Daniela Crudu a ajuns un schelet! Cum s-a fotografiat la plaja in Marbella.In timp ce multe femei au probleme cu silueta si nu stiu ce sa mai faca pentru a scapa de kilogramele in plus, Daniela Crudu a ajuns de partea cealalta a baricadei. Asistenta TV este aproape anorexica, silueta fiindu-i salvata de noile perechi de silicoane, care ii ies si mai mult in evidenta. Pana nu de mult, Daniela Crudu trecuse de al tanara cu forme la una destul de plinuta, moment in care a inceput sa fie aspru criticata pentru silueta ei, relateazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Anda Adam si-a etalat "monstrii" din sutien la plaja.Vedeta a facut senzatie cu decolteul ei extrem de generos! Anda Adam (36 de ani) si-a etalat sanii, care abia ce-i mai incap in sutien, pe plaja. Blondina a devenit mamica in urma cu aproape un an si a revenit la silueta de dinainte de sarcina. Andei Adam nu ii mai incap sanii in sutien! Artista a scapat de kilogramele in pus de dupa sarcina, iar acum arata de milioane. Cu diete si cu mult sport, vedeta a ajuns sa aiba trupul tonifiat de inainte. Mandra de ea, Anda a publicat imagini sexy de la plaja, pe contul ei personal de Facebook, iar prietenii virtuali au agasat-o cu complimente, potrivitClick.

Cum arata Roxana Nemes in costum de baie! Sanii vedetei au avut de suferit dupa ce a slabit.Roxana Nemes a slabit foarte mult dupa efortul fizic pe care l-a depus la emisiunea "Ferma vedetelor", dar si din cauza alimentatiei pe care a avut acolo, dar blonda se declara multumita de conditia ei fizica actuala. Roxana a postat recent o poza pe contul ei de Instagram, in care apare in costum de baie. Cantareata nu arata rau deloc, desi sanii nu mai au aceeasi fermitate, probabil din cauza pierderii kilogramelor. Roxana Nemes este o iubitoare de muzica, avand constant concerte prin toata tara. In plus, ea a fost si concurenta in emisiunea "Ferma Vedetelor", unde era una dintre preferatele publicului, insa, din pacate, a pierdut in fata lui Lili Sandu, anuntaCancan.

Madalina Ghenea are un motiv serios sa-si tina iubitul milionar departe de covorul rosu. L-a trecut la munca de jos.De cand s-a cuplat cu Matei Stratan, Madalina Ghenea nu a avut nici cea mai mica problema sa se afiseze cu el peste tot, fiind fotografiata in repetate randuri atat de paparazii din Romania, cat si de cei din Italia. Cu toate acestea, atunci cand este invitata la un eveniment monden sau la un Festival, Matei dispare cu desavarsire din peisaj. De fapt, Matei nu dispare in totalitate, ci ramane in umbra celebrei lui iubite, Madalinei Ghenea. Daca in timpul liber, Ghenea nu stie cum sa se mai lipeasca de tanar, il copleseste cu sarutari, nu-l scapa nici din priviri si nici din mana, atunci cand merg impreuna la un eveniment de mare avengura, scrieLibertatea.

Nicole Sherzinger, aparitie incendiara in Grecia.Dupa terminarea filmarilor la X Factor, Nicole Sherzinger a fugit impreuna cu mai multi prieteni in Grecia, intr-o vacanta relaxanta. Cantareata a fost surprinsa de paparazzi in timpul unui dans provocator. Nicole Sherzinger se distreaza zilele aceste in Grecia. Fosta membra Pussycat Dolls a fost surprins pe un iaht, in compania mai multor prieteni, iar din fotografii se poate observa ca atmosfera este una inedita. La cei 38 de ani Nicole se poate mandri cu un trup foarte bine lucrat. Imbracata intr-un costum de baie rosu, din doua piese, cu decupaje indraznete, Nicole le-a oferit celor prezenti un spectacol pe cinste, informeazaViva!.