O artista celebra n-a mai facut sex de un an si doua luni! Motivul e emotionant.Ciara si iubitul ei, jucatorul de fotbal american, Russell Wilson, s-au casatorit recent intr-un castel din Anglia, in cadrul unei nunti de vis. Artista si Wilson au ales sa-si jure iubire la Castelul Peckforton, in apropiere de Liverpool din Anglia, in fata famililor si a prietenilor apropiati. Printre invitatii de onoare s-au numarat cantaretele Jennifer Hudson si Kelly Rowland, care a fost si domnisoara de onoare. Ciara a purtat o rochie de mireasa semnata de casa de moda Roberto Cavalli, parand o adevarata printesa din povesti. Desi cei doi formeaza un cuplu din luna aprilie a anului trecut, Ciara si Wilson nu au facut deloc sex, cei doi vrand sa pastreze acest moment special pentru noaptea nuntii, informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Patruleasa si-a etalat silueta perfecta pe litoral. Sotul nu si-a dezlipit mainile de pe ea.De opt ani e titulara pe postul de sotie, iar de cinci ani pe cel de mamica si arata extrem de bine pentru varsta ei, de 41 de ani. In weekend, Simona Patruleasa si-a expus trupul perfect pe plaja din Mamaia, intr-un costum de baie intreg. A optat pentru culoarea mov si s-a asortat perfect cu bermudele sotul. Atmosfera s-a incins instant sambata, pe plaja din Mamaia, dupa ce Simona Patruleasa a aparut pe plaja cu formele ei apetisante. Stirista din ograda turcilor de la Kanal D a reusit sa adune atat privirile barbatilor, cat si pe cele ale domnisoarelor, demonstrand ca si la varsta de 41 de ani o femeie poate fi chiar mai sexy decat la 20, potrivitClick.

O mai tineti minte pe Laura Andresan? Cum mai arata acum "profa de sex".Cea poreclita "profa de sex" a devenit faimoasa nu doar pentru peliculele XXX in care a jucat, dar si pentru barbatii celebri care i-au trecut prin pat. Insa, in ultimii ani, Laura Andresan a disparut din luminile reflectoarelor. S-a facut fata de casa, apoi a devenit si mai discreta dupa ce a inceput sa aiba o relatie serioasa cu Grasu XXL, cel caruia nu i-a pasat de trecutul iubitei sale. Acum, Laura Andresan are un blog unde continua sa dea sfaturi ca "profa de sex", iar in acelasi timp isi continua studiile universitare in domeniul... psihologiei, scrieCancan.

Nick Radoi si Irinel Columbeanu, petrecere cu fete sexy. Ce imagine a ajuns pe Facebook.Nick Radoi, milionarul roman stabilit de multi ani in SUA, si Irinel Columbeanu au dat o petrecere de pomina in Las Vegas si s-au pozat alaturi de dou fete sexy. Omul de afaceri roman Nick Radoi, este cunoscut pentru petrecerile impresionante la care invita diverse vedete din Romania. Iar acum a venit randul lui Irinel. Cei doi apar relaxati, la balconul unei cladiri foarte inalte din Las Vegas, in timp ce se distreaza alaturi de o blonda si o bruneta, mandri nevoie mare. Afaceristul stabilit in SUA de peste 33 de ani si care munceste de la 19 ani pentru a avea tot ce-i pofteste inima este atat de ocupat, incat o jumatate de ora libera pentru el este un lux pe care cu greu si-l permite, din cand in cand. Totusi, romanul care a reusit sa adune o avere estimata la peste 30 de milioane de dolari din tot soiul de business-uri nu se plange niciodata de agenda lui de lucru extrem de incarcata, ci dimpotriva, anuntaLibertatea.

Andreea Marin ii face Violetei casuta in copac.Dupa scandalul cainilor comunitari, Andreea Marin a revenit la activitati mai pasnice. Vedeta se fereste de vecinii furiosi si mestereste cat este ziua de lunga in curtea casei pe care a decorat-o de parca ar fi desprinsa din basme. Ultimele zile a fost forfota mare la vila fostei prezentatoare, unde in centrul atentiei a fost fiica ei Violeta. Andreea Marin isi ocupa timpul cu activitati casnice. Dupa scandalul cu vecinii pe tema cainilor comunitari care ar fi atacat-o in timp ce se plimba cu bicicleta, vedeta a chemat cativa mesteri pe care ii ajuta personal ca sa construiasca o casuta in copac, pentru fiica ei Violeta. Proiectul dedicat micutei va fi un bun comun in curand, caci vedeta vrea sa transforme casuta in platou de filmare, potrivitClick.