Accident vestimentar in direct. Daniela Crudu a ramas cu sanii pe-afara. Daniela Crudu a oferit, marti seara, o imagine de senzatie telespectatorilor Antenei 1. Bruneta a ramas, la un moment dat, cu sanii la vedere, in direct. Imbracata intr-o tinuta rosie, Daniela Crudu a suferit un accident vestimentar, marti seara, la Un show pacatos. Din neatentie, ea a ramas cu sanii pe-afara timp de cateva secunde. Cand si-a dat seama, asistenta TV s-a intors cu spatele si si-a ridicat rochia, dar momentul jenant fusese deja filmat de cameramanii emisiunii, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Elena, cea care a facut sex cu Tomita, la "Insula iubirii"are un numar de infarct pus la masina.Elena, concurenta de la "Insula iubirii" care nu pare sa mai fi tinut cont de absolut nicio regula atunci cand si-a dat frau liber pasiunii si a facut sex cu Tomita, in vazul tuturor, pare sa fi ales sa isi puna la masina un numar cat se poate de explicit. Tanara concurenta a emisiunii "Insula iubirii" a reusit sa surprinda pe toata lumea in ceea ce priveste numarul de inmatriculare pe care l-a ales pentru masina sa, un autoturism marca Skoda, pe capota careia s-a si pozat. Bruneta a publicat imaginea pe o retea sociala, acolo unde fanii ei nu au putut sa remarce numarul de inmatriculare pe care aceasta l-a ales pentru masina ei, potrivitCancan.

Reactia lui Alin Ionescu cand Cristina Spatar l-a luat de mana dupa divort.Alin Ionescu si Cristina Spatar au decis in sfarsit sa divorteze. Dupa luni bune de incertitudini, cei doi au ajuns marti la cabinetul unui notar unde au semnat actele care ii elibereaza din prinsoarea mariajului. Au la dispozitie 30 de zile ca sa se razgandeasca, insa dupa reactia omului de afaceri de la iesire nu ne putem astepta la niciun fel de impacare. Suparat ca divortul, care ar fi trebuit sa ramana doar intre ei, s-a derulat sub ochii presei, sotul artistei a rabufnit in strada. Nu mai exista cale de impacare intre Cristina Spatar si Alin Ionescu. Cei doi au parafat divortul la notar. La iesirea din cabinet, sotii au fost asaltati de presa, insa au refuzat sa faca declaratii. Omul de afaceri a fost vizibil iritat de aparitia camerelor de luat vederi la cabinetul notarului si a avut o replica usturatoare la adresa solistei, anuntaClick.

Un artist celebru a fost prins la vanatoare de pokemoni. El a fost ignorat insa de ceilalti jucatori, care erau mai interesati sa prinda monstrii virtuali.Pokemon Go, jocul care a isterizat mapamondul, le-a cucerit si pe vedete. Justin Bieber a fost surprins in timp ce se inghesuia in Central Park din New York, SUA, alaturi de alti jucatori, ca sa vaneze creaturi virtuale. Sute de utilizatori ai jocului s-au starns duminica seara in Central Park sa prinda una dintre creaturile pretioase ale joculului, pokemonul Gyrados. Acestia erau atat de concentrati sa-l prinda pe monstrulet ca nici nu au obervat ca printre ei la vanatoare se afla si celebrul Justin Bieber, noteazaLibertatea.

Andreea Marin, acuzata de oficialii turci ca a contribuit la campania de denigrare a Turciei.Andreea Marin si alti jurnalisti romani au fost acuzati de afaceristii turci din Romania ca ar fi primit bani pentru a pune la cale lovitura de stat esuata din Turcia si a-l denigra pe liderul turc, Recep Tayyip Erdogan, la postul public de televiziune. Zana a raspuns dur acuzelor halucinante, explicand totul in mesaje pe pagina personala de Facebook . "Bun gasit! In urma unui articol aparut astazi pe site-ul inpolitics.ro si preluat de alti colegi din presa, ma vad nevoita sa reactionez impotriva unor "acuzatii halucinante", caci astfel au fost numite. Conform celor scrise, o mana de afaceristi turci din Romania, in frunte cu presedintele Camerei de Comert Turco-Romana, ar fi organizat o conferinta de presa in care, pe scurt, au sustinut regimul Erdogan si au facut afirmatii grave impotriva celor care, in opinia lor, sunt impotriva acestuia, relateazaEVZ.