Culisele deciziei lui Iri de a-si asuma riscul sa-si duca fetita la Moni! A plecat in SUA dupa o vizita la avocat. Irinel Columbeanu a acceptat in sfarsit, sa plece in SUA, cu fiica sa, induiosat de insistentele micutei si dupa ce si-a luat masuri in urma unei vizite la avocat, ca sa nu ramana fara Irina.S-au razboit nu mai putin de trei ani pe marginea unei dispute ce avea ca subiect vizita Irinei, in America. Inca de atunci, Moni Gabor i-a facut o oferta fostului sot, sa petreaca o perioada in State, impreuna cu fiica lor, pe banii si cheltuiala sa. Irinel nici nu a vrut sa auda. "Pe Irina o paste un mare pericol, odata ce ar ajunge acolo", ne spunea omul de afaceri. Si tot el a fost cel care ne-a vorbit despre culisele acestei lupte si despre riscurile la care s-ar expune, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Roman, scandal in culisele unei emisiuni. Remarcile facute de Iulia Albu au infuriat-o la culme pe Oana Roman, care desi a acceptat initial sa o confrunte, in direct, mai apoi s-a razgandit. Dupa ce fashion-editorul i-a criticat atat tinuta, cat si silueta, mezina familiei Roman a luat foc si chiar daca avea alocat spatiu de emisie, ea i-a lasat pe prezentatori cu buza umflata. Madalin Ionescu a anuntat ca gestul vedetei este incalificabil si a pus punct prieteniei dintre ei. Nu este pentru prima data cand Oana Roman este criticata pentru formele ei rubensiene. Deranjata la culme de criticile Iuliei Albu, care atentie, nu au fost facute joi seara, ci cu o saptamana in urma, vedeta nu a stat mult pe ganduri si a plecat inainte de a intra in platou. Inainte de a intra in direct, fiica fostului premier a auzit inca o data comentariile facute de Iulia Albu la adresa ei, fapt care a scos-o din sarite. Oana Roman a iesit din sediul televiziunii si a surprins pe toata lumea cu gestul ei. Cel mai inversunat a fost Madalin Ionescu, care a anuntat public ca relatia lor s-a incheiat, anunta Click.

Detaliul care i-a dat de gol. Jojo si Ipate s-au logodit in secret. Actorul Paul Ipate traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Jojo si deja relatia lor a trecut la un alt nivel. In ultima vreme, in pozele postate de actrita pe conturile ei de socializare, un detaliu ne atrage atentia. Pe degetul inelar al actritei se afla un inel, aceeasi bijuterie in majoritatea pozelor, ceea ce este foarte probabil ca Jojo si iubitul ei sa se fi logodit in secret, mai ales ca in urma cu putin timp dupa ce s-a intors din Cipru l-a fotografiat pe Paul Ipate la un atelier de bijuterii. Actrita se arata foarte mandra de inel si nu ezita sa impartaseasca prietenilor virtuali momentele din viata ei care o fac fericita, cum ar fi si acesta, chiar daca mesajul este unul indirect, relateaza CanCan.

Alex Velea zboara peste Ocean fara Antonia. Alex Velea se pregateste pentru primul sau turneu in Statele Unite. Solistul va pleca insotit de cativa colaboratori, mai precis dansatori, in luna septembrie si va sta pe teritoriul american circa trei saptamani. In acest interval, Velea va canta in mai multe metropole unde romanii se gasesc in numar mare - New York, Chicago, Cleveland, Detroit. Oricat de mult si-ar fi dorit, Antonia, iubita sa, nu-l poate urma, desi Statele Unite sunt locul unde solista si-a petrecut adolescenta. Una dintre probleme ar fi sarcina (artista este din nou gravida, in luna a patra), iar o astfel de calatorie ar fi mult prea solicitanta pentru ea, iar cea de-a doua, si cea care conteaza de fapt, o reprezinta restrictia impusa de statul american, care i-a ridicat dreptul de a calatori pe teritoriul sau. Antonia si mama ei figureaza la Ambasada Statelor Unite cu viza restrasa ca urmare a unei sanctiuni administrative primite cu ani in urma, anunta Libertatea.

Chrissy Teigen - Sotia lui John Legend sustine alaptatul. Cand vine vorba de popularitate pe retelele sociale, cantaretul John Legend si sotia sa, modelul Chrissy Teigen, au inteles ca aceasta se poate obtine numai printr-o frecventa asumata a postarilor. Prin urmare, cei doi isi informeaza la tot pasul fanii publicand pe conturile lor de socializare fotografii care ii surprind in toate ipostazele vietii lor. De cand au devenit parintii micutei Luna Simona, Chrissy si John impartasesc aceasta bucurie prin imagini care ii surprind in ipostaze emotionante alaturi de fiica lor. In ceea ce priveste alaptatul, modelul de origine americana a sustinut inca de la inceput importanta acestei practici, atat in ceea ce priveste calitatea nutritiva a hrabei pentru bebelus, cat si datorita efectelor emotionale deosebite pe care le are alaptatul, relateaza Viva.