Unul dintre cei mai mai bluesmani romani face terapie prin muzica si teatru cu bolnavii psihic. Artist de talie internationala, cu multe turnee in Marea Britanie, Olanda, Austria si Belgia, cand nu este pe scena, nonconformistul bluesman roman Vali Racila, lucreaza intr-un loc considerat deplorabil, de unde multi ar pleca ingroziti dupa o vizita, alaturi de oamenii cu nevoi speciale din centrele de neuropsihiatrie din tara. De la terminarea facultatii, fix in urma cu 40 de ani, Sir Blues asa cum mai este cunoscut in randul iubitorilor genului, a facut volutariat pe langa multe centre de neuropsihiatrie din tara, actualmente fiind de gasit la Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Darmanesti, de langa Bacau. Acolo, muzicianul, care ar putea trai lejer din activitatea de artist apreciat, face o munca admirabila, pe care nu o lauda, motiv pentru care merita aplauzele opiniei publice - invata bolnavii sa faca teatru ori sa cante, in scop terapeutic, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristina Spatar "joaca tare" dupa divort. A innebunit plaja cu formele ei! Chit ca doar cu o saptamana in urma mergea la notar sa semneze actele de divort, Cristina Spatar, fiindca despre ea este vorba, nu pare sa fie absolut afectata de aceasta schimbare din viata ei. In prima aparitie de dupa de divortul de fostul sot, "Regina R&B" pare sa radieze, fiind mai sexy ca niciodata. Ea s-a afisat intr-un costum de baie de culoare neagra care a atras atentia tuturor celor prezenti pe plaja. Mai mult, cata vreme a stat pe saltea ca sa se bronzeze, a intors toate privirile, iar acest lucru s-a petrecut tocmai datorita funduletului ei bombat, de la care nimeni nu putea sa isi ia ochii. In special domnii care erau insotiti au trebuit sa isi indrepte ochii spre alt punct de pe plaja, pentru ca aparitia Cristinei Spatar a fost cu adevarat spectaculoasa. De asemenea, pe costumul ei de baie extrem de sexy era scris mesajul "Rich" si nu oricum, ci batut cu pietricele argintii. Pe respectiva plaja pe care am intalnit-o si noi, toata lumea se uita dupa ea, iar fizic pare sa fie mai in forma ca niciodata, anuntaCancan.

Ce a putut sa-i faca Mihai Constantinescu fostei soacre fix de ziua ei! Mihai Constantinescu a gasit armonia perfecta cu toate persoanele dragi din viata sa! Dupa ani de relatii incordate cu fosta sa nevasta, artistul a reusit sa devina cel mai bun prieten al Mihaelei Constantinescu. Solistul i-a facut o mare surprinza fostei sale soacre, ducandu-se la petrecerea aniversara a acesteia (a implinit 84 de ani) insotit de actuala sa nevasta, Simona Secrier. In aceeasi componenta au fost impreuna in vacanta, in urma cu ceva vreme, pe litoralul turcesc. Nu stim cum i-a cazut vizita venerabilei doamne insa Mihaela Constantinescu, o persoana foarte zen, s-a dovedit extrem de incantata. "Eu cu Mihai am implinit 36 de ani de cand ne cunoastem. La multi ani binecuvantati!", si-a manifestat ea bucuria, informeazaLibertatea.

Catalin Botezatu s-a distrat cu bastinasii in Zanzibar. Catalin Botezatu ( 49 de ani) a avut o vacanta de vis in Zanzibar, unde nu numai ca s-a imprietenit cu membrii triburilor bastinase, dar s-a si distrat pe cinste alaturi de ei. In timpul liber, designerul s-a plimbat si s-a fotografiat cu broaste testoase si cu maimute, apoi a mai mers la sedinte de masaj, intr-un cabinet special amenajat. In plus, vedeta s-a bucurat si de un fenomen mai putin intalnit, de flux si de reflux. La orele 9.00, apa Oceanului Indian se retragea cativa kilometri de tarm, turistii putandu-se plimba in voie pe nisip si sa admire vegetatia marina si scoicile multicolore. Iar dupa orele 15.00, apa incepea iar sa se creasca, acoperind din nou toata plaja, scrieClick.

Alina Crisan, super sexy pe plaja. Si-a aratat fundul bombat. Alina Crisan si-a surprins admiratorii de pe internet cu o fotografie in care apare intr-o ipostaza extrem de incitanta, avand in vedere ca pana acum ea a fost o artista discreta. Cantareata si-a etalat trupul lucrat la sala intr-un costum de baie sexy, avand grija sa stea cu spatele la aparatul foto. Fanii au admirat-o si au remarcat ca are un postrior extrem de sexy. Altfel, in urma cu mai bine de o luna, iubitul Alinei Crisan, Dj-ul Ddy Nunes a primis o oferta pe care nu a putut sa o refuze. Desi era la celalalat capat al Lumii, departe de prieteni si mai ales iubita, Ddy nu a stat prea mult timp pe ganduri si a plecat in China, la Macau sa intretina atmosfera la unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Daca la inceput, Alina a rezistat usor fara partenerul ei, zilele trecute nu a mai putut de dorul lui si a plecat in China pentru a-l saruta si imbratisa, anuntaLibertatea.