Oana Zavoranu, cu sanii pe-afara in solar: "Cand ma vede, lumea imi spune ca...".Oana Zavoranu adora sa aiba pielea foarte inchisa la culoare, asa ca a devenit clienta fidela a saloanelor de bronzat. Chiar si in toiul verii, Oana Zavoranu merge cu regularitate la solar. Bruneta vrea sa aiba pielea cat mai inchisa la culoare, asa ca se expune razelor ultraviolete de cateva ori pe saptamana, ajungand sa arate asemenea unei mulatre. "Din cand in cand, am grija ca pielea mea sa fie aproape de a unei mulatre. Daca mai imi pun si lentile mov, gri sau albastre sunt direct "de la mama lor" ,din Venezuela", informeazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu, prezenta la concertul Rihannei. Cum s-a imbracat.Se pare ca nici vedetele din Romania nu se pot tine departe de concertul anului. Adelina Pestritu a tinut sa le arate tuturor ca s-a dus la concertul Rihannei, publicand o fotografie pe contul ei de Facebook. Plina de entuziasm si nerabdatoare, cam asa a asteptat-o Adelina Pestritu pe Rihanna. Intr-o recenta publicare de pe contul ei de Facebook, diva a declarat ca-i plac foarte mult culorile vii deoarece "o duc cu gandul la exotic", scrieClick.

Dorian Popa si iubita lui, -magnetul- privirilor pe litoral Ea cu forme sexy, el cu patratele.Dorian Popa si Claudia, iubita lui, ies in evidenta pe plaja si nu numai cu corpurile lor bine lucrate. Dorian este un mic monument de muschi si patratele, pe cand ea se distinge prin liniile unduitoare ale formelor. Ii vedem intrand si iesind din mare, cu pielea stralucind in soare, increzatori in aspectul fizic al existentei lor, dar si unul in celalalt. Ea poarta o sapca cu urechiuse de pisica, in timp ce Dorian nu are mustati si coada de motan, informeazaCancan.

Antonia este atent monitorizata si se menajeaza cat poate. Sarcina cu risc.Antonia a ramas insarcinata doar la un an de cand l-a nascut, prin cezariana pe Dominic, motiv pentru care artista a fost supusa unei cure cu fier si are interzis sa mai faca miscari pentru a evita orice fel de complicatie. Imediat dupa ce l-a nascut pe Dominic, Antonia a fost sfatuita de medicul sau, Gabriel Lemnete, sa evite o eventuala sarcina in urmatoarea perioada, dat fiind faptul ca aceasta nascuse prin cezariana. Artista l-a ascultat doar pana la un punct. Pentru ca atunci cand e scris sa se intample, se si intampla, iubita lui Alex Velea a ramas din nou gravida la scurt timp dupa ce fiul sau a implinit un ani, noteazaLibertatea.

Valentina Pelinel a recunoscut ca Borcea este tatal copilului ei.Valentina Pelinel (35 de ani) i-a facut o vizita, din nou, lui Cristi Borcea (46 de ani), sambata (13 august), la Penitenciarul Poarta Alba. Aceasta nu a fost singura, ci insotita de Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea din casatoria cu Mihaela, dar si de bebelusul pe care il are cu fostul boss dinamovist, Milan Cristian. Extrem de fericita si relaxata, Pelinel a petrecut vreme indelungata in interiorul penitenciarului, iar la iesire a facut si cateva declaratii spumoase. Potrivit celor de la Romania Tv, blondina a recunoscut, intr-un final, ca tatal fiului ei este Cristi Borcea, potrivitClick.