Madalina Ghenea a facut pasul cel mare cu Matei Stratan. Si-a lasat cariera in mainile iubitului! Dupa doar doua luni de relatie, Madalina Ghenea stabileste impreuna cu iubitul sau job-urile la care sa participe si contractele pe care sa le incheie. Relatia Madalinei Ghenea cu Matei Stratan avanseaza cu pasi repezi. Desi au o relatie de doar doua luni, cei doi s-au mutat impreuna si sunt nedespartiti. Tanarul de 32 de ani, fiu de milionar, o insoteste chiar si la joburile pe care Ghenea le are peste hotare, asa cum s-a intamplat, recent, atunci cand Madalina a fost invitata la Festivalul filmului din Italia, motiv pentru care acestia au si ratat o vacanta programata pe iahtul din Grecia al tatalui lui Stratan. Ce mai, dragostea e atat de mare incat recent, actrita i-a aratat dovada suprema, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Uluitor cat a slabit! Elenei Basescu i-au intrat sanii la apa! Elena Basescu este o femeie ocupata, dar care reuseste sa se descurce atat cu viata de familie, alaturi de Bogdan "Syda" Ionescu si cei doi copii, Sofia Anais si Traian, cat si cu cea profesionala. Fiica fostului presedinte al tarii este o mamica devotata care prefera sa aiba ea si sotul grija de micuti, in loc sa ii lase constant pe mana unei bone, chiar si atunci cand merg pe litoral.Cancan.roa filmat-o pe EBA la mare, acolo unde era alaturi de familie si de prieteni, bucurandu-se de vremea perfecta pentru etalat trupul de invidiat pe plaja, mai ales ca acum silueta Elenei si-a revenit complet dupa venirea pe lume a celor doi copii. Ca o adevarata tigroaica sexy, Elena Basescu si-a afisat trupul zvelt intr-un costum de baie roz, cu imprimeu animal print, insa, in afara de posteriorul bombat, un alt detaliu a iesit in evidenta: bustul brunetei pare ca a suferit daune serioase in urma regimului care i-a readus silueta mult dorita!

Loredana Groza s-a pozat in pat, in vacanta. Imaginea care face furori pe internet. La 46 de ani, Loredana Groza este inca una dintre cele mai sexy catarete de la noi. Lori face ce face si se fotografiaza in tinute sau in ipostaze sexy care fac furori printre fanii ei. Recent, artista a plecat in vacanta in Mikonos, Grecia, si s-a lasat fotografiata in pat, in camera de hotel, intr-o zi in care a vrut sa lenveasca mai mult, pentru a se relaxa. "Zi de leneveala. Vacanta", a scris ea alaturi de imaginea de mai jos, pe care a publicat-o pe o retea de socializare. Altfel, la cei 46 de ani ai ei, Loredana Groza este in forma maxima, pentru ca se ingrijeste si pentru ca face sport. Ea nu a apelat foarte mult la medicii esteticieni, in afara de cateva interventii de marire a buzelor cu acid hialuronic. Si cum nu este dependenta de alte interventii estetice, dorind sa fie cat se poate de naturala, cantareata nu ezita sa isi arate formele in tinute sexy, informeazaLibertatea.

A renuntat la satanism? Mesaj neasteptat al Oanei Zavoranu. O serie de mesaje publicate pe o retea sociala de Oana Zavoranu (43 de ani) au starnit controverse intre fani. La jumatatea lunii martie, bruneta anunta, cu mandrie, ca se inchina la Lucifer si ca este fiica lui. Nu stim ce s-a intamplat, dar se pare ca Oana s-a intors la "calea cea buna". Vedeta a scris, pe profilul personal de Facebook, un mesaj de multumire adresat lui Dumnezeu. "Buna dimineata tuturor! Munca din greu, rezultate uimitoare! Multumesc, Dumnezeu, pentru tot ceea ce sunt! Intotdeauna ai avut grija de mine... chiar si in momentele mele cele mai amare, ti-a pasat de mine. Te iubesc cu adevarat si am nevoie de tine, sa imi fii aproape intotdeauna! Sa ma veghezi si sa imi ghidezi viata in directia ta, pentru ca stiu ca aceasta este cea mai buna directie! Te iubesc pentru totdeauna, iar cand totdeauna va trece, te voi iubi si mai mult!", a scris Oana Zavoranu, scrieClick.

Show la inaltime. Inna va petrece la 10.000 de metri in aer. Urmeaza o noapte alba pentru Inna, antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior. Anul acesta, experienta UNTOLD incepe intr-un mod inedit, cu o petrecere plina de surprize in avion, si continua cu 4 zile de festival in care muzica buna se va auzi in tot orasul Cluj-Napoca! Party-ul epic la 10.000 de metri in aer va lua startul in aceasta noapte, la 00:10. Zborul dureaza 60 de minute, insa atmosfera magica se va simti pe tot parcursul calatoriei. La aeroport, ei vor fi intampinati de personaje magice, iar in aer experienta muzicala va urca la un alt nivel. "Abia astept sa incepem petrecerea pentru UNTOLD Festival in aer, la 10.000 de metri altitudine! Ne vom distra si ne vom face incalzirea pentru show-ul meu de pe 4 august, de pe Cluj Arena! Cluuuj, venim! Esti gata de distractie?", a declarat Inna, anuntaLibertatea.