Inca o gravida in showbiz? Cu ce burta s-a afisat o vedeta la un eveniment monden. Oana Lis s-a ingrasat considerabil in ultimele luni, dar asta nu o face sa renunte la tinutele foarte stramte sau decoltate. Prezenta, joi seara, la un eveniment monden, Oana Lis a demonstrat, inca o data, ca nu pune deloc pret pe gura lumii. Blonda a optat pentru o tinuta care-i scotea in evidenta kilogramele in plus, dar si burta care, privita din profil, pare aceea a unei femei insarcinate in ultimul trimestru. Oana a venit la intalnirea "Femei de 10" insotita de sotul ei, acesta din urma fiind atras mai mult de telefon, decat de sotia-i voluptoasa. La evenimentul prezentat de Marina Almasan si-au facuit aparitia mai multe vedete de la noi, printre care amintim: Corina Chiriac, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Cezara Dafinescu si Rodica Popescu-Bitanescu, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea, gesturi obraznice in vazul lumii. Cu Marco Borriello a avut parte de cele mai bune partide de sex din viata ei. Iar cu Gerard Butler a avut... siguranta. Insa parca niciunul nu a mangaiat-o cu foc asa cum o face noul iubit. Madalina Ghenea si milionarul Matei Stratan nu fac economie la gesturi obraznice. Paparazzi cancan i-au surprins in febra pasiunii, in plina strada. Romanca l-a ciupit de posterior pe iubit. Iar el nu a contenit sa o sarute. Probabil pasiunea a atins cote maxime odata ce au ajuns acasa. Si ce mai casa. O vila de 10 millioane de euro, in Toscana, detinuta de sarmantul Matei Stratan, anuntaClick.

S-a dat lumea peste cap! Un cunoscut manelist a lasat hainele sclipicioase si poarta tricouri cu Metallica. In anul in care a luat o pauza de la meseria care l-a facut cunoscut si s-a concentralt sa-i ia locul legendarului Garry More, ca chitarist de blues, Adi de la Valcea continua sa-si bulverseze si mai rau fanii. Autorul memorabilelor "Am suflet de bagabond", "Ce mare este fara tine patu" ori "Dau cu pixu pe hartie" uimeste purtand tricouri cu legenda heavy metal Metallica. Adrian Dinut, solistul cunoscut drept Adi de la Valcea, a sustinut la inceputul anului si un concert public intr-un club rock din orasul cu care se identifica, show denumit dupa initialele numelui sau de scena, "ADV-arat blues". Solistul, in varsta de 42 de ani, are acasa o colectie de chitare, cea mai veche din perioada cand a debutat intr-o formatie de restaurant cu repertoriu pentru nunti si petreceri, informeazaLibertatea.

Catalin Botezatu, probleme grave de sanatate: "Daca as mai face un un infarct mi-ar fi..." Catalin Botezatu a fost de curand plecat in Zanzibar si facut excese culinare chiar daca are probleme grave de sanatate. Designer-ul a fost nevoit sa mearga pana in Tanzania 5900 km, distanta pe care a parcurs-o in 7 ore cu avionul. "Daca as mai face inca un infarct mi-ar fi fatal. Doamne Fereste. N-am patit nimic. Sunt bine. Excursia aceasta nu a fost o vacanta, ci am mers in interes de serviciu", a declarat el la Kanal D. Catalin Botezatu este un creator de moda si fotomodel din Romania. El a primit numeroase premii pentru creatiile sale, iar viata sa personala a constituit de multe ori obiectul presei tabloide, in special datorita relatiilor sale amoroase. Desi nu a fost niciodata casatorit, in 2009 a marturisit ca este tatal unui baiat de 20 de ani, scrieCancan.

Ce fac cele mai sexy neveste de fotbalisti cand partenerii lor sunt in cantonament. Cine isi inchipui ca viata de sotie sau iubita de fotbalist este una usoara, se insala amarnic. Marea majoritate a timpului, acestea sunt singure si incearca sa suplineasca cumva lipsa partenerilor de viata. Dovada clara sunt Adina Bourceanu, Ana Pirvulescu, Madalina Enache, Gabriela Pintilii sau Iulia Parlea, care nu stiu ce inseamna o vacanta de vara alaturi de soti sau iubiti. Dat fiind faptul ca sportivi nu se prea bucura de vacanta pe perioada verii, nevestele de fotbalisti sunt nevoite sa-si faca planuri individual. Cele enumerate mai sus si-au dat intalnire miercuri seara pentru a merge impreuna la un eveniment monden, organizat de Ana Radu, cea care se ocupa in mare parte de tinutele lor. De altfel, sotia lui Bourceanu, a lui Enache, Pintilii si Pirvulescu au facut deja un obicei de a iesi impreuna cat timp sotii lor se afla in cantonamente sau cand acestia sunt in deplasare la diverse meciuri, anuntaLibertatea.