Mihaela Radulescu, fara sutien la piscina. Imaginile au primit un val de critici. Mihaela Radulescu a demonstrat inca o data ca este o femeie lipsita de inhibitii si s-a afisat la piscina fara sutien. Mihaela Radulescu a reusit sa primeasca un val de critici dupa ce, miercuri, a postat pe Instagram cateva imagini in care apare fara sutien. Intr-una dintre fotografii, "diva de la Monaco" isi acopera sanii siliconati cu mainile, avand totusi grija sa-i lase suficient la vedere, iar intr-o alta poza le arata admiratorilor posteriorul intens lucrat la sala. Imaginile, descrise "Editie limitata", au primit cateva mii de like-uri, dar si foarte multe comentarii negative. Multi dintre admiratorii Mihaelei Radulescu sunt de parere ca aceasta exagereaza atunci cand se expune astfel si ca fotografiile sunt mai degraba indecente decat sexy, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu a trecut peste scandalul cu Anna! A mers la plaja si s-a pozat topless. Loredana Chivu profita din plin de sezonul estival si petrece timpul liber la piscina. Blonda isi etaleaza formele sexy in diferite costume de baie, cu care face furori. Barbatii, dar si femeile intorc capul dupa ea, cand apare in peisaj. Loredana Chivu si-a pus, din nou, fanii pe jar, cu o serie de fotografii in care apare in ipostaze sexy, primind mii de like-uri si comentarii de la admiratorii infierbantati. Loredana stie cum sa-si puna in evidenta formele si cum sa-i faca pe barbati sa intoarca capul dupa ea. Tocmai de aceea, blondina posteaza adesea fotografii incendiare pe conturile sale de Facebook si Instagram, anuntaCancan.

Smiley nu mai vrea sa auda de femei! Mai bine singur, decat expus. Dupa despartirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afisat cu nicio femeie si a refuzat categoric sa mai vorbeasca despre viata lui amoroasa. Chiar daca presa l-a cuplat cu diverse fete, Smiley nu numai ca nu a confirmat nicio relatie, dar sustine ca nu o va prezenta lumii decat pe aceea care-i va deveni sotie sau mama a copiilor sai. Relatia dintre Smiley si Laura Cosoi a fost ca o carte deschisa pentru presa, ambii fiind foarte deschisi in declaratii. Totusi, dupa despartire, cantaretul s-a transformat complet si a refuzat sa-si mai expuna sentimentele in public. Smiley are si o explicatie pentru aceasta hotarare, care justifica si faptul ca, in patru ani, nu si-a asumat nicio relatie, informeazaLibertatea.

La sapte ani de la transplantul de ficat, Cristi Minculescu isi pune viata in pericol. Cristi Minculescu (57 de ani), solistul caruia in 2009 medicii i-au salvat viata, s-a rotunjit serios vara aceasta. Dar, nici ca-i pasa, chiar daca tricourile si camasile stau sa pocneasca pe el. Colegii din trupa Iris ridica neputinciosi din umeri, caci n-au reusit sa-l convinga pe Cristi sa revina la regimul pe care trebuie sa-l tina toata viata, dupa complicata operatie. "Pur si simplu nu se poate abtine cand vede bunatati, inclusiv prajeli, chiar daca trebuie sa tina un regim strict. Sotia lui, Rodica, este stricta cand vine vorba de meniu, insa cum ea locuieste in Germania, iar el a stat toata vara prin Romania, cu concertele, a dat serios iama in mancare, prin restaurante", ne-a marturisit un apropiat de-al artistului, scrieClick.

Alina Borcea rupe tacerea in legatura cu partajul. "Nu i-am cerut nimic lui Cristi". Averea lui Cristian Borcea este atat de mare si de stufoasa incat si ai lui isi prind urechile in hatisul de firme, conturi si proprietati. In aceste conditii, nu e de mirare ca multi s-au grabit sa o imbogateasca pe Alina Borcea, sotia lui, cu care se afla la inceputul unui proces de divort. Dupa 13 ani de relatie si alti cinci de mariaj, chiar si apropiatii familiei se asteptau la un partaj cu scantei. Astfel, presa a tot scris de imparteala avutiei fostului actionar dinamovist, plasand in dreptul Alinei s al familiei sale hoteluri, stranduri, milioane de euro. De peste Ocean, lucrurile se vad cu totul si cu torul altfel si, rugata sa le explice, Alina a acceptat sa vorbeasca in premiera despre partaj, anuntaLibertatea.