Ozana Barabancea, in costum de baie, la malul marii. Ce reactii a starnit pe internet. Cunoscuta soprana Ozana Barabancea, jurata in emisiunea "Te cunosc de undeva", a plecat la mare, unde isi petrece concediul. Cunoscuta drept o femeie lipsita de inhibitii, chiar daca este plinuta, Ozana s-a lasat fotografiata in costum de baie, la malul marii. Imaginea arata relaxare si eliberare de tensiunea cotidiana. "Perseverenta si prosperitatea produc protectie !:) Marea imi ofera un sentiment de infinit! Infinitul curge prin mine prin toti porii! Aspir, eman, transpir, sangerez infinitul!", a fost mesajul scris de ea alaturi de fotografie, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

De data aceasta a intrecut orice limita! Traistariu s-a pozat iar in chiloti dar...cu un personaj aflat in mare voga! Interpretul Mihai Traistariu a facut-o din nou! Mare fan al selfiurilor in chiloti din propriul dormitor, cantaretul s-a afisat in mediul virtual intr-o ipostaza identica, dar mesajul a fost...cu totul inedit! Traistariu s-a asezat in fata oglinzii, a declansat camera telefonului iar apoi, mandru de rezultat, a urcat repede imaginea pe retelele de socializare. Motivul pentru care a ales sa faca acest gest este legat insa de...lenjeria intima! Asta pentru ca Traistariu a vrut sa se laude cu noii sai chiloti, total neobisnuiti, pentru ca au un desen cu..un pokemon! Cantaretul a primit aprecieri, dar si critici pentru gestul sau, care trebuie sa recunoastem, are legatura cu un fenomen mondial, vanatoarea de pokemoni. Jocul, lansat de curand in Romania, a generat o isterie, sute de tineri mergand pe strada cu telefonul in mana in cautarea personajelor din desenele animate, anuntaCancan.

N-a mai ascuns-o! Primele imagini detaliate cu burta Biancai Dragusanu! E cea mai pedanta dintre gravide si evita sa-si etaleze rotunjimile dobandite odata cu sarcina. Bianca Dragusanu a facut insa o exceptie si a lasat sa se vada tot intr-o tinuta mulata si dungata. Sase luni de sarcina au trecut aproape neobservate pe trupul Biancai Dragusanu. In afara de bustul care efectiv a explodat cu trei numere, iubita lui Victor Slav nu a luat in greutate decat sase kilograme dintre care, asa cum a aratat ecografia facuta ieri, 1,100 kg cantareste fatul. Pe tot parcursul sarcinii, Bianca a avut grija sa aleaga tinute menite sa-i mascheze rotunjimile si, rar, o pala de vant a scos la iveala o mica proeminenta in zona taliei. De data aceasta, insa, viitoarea mamica a lasat ea sa se distinga, in clar, noile sale dimensiuni, informeazaLibertatea.

Gabriel Cotabita si iubita tinerica fac nunta in trei luni. Ii face pe plac iubitei si o duce la altar, asa cum i-a promis. Gabriel Cotabita se pregateste de nunta peste doar trei luni, cu femeia care nu s-a despartit o clipa de el, cand se afla pe patul de spital. Artistul mai are la activ o casnicie, careia i-a pus punct in urma cu peste 20 de ani. "Te iubesc, viata, te iubesc/Pentru toata frumusetea ta/Pentru zilele voioase si senine", asa suna versurile unei piese pe care Gabriel Cotabita (60 de ani) o interpreta in 1990. Nici nu banuia cata dreptate avea atunci si prin ce evenimente urma sa treaca, astfel incat sa-si pretuiasca si mai mult viata. Dupa cum stie o tara intreaga, in luna mai 2015, Cotabita a suferit un stop cardiorespirator in timp ce se afla intr-o sala de sport. A fost in coma, a stat internat 69 de zile, si este nevoit sa poarte toata viata un defibrilator automat. In toata acea perioada, in care pana si medicii ii dadeau sanse mici de supravietuire, la capataiul sau a stat si s-a rugat neincetat Alina, iubita lui, pe care Cotabita, in semn de multumire, a cerut-o de nevasta, scrieClick.

Madalina Ghenea, indragostita lulea de noul iubit. Uite cum au fost surprinsi. Madalina Ghenea pare sa-si fi gasit jumatatea si nu mai ezita sa se afiseze peste tot cu noul ei iubit, Matei Stratan. Frumoasa romanca si tanarul cu care are o relatie de cateva luni de zile au fost surprinsi in Napoli, Italia. Cei doi par pe cat de relaxati, pe atat de indragostiti unul de celalalt. Madalina Ghenea si Matei Stratan au iesit la o plimbare pe strazile frumosului oras italian, iar gesturile tandre dintre ei nu au lipsit nici macar o clipa. Asta pana cand au observat aparatele foto si au inceput sa fie mai rezervati, anuntaLibertatea.