El e adevaratul rege al fitelor! Bote a purtat... 157.000 de euro la plaja. Ca orice aparitie a lui Botezatu sinonima cu ultimele fite in materie de orice, nu mai surprinde pe nimeni, dar sa scoata la plaja, intr-o zi banala, o avere la care multor romani nu le ramane decat sa viseze cu ochii deschisi, le intrece pe toate. Designerul este un etalon in moda, insa valoarea lui sporeste cu orice pune pe el.bote 3 Ca tot romanul toropit de caldura emanata de betoanele incinse din orase, Catalin Botezatu a dat si el fuga la mare weekend-ul trecut. A poposit in cel mai in voga loc, din cea mai de fite statine si s-a hidratat cu cel mai "de colectie" vin, tragand cu nesat dintr-un trabuc exclusivist. Ca, deh, asa ii sade bine lui Bote, al carui al doilea nume, chiar daca nu figureaza in buletin este lux. Dar de ce sa pierdem timpul vorbind despre consumabile cand veteranul nostru creator isi etala investitiile pe care altii le-ar fi dosit prin vreun seif sau vreo cutie de valori. Pornind de la haine, ontinuand cu accesoriile si culminand cu bijuteriile, nimic din tot ce atinge pielea lui Bote nu valoreaza sub 300 de euro, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Prima declaratie a Annei Lesko, dupa ce a fost impuscata pe scena! Cantareata Anna Lesko a trecut printr-un incident destul de socant, cand a fost impuscata de catre un fan in seara de duminica, in momentul in care se afla pe scena unui festival. In urma cu putin timp, cantareata a dorit sa le povesteasca fanilor ce s-a intamplat in momentul in care era pe scena din localitatea Corni, judetul Prahova, cand a fost impuscata de catre un fan c-un pistol cu bile. Asadar, Anna Lesko a postat urmatorul mesaj pe pagina sa de Facebook: "As dori sa clarific urmatoarele lucruri: aseara am sustinut un recital in cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei Cornu, iar dupa concert am avut o sesiune de autografe si poze timp in care cineva a tras cu un pistol cu aer comprimat in picior, din fericire scapand doar cu o vanataie. Tin sa mentionez ca eram inconjurata de fortele de securitate ale evenimentului si doar ghinionul a facut ca eu sa fiu nimerita de acea bila. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispozitie si satisfactie emotionala pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede si pe inregistrarea live", a fost mesajul cantaretei de pe reteaua sociala, anuntaCancan.

Bunica Simonei Halep a povestit cand si cu cine se va marita sportiva. "Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Va spun drept!" Simona Halep (24 de ani, nr. 3 in ierarhia WTA) este campioana incoronata de la Montreal. Din nou! Pe plan sportiv lucrurile merg cum nu se poate mai bine, ceea ce face sa creasca inima romanilor. Pe plan personal insa, amoros, zis mai pe sleau, ceea ce parea extrem de incurcat descurca bunica marii sportive care detine toate secretele familiei. O parte dintre ele ni le-a impartasit si noua... Simona Halep, minunea ivita la malul marii Negre, este, de duminica seara, jucatoarea de tenis de la noi cu cele mai multe turnee WTA castigate (14), dupa victoria de la Rogers Cup (Montreal). O mana de om (1,68 metri inaltime si 60 de kilograme) aduce tone de glorie si multiple motive de mandrie pentru o Romanie care, de felul ei, pierde in prezent mai toate duelurile importante din sportul de performanta. S-a spus si s-a scris aproape totul despre ascensiunea fetei de machedoni, ginta care a dat genii in sportul romanesc, precum fotbalistul Gica Hagi si handbalistul Cristian Gatu, informeazaLibertatea.

Ion Tiriac, cu bodyguarzii la mare! Cine e femeia-surpriza de langa el. Asta da, aparitie pe litoralul romanesc! Nu in fiecare zi il vezi pe Tiriac senior la plaja. Mai mult, nu in fiecare zi il vezi pe Ion Tiriac (77 de ani) la Mamaia impreuna cu o femeie. Tanara, supla, mulatra si una din vedetele preferate ale presei tabloide din Romania. Canicula de la sfarsitul saptamanii trecute l-a convins pe Ion Tiriac sa lase in urma Bucurestiul, cu destinatia litoralul romanesc. Pasionat de munca, sobru peste poate, omul de afaceri nu prea este vazut in ipostaze degajate in public. Tocmai de aceea imaginile cu Ion Tiriac in bermude, facand pluta sub privirile atente ale bodyguarzilor sunt atat de speciale, scrieClick.

Cea mai perversa aparitie. Ana Mocanu, goala in cada, cu zona intima la vedere. Asistenta "pacatoasa" si-a socat fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare goala in cada. Ana Mocanu a lasat sa i se vada picioarele, iar zona intima, a fost la un pas sa fie dezgolita in toata splendoarea, spre incamtarea prietenilor virtuali. Pentru a nu arata chiar tot, asistenta TV si-a acoperit zona intima cu mana. Fotografia i-a lasat cu gura cascata pe barbatii din mediul virtual. Recent, Ana s-a despartit de iubitul ei, iar acum este din nou singura. Dupa ce s-a spus ca fostul iubit, Valentin Burada a profitat de pe urma imaginii ei, Ana Mocanu lamureste situatia. Asistenta tv a recunoscut ca intre ei relatia a fost frumoasa si nu a simtit ca acesta ar profita de ea, anuntaLibertatea.