Dupa ce i-a dat papucii fotbalistului Catalin Tira, Ilinca Vandici si-a gasit repede un alt iubit. Primele poze impreuna.Dupa o poveste de dragoste care a durat un an si cateva luni, frumoasa vedeta a postului de televiziune Kanal D, Ilinca Vandici (30 de ani), s-a despartit de fotbalistul Catalin Tira (22 de ani). Insa si-a gasit repede consolarea in bratele altui barbat: Andrei Neacsu (25 de ani), un adevarat "aspirator" de femei, e tot sportiv, dar practica discipline mai dure: kickboxing si MMA! Luna trecuta, vedeta TV a implinit frumoasa varsta de 30 de ani. Potrivit prietenelor ei, Ilinca Vandici s-ar fi asteptat ca iubitul sa ii daruiasca inelul de logodna cu ocazia zilei de nastere, stiut fiind faptul ca vedeta isi dorea sa se marite si sa faca un copil in viitorul apropiat, mai ales ca a schimbat prefixul si ceasul biologic cam incepe sa bata, informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Claudia Pavel, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Cum a aparut artista in public.Claudia Pavel, alias Cream (31 ani), este imbracata intr-o rochie vaporoasa, destul de transparenta, care, atunci cand se lipeste de corp, impinsa de adierile vantului, ii scoate cantaretei in evidenta formele bine conturate, ba chiar si lenjeria intima. E caldura mare, monser, asa ca nu e nimic mai firesc decat purtatul de haine lejere. Cream arata bine, asa ca nu are de ce sa isi faca griji atunci cand rochia i se lipeste de fund, scotandu-i-l in evidenta. Vara, corpurile sunt actori in rol principal, iar materia cel mai des predata este anatomia. In urma cu trei ani, Cream a nascut un baietel, Noah, cu al carui tata, americanul Jeremy Lewis, cantareata s-a judecat pentru custodie exclusiva, si a avut castig de cauza. Mai mult, judecatorii l-au obligat pe Lewis la plata unei pensii lunare de intretinere in cota de 25 la suta din venitul minim pe economie din America si a sumei de 5.743 de lei, reprezentind cheltuieli de judecata, scrieCancan.

Andreea Mantea a incins Litoralul cu formele ei! Imagine de infarct.Este una din cele mai frumoase femei din Romania, dar si cea mai sexy mamica. Andreea Mantea (29 de ani) a fugit pe Litoralul romanesc si s-a balacit in Marea Neagra. Focoasa bruneta a publicat o imagine cu ea in costum de baie, pe contul sau personal de Facebook, iar prietenii virtuali au complimentat-o pentru felul in care arata. Co-prezentatoarea emisiunii "Se striga darul" de la Kanal d, Andreea Mantea a fugit la mare. Vedeta a publicat o fotografie de acolo, iar internautii au laudat-o pentru silueta ei perfecta, potrivitClick.

Denisa de la Bambi a ajuns pe mana fostului sot! Din nou la bine si la greu.La aproape doi ani de la divort, Denisa de la Bambi este in tatonari cu pilotul Catalin Cazacu, de care pare atrasa, dar, in acelasi timp, nu a intrerupt legatura cu fostul ei sot. Mai exact, cantareata isi rezolva problemele de sanatate la clinica barbatului de care s-a despartit. Denisa sustine ca a ramas in relatii bune cu fostul ei partener de viata si, drept dovada, trece destul de des pragul clinicii detinute de medicul Cornel Brotac. Mariajul celor doi a ajuns in impas si din cauza meseriei Denisei, care era incompatibila cu doleantele doctorului. "Nu-i placea ceea ce fac eu, tot ce presupune meseria mea, de la nopti pe care le petreci in studio, pana la expunere mediatica, pana la weekenduri sau sarbatori in care noi trebuie sa fim pe scena. Daca nu as avea meseria asta, as fi femeia ideala pentru el", ne-a povestit artista, spuneLibertatea.

Andreea Esca, aparitie incredibil de sexy intr-o salopeta neagra.Andreea Esca a publicat o fotografie cu ea intr-o salopeta neagra, de seara, in care frumoasa stirista este foarte sexi si cu un decolteu generos! "Ce sa fac? Iubesc oamenii. Si, mai mult decat atat, iubesc romanii. Romanii, cu gesturile lor neasteptate care ma fac sa fiu fericita. Iar bucuria pe care romanii de aici o exprima cand se vad cu cineva venit din tara nu poate fi mimata", a scris Andreea pe pagina ei de socializare, anuntaEVZ.