Monica Gabor, scandal cu Irinel Columbeanu, in America. Ce i-a reprosat ea. Irinel Columbeanu a marturisit recent ca a avut parte de o discutie cu Monica Gabor, dupa ce el a publicat un mesaj inainte de a decola de pe Otopeni, spre SUA, cu Irinuca. Dupa ce au ajuns peste Ocean, Irinuca a mers la mama ei, pe care nu o mai vazuse de mai multa vreme. Irinel a fost certat de Monica pentru un mesaj transmis de el, la plecare. "Monica a evoluat. Malitiozitatea ei care se menifeta de la inceput a scazut mult. Ieri, sincer mi-a reprosat mesajul pe caer l-am postat cand asteptam la pasaport. I-am scris si ei ca am scris exact ce am simtit. Cu inima stransa" in sensul ca te duci in necunoscut. Irina este foarte fericita, eu sunt ok, insa tot timoul gata de a-mi adptat programul cerintelor Irinei. Eu o intreb mereu daca vrea sa ne vedem. Eu inteleg sa respect intimitatea mea, oricine ar fi. Si atata timp cat nu sunt invitat nu ma duc. a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mii de oameni au vazut fotografia! Alexandra Stan a aparut complet goala, pe plaja! Tocmai cand fanii artistei credeau ca Alexandra Stan nu ii mai poate surprinde cu nimic, blondina i-a lasat cu gura cascata atunci cand a postat pe contul sau de instagram o fotografie in care pare sa fie complet goala! Pentru ca ii merge bine din toate punctele de vedere, Alexandra Stan a plecat sa se relaxeze intr-o vacanta, alaturi de iubitul sau. Cantareata si-a regasit linistea dupa scandalul in care a fost implicata atunci cand mass media a vuit in urma abuzurilor fizice comise chiar de impresarul ei. Nu doar ca nu si-a pierdut admiratorii din intreaga lume, dar a mai gasit si linistea in bratele unui barbat extrem de discret si care o insoteste peste tot, anuntaCancan.

Tatal Iuliei Vantur spune tot adevarul. Care este relatia dintre vedeta si Salman Khan. Iulia Vantur este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar in ultimii ani s-a vorbit intens despre o relatie cu actorul indian Salman Khan. Cei doi au fost vazuti impreuna de mai multe ori, insa ei nu au dat niciodata un raspuns clar in privinta relatiei care ii leaga dincolo de platoul de filmare. Tatal Iuliei Vantur a vorbit pentru prima data despre relatia lor. "Salman Khan este o persoana care are un nume, nu e de neglijat. Nici pentru Iulia, actorul de la Bollywood nu este de neglijat. Este majora. E decizia ei. Fiecare isi face drumul lui in viata. Problema este ca ei sa se inteleaga. Daca ei se inteleg si vor lua o decizie, e decizia lor, mi se pare corect. Eu am 60 de ani. Daca nu stiu engleza, ce sa vorbesc? Ne intalnim ca sa ne uitam unul la altul?", a marturisit tatal Iuliei Vantur, la Antena Stars, informeazaLibertatea.

Ramona Gabor nu se da plecata de pe plaja din Miami! Face parada costumelor de baie. Nu degeaba si-a facut afacere cu tinute pentru plaja! Ramona Gabor atrage toate privirile in America, la Miami, acolo unde in ultimele zile a facut furori cu silueta ei, bine pusa in evidenta de costume de baie minuscule. Sora mai mica a Monicai cucereste si ea America, dupa ce fosta doamna Columbeanu s-a mutat peste Ocean si traieste cu iubitul chinez. Ramona Gabor a atras obiectivele fotoreporterilor aflati pe plaja din Miami, Florida. Satena, care se cateva zile, face parada costumelor la malul Oceanului a intors multe priviri in jur. Marti, si-a scos la inaintare formele, obtinute in cabinetul medicului estetician, iar miercuri a facut din nou senzatie. S-a jucat in valuri cu sutienul costumului de baie, care cu greu i-a tinut in frau sanii siliconati, scrieClick.

Solistul de la Carla's Dreams: "Delia m-a vazut fara masca. Nu arat infricosator, ci gretos". Artistii de la Carla's Dreams sunt cunocuti, pe langa piesele lor care au prins incredibil de bine la public, si pentru aparitiile lor misterioase. Din dorinta de a pastra un dram de intimitate, membrii trupei au aparut, inca de la inceput, cu fetele pictate. Ei se supun ritualului de pictare inainte de orice fel de aparitie publica, fie ea emisiune TV, concert sau sedinsa foto. Ei petrec in jur de o ora la machiaj si inca o jumatate pentru demachiere. Carla￯s Dreams va fi noul jurat de la X Factor si gandurile cu care va pasi pe scena nu sunt unele la care te-ai fi gandit. El spune ca Delia l-a vazut fara masca si desi se stie ca pentru a pastra un minim de intimitate a ales sa apara cu masca, el a oferit de curand o alta explicatie, in gluma, anuntaLibertatea.