Alina Vidican vine in Romania sa puna punct mariajului cu Borcea. 10.000 de euro pe luna, pretul divortului. "Nu am barbat de lasat!", decreta in urma cu patru luni Alina, sotia lui Cristi Borcea. Dar cum nimic nu este vesnic, dupa o taraganare ce a dat cateva emotii fostului actionar dinamovist si presupusei lui amante, Valentina Pelinel, aceasta a decis sa rupa pisica. Alina Borcea se intoarce in tara sa-si onoreze promisiunea pe care i-a facut-o sotului ei in martie: aceea ca va divorta si ii va reda libertatea de care are nevoie pentru a trai alaturi de Pelinel, spun surse din preajma nevestei afaceristului intemnitat la Jilava. Acestea ne-au dezvaluit si faptul ca mariajul este ca si desfacut, iar zilele acestea vor fi decisive. Alina revine acasa, spun apropiatii ei, dupa o perioada in care dadea semne ca s-a razgandit in privinta divortului de Cristian Borcea. Ezitarile ei au venit in contextul in care, se pare, recunoasterea oficiala a paternitatii fiului Valentinei Pelinel, al carei tata este neofical Borcea, ar fi depins fix de redobandirea libetatii fostului actionar dinamovist, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Au facut "nebunii" pe plaja plina ochi. Maria Constantin si-a calarit sotul la propriu! Maria Constantin, una dintre cele mai spectaculoase aparitii din showbiz-ul romanesc, a reusit sa starneasca imaginatia turistilor, la malul marii, dupa ce a facut "nebunii" alaturi de sotul ei, Marcel Toader, in vazul tuturor. Maria Constantin a inceput, la propriu, sa isi calareasca sotul, printre valurile marii. Urcata pe umerii fostului sot al Gabrielei Cristea, Maria Constantin pare sa se fi distrat atat de copios, incat au dat startul la "nebunii" si pentru prietenii cu care erau veniti la Mamaia. Nimeni altcineva decat fosta colega de la "Ferma Vedetelor", Anda Ghita - care era la malul marii alaturi de fiul ei Mario si sotia acestuia, Loredana - dar si sotul acesteia. Asadar, intr-un timp relativ scurt, de cand era urcata pe umerii lui Marcel Toader si il calarea pe acesta, Maria Constantin a reusit sa le faca si pe Anda Ghita, dar si pe nora acesteia, roscata Loredana sa se urce in carca sotilor, anuntaCancan.

Imaginea care a incins atmosfera. Ramona Gabor, goala in fata tuturor. Ramona Gabor a incins din nou atmosfera in mediul virtual. Sora Monicai a facut publica o imagine in care e aparent goala, acoperindu-si partile intime, doar cu o perna. De altfel, in ultima perioada, bruneta a realizat numeroase sedinte foto sexy. In 2012, Ramona Gabor parasea Romania si spera sa-si faca un viitor in Emiratele Arabe. Incet, incet, tanara a reusit sa-si gaseasca un apartament, job-uri si sa isi croiasca o viata acolo, incat sa nu mai fie nevoita sa revina in tara natala. Atunci cand simte ca ar putea atrage atentia, si doar atunci, Ramona se prezinta ca fiind din Romania, din Bucuresti, in niciun caz de la Bacau, si mentioneaza invariabil ca este vedeta in tara ei. Sora mai mica a Monicai se lauda ca, de cate ori vine acasa, paparazii sunt pe urmele ei si ca nu poate face nicio miscare fara sa nu fie fotografiata. De cele mai multe ori, aceste povesti vin intr-un cadru restrans, atunci cand in preajma sunt oameni de afaceri potenti pe care tanara spera sa-i impresioneze si sa ii faca sa o priveasca altfel, cu un anumit interes, informeazaLibertatea.

Desi e gravida in cinci luni, Antonia a facut furori la o piscina de fite. Gravida in cinci luni, Antonia si-a expus burtica, in weekend, la o piscina din cadrul unui complex din Costinesti. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe solista, dar si pe iubitul ei, Alex Velea, balacindu-se in plina zi, la temperaturi de peste 30 grade C. Cei doi cantareti au un fiu, pe Dominic (1 an si 8 luni), iar acum se pregatesc sa devina iar parinti, frumoasa artista fiind gravida. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe viitorii parinti la o "sesiune" de bronzat si de balaceala la piscina Complexului Vox Maris, din Costinesti. Inconjurati de prieteni, Alex si Antonia s-au distrat de minune, scrieClick.

Alexandra Stan, goala in pat, cu pisica. Imaginile care au infierbantat internetul. Alexandra Stan se remarca in ultima vreme cu o atitudine lipsita de inhibitii. Cantareta nu rateaza nici o ocazie sa arate ca are un trup de invidiat si sa-i faca pe fani sa viseze, desi nu arata nimic indecent. Dupa ce a aparut cu topless la plaja, dar cu sanii acoperiti cu bratele, Alexandra s-a pozat goala in pat, langa pisicia. "Buna dimineata, pisicutelor", le-a scris ea admiratorilor, care au coplesit-o cu zeci de mesaje admirative si mii de Like-uri. Alexandra Stan este una dintre artistele de pe scena muzicala din Romania care a reusit sa se impuna si dincolo de granitele tarii. In urma cu cativa ani, vedeta a fost implicata intr-un imens scandal cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, cel care a batut-o crunt. Alexandra Stan a aparut atunci plina de vanatai, in fata camerelor de luat vederi si a afirmat public ca a fost batuta de impresarul ei. Cantareata isi cauta de atunci dreptatea in instanta si le cere judecatorilor o pedeapsa mai mare pentru cel care a desfigurat-o, anuntaLibertatea.