Oana Zavoranu s-a pozat in sanii goi la solar. Fotografia de peste 4.000 de Like-uri. Oana Zavoranu face ce face si isi incita amicii de pe retelele de socializare cu imagini "fierbinti". Vedeta a mers de curand la solar si si-a facut un selfie in cabina. Din imagine se poate vedea ca Oana nu purta sutien. "Mai mergem si pe la bronzat printre picaturi. Am destula treaba, dar e bine sa ma mai rasfat si eu in mod sistematic si asta va sfatuiesc si pe voi! Va pupicesc mult", a scris Oana Zavoranu, alaturi de fotografia de mai jos, in care apare fara sutien. Vedeta a avut insa grija sa taie fotografia in asa fel incat sa nu i se vada si sfarcurile. Imaginea a strans peste 4.000 de Like-uri. Recent, Oana Zavoranu marturisea ca s-a imbolnavit din cauza aerului conditionat, motiv pentru care nu a mai putut onora invitatia in cadrul unei emisiuni tv. Vedeta si-a anuntat fanii ca nu se simte bine si ca reprogrameaza aparitia ei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anda Adam a vrut sa le arate fanilor o fotografie de la piscina, dar ce s-a vazut i-a lasat pe toti cu gura cascata! Anda Adam e una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, iar ea reuseste sa ii cucereasca pe fanii sai si online, prin fotografiile pe care le posteaza aproape zilnic. Artista are cateva sute de mii de admiratori care ii urmaresc fiecare miscare pe retelele de socializare. In urma cu cateva ore, Anda a postat o imagine de la piscina, insa ceea ce atrage atentia este prezenta unui barbat in apa, "calare" pe o papusa gonflabila! Desi acest accesoriu este folosit de obicei pe post de jucarie sexuala, iata ca domnul o demonstreaza ca poate fi utilizata cu succes si pe post de saltea. Imaginea a fost foarte apreciata, primind peste 1000 de like-uri, anuntaCancan.

Descalecare istorica in Vama Veche! Ce manelist celebru a descins printre nudisti! Vama Veche, taramul estival al nonconformismului a avut ieri parte de o vizita istorica a carei posibila urmare sperie deja iubitorii spiritului liber al fostului sat pescaresc unde te distrezi cu bani putini. Unul din capii manelelor, Liviu Pustiu, a descalecat aseara in statiunea devenita celebra pentru dezinhibare si libertate. Nu singur, cu un intreg alai de prieteni, familia si copiii sai si, dupa ce a luat pulsul locului, la pas, fara sa fie recunoscut, s-a declarat extrem de incantat de statiunea rockerilor, hipiotilor si nu numai. "In sfarsit am ajuns intr-un loc minunat la care de mult visam sa ajung - Vama Veche. Mi-a fost frica sa vin pana acum sa nu ma alerge pe aici vamaiotii!", si-a manifestat bucuria Liviu Mutu, cunoscut drept Liviu Pustiu, unul dintre veteranii genului de petrecere, informeazaLibertatea.

Andreea Mantea a facut striptease in direct la tv. Andreea Mantea (29 de ani) e dezinhibata, asta e clar. Dupa ce toti barbatii i-au putut admira trupul perfect si sanii mari in revista iepurasului cu papion, prezentatoarea de la "Wowbiz" a mai incins inca o data imaginatia reprezentantilor sexului tare. Bruneta a facut show joi, 28 iulie, in ultima editie din acest sezon a emisiunii pe care o prezinta alaturi de Madalin Ionescu. A facut striptease pentru Iulia Albu, sarabatorita zilei, si s-a miscat unduios pe muzica, in spatele unui paravan, in timp ce renunta la haine. Desi nu a fost goala in vazul lumii, Andreea renuntat la rochia albastra cu care a aparut in debutul show-ului si a imbracat una mai aproape de gusturile fashion editorului, mai precis, cu un halat cu pene, scrieClick.

Tania Budi dezvaluie cum poate sa arate asa la 48 de ani. Face mult sex. Tania Budi se apropie de 50 de ani, insa corpul ei aduce mai mult cu cel al unei tinere de 25. De cum a venit vara, fosta prezentatoare TV s-a mutat pe litoralul romanesc, acolo unde detine un club si face furori pe plajele din statiunea Mamaia. Tania se bucura de un fizic demn de invidiat pentru care munceste mult sa-l intretina. Atunci cand iese pe plaja, Tania Budi face ravagii, iar toti cei prezenti in jurul ei abia daca isi pot lua ochii de la trupul tras ca prin inel. Ce-i drept, Budi povesteste ca gena o ajuta pentru a arata asa, dar si ca munceste mult. An de an, dupa incheierea sezonului estival, Tania se muta la Bucuresti si se dedica in totalitate siluetei sale. Pana la prima ninsoare, vedeta TV iese in parc cu cainii si, pe ghetele de Kangoo Jumps, face kilometri intregi pe jos. In plus, metoda cea mai eficienta prin care Tania reuseste sa arate impecabil este sexul. Budi le-a povestit apropiatilor ca sexul o ajuta la arderea caloriilor si ca are un efect foarte bun asupra organismului ei, anuntaLibertatea.