Roxana Vancea, sarut pasional cu o blonda! Imaginea care a obtinut mii de like-uri.Roxana Vancea este una din cele mai nonconformiste vedete de la noi, iar bruneta stie cum sa obtina o multime de like-uri atunci cand posteaza pe pagina ei de Facebook, lucru care s-a intamplat si joi. Vancea a pus pe pagina ei de socializare o fotografie in care se saruta pasional cu o blonda, iar imaginea a fost extrem de apreciata de prietenii ei virtuali. In numai cateva minute, aproape 6.000 de oameni au dat like. Roxana Vancea are un corp de invidiat, insa acest lucru nu este suprinzator, avand in vedere ca este antrenoare de fitness. Bruneta se afla in vacanta, iar recent si-a expus formele perfecte la plaja, intorcand privirile tuturor, dar nu numai datorita corpului, ci si costumului de baie, cu care a facut furori, scrieCancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

N-au suplete, dar sunt indraznete! Vedetele XXL, la plaja.Sezonul cald, este sezonul in care romanii, cu mic cu mare, de la anonin la celebru, dau jos textile si fug la mare pentru o cura de bronzare. Nu mai conteaza nici kilogramele in plus, nici tonusul, nimic! Iar vedetele supraponderale sunt dovada vie a acestui fapt. In pestritul showbiz mioritic si-au gasit loc vedete de toate... dimensiunile. Unele au apelat la diete drastice si au slabit serios, insa doar o parte din ele si-au pastrat siluetele, in timp ce unele au fluctuat de la un an la altul, iar altele s-au complacut mereu cu forme rotunjoare si nu le-a pasat de gura lumii, potrivitLibertatea.

Jojo, fara sutien la plaja. Vrea vacante in cele mai exclusiviste locuri.Catalina Grama, cunoscuta in peisajul monden autohton drept Jojo, este una dintre cele mai sexy prezente feminine de la noi. La cei 35 de ani, actrita isi mentine un corp de milioane, asa ca nu ne mai mira de ce Paul Ipate, iubitul ei, este topit dupa ea. Pe o plaja ce pare pustie, intr-un loc departe de ochii lumii, frumoasa blonda s-a facut una cu natura. A renuntat la sutien in timp ce statea si medita pe malul marii sau al oceanului. Imbracata intr-o fusta scurta, bleu, cu ochelari de soare si o palarie de paie, Jojo s-a lasat mangaiata de razele soarelui si a reusit sa scape si de urmele inestetice ale sutienului, informeazaClick.

Madalina Ghenea nu se mai ascunde. Prima poza cu noul ei iubit.Madalina Ghenea nu se mai ascunde. Indragostita lulea de noul iubit, actrita si-a facut in sfarsit curaj si a postat, pe pagina ei de Instagram, o poza cu el. Cei doi sunt impreuna de aproximativ doua luni. Desi, de cand are o noua relatie, Madalina Ghenea a evitat sa faca public numele noului iubit, iata actrita a facut, in sfarsit, pasul cel mare. Joi, ea a postat, pe Instagram, o imagine in care apare alaturi de Matei Stratan, intr-o ipostaza care nu mai are nevoie de cuvinte. Tanarul, fiul al unui medic milionar din Iasi, nu este strain de lumea showbiz-ului, el fiind, in urma cu ani buni, iubitul Laurei Cosoi, noteazaLibertatea.

Rita Muresan incepe sa ia proportii! Uite cum arata acum.Dupa aproximativdoi ani de cand a scapat de un surplus de 45 de kilograme, Rita Muresan incepe sa ia din nou in greutate. Rita Muresan, una dintre cele mai frumoase romance, si-a facut bagajele si a plecat la mare. Ea a postat pe contul sau de Facebook o fotografie , in care si-a afisat formele voluptoase. Prin alegerea ei vestimentara, designerul a demonstrat ca a cam luat proportii. Chiar si asa ea este mandra de corpul la cei 44 de ani. "Marea m-a chemat la ea si eu am venit!", a scris Rita in dreptul fotografiei postate, scrieEVZ.