc" in liceul din Pitesti, unde invatau amandoi. Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata. Cu siguranta e valabil si in cazul lui Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley (32 de ani), mai ales ca el lucreaza si acum in bransa cu prima femeie de care s-a indragostit. Aceasta se numeste Olivia (32 de ani), este o adevarata aparitie, inalta, filiforma si cu zambet mortal si lucreaza la casa de discuri MediaPro Music. Smiley si Olivia au fost colegi la Colegiul National "Zinca Golescu" din Pitesti si s-au iubit cu patima timp de doi ani. Au fost impreuna din clasa a X-a si pana intr-a XII-a, anuntaClick.

Transformare uluitoare a unei cantarete, atunci cand isi da jos costumul popular! Mirela Moldoveanu are in garderoba tinute de scena foarte valoroase, dar si haine sexy, care-i pun in evidenta silueta si pe care le imbraca atunci cand nu se afla in fata fanilor sai. Cantareata de muzica populara, Mirela Moldoveanu, una dintre reprezentantele de baza ale noii generatii, care s-au impus prin vocea lor, impresioneaza in egala masura si prin tinutele pe care le poarta pe scena, asa cum s-a intamplat si recent, cu ocazia unui job privat. Atunci, costumul sau popular, din zona Moldovei, a fost in centrul atentiei, Mirela dand o multime de informatii despre cum si de unde l-a achizitionat. In timpul liber insa, artista se transforma din artista de pe scena intr-o adevarata diva sexy, avand insa grija sa nu intreaca masura in ceea ce priveste decenta pe care mereu si-a impus-o. Pe langa valoroasele sale costume populare, ea are in dressing si tinute care-i pun in evidenta silueta, de care are grija printr-o alimentatie sanatoasa si prin multa miscare, informeazaLibertatea.

Prima declaratie a Antoniei despre sarcina! La ce nume s-au gandit Velea si iubita sa. Antonia si-a anuntat fanii pe contul sau de socializare ca o sa dea nastere celui de-al treilea copil. Vedeta a postat o imagine cu micutul Dominic, imbracat intr-un body pe care scrie un mesaj special. "Baby brother soon". Atat Antonia, cat si iubitul ei, Alex Velea sunt nerabdatori sa il tina in brate pe copilul care urmeaza sa vina pe lume. Antonia spune ca momentan se simte bine, nu a acumulat multe kilograme, nu are pofte si nici greturi. "Inca nu m-am ingrasat, nu am greturi si pofte in miez de noapte, am in timpul zilei, dar am trecut peste, ca orice femeie", a spus Antonia, iar Alex Velea a spus: "Se uita la mine si greturile pur si simplu dispareau (rade).O rasfat in fiecare zi, cu asta ma ocup". Legat de numele copilului, cei doi nu s-au decis inca."Nu ne-am gandit la un nume, nu stim, dar o sa ne interesam" a declarat Antonia, iar Alex a intervenit: "Tarzan", spune artistul in spirit de gluma, scrieCancan.

Anda Adam, cu fundul bombat la vedere. A fost o aparitie ravasitoare la plaja. Anda Adam este una dintre cele mai sexy cantarete de la noi, iar silueta ei este perfecta, dupa ce acum 7 luni a devenit mamica. Cantareata profita de zilele calde de vara pentru a se relaxa la mare, alaturi de familia ei. Anda si-a etalat formele perfecte si, in special, fundul bombat, la plaja facand furori printre cei aflati la malul marii. Ea s-a pozat intr-o ipostaza provocatoare si a publicat imaginea pe o retea de socializare. "La mare, la soare... Cine stie continuarea?!", a scris Anda Adam, langa fotografie. Anda Adam a tras din greu la sala dupa ce a devenit mamica si a reusit sa revina la formele intiale. Cantareata a adus pe lume o fetita la inceputul lunii decembrie a anului trecut si este cea mai fericita mamica din lume. Cantareata si-a revenit spectaculos dupa sarcina, mai ales ca nu luase prea mult in greutate si este fercita ca s-a apucat din nou de sport, anuntaLibertatea.