Delia si-a tratat fanii cu fundul! La propriu! Nonconformismul cantaretei Delia nu mai surprinde pe absolute nimeni. Daca nu are parul verde, are o coregrafie prea prea sau versuri nascatoare de controverse, ori recurge la gesturi menite sa scandalizeze. Cum artista parcurge o perioada in care nimic ce tine de imaginea ei sau de repertoriu nu mai face senzatie, Delia a schimbat strategia si a ajuns din nou sa fie aratata cu degetul. Si totul dintr-o gluma. Aflata in back-stage-ul din Piata Constitutiei, unde a cantat in deschiderea concertului Rihannei, Delia si-a omorat timpul intr-o maniera atipica. Mai precis, privindu-i de sus in jos, caci se afla pe balconul containerului ce i-a servit pe post de cabina, cantareata a intrat intr-un soi de dialog cu fanii aflati in Piata. Dupa un schimb de replici, zambete si strambaturi tipice Deliei, aceasta s-a intors si... le-a aratat fundul, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Daniela Crudu in ipostaze fierbinti, la Eforie. Un fotbalist celebru i-a pus mana pe sani! Bruneta a facut din nou senzatie c-o imagine pe care a facut-o publica pe o retea sociala, iar in aceasta se poate observa un detaliu mai putin... cuminte. Daniela Crudu s-a pozat in dupa-amiaza de joi in bratele unui celebru fotbalist, iar in respectiva imagine se poate observa faptul ca acesta aproape ii pune mana pe sani. Desi este doar o mica iluzie optica, pentru ca Giani Kirita tine mana in fata sanilor brunetei, multi internauti s-au intrebat daca nu cumva acesta ar fi recurs la gesturi mai putin cuminti, in public. Mai mult decat atat, in imaginea care a aparut pe Instagram si a fost realizata la Eforie Nord, Daniela Crudu, care de curand a implinit 27 de ani, apare imbracata intr-o bustiera de culoare rosie, dar si pantaloni scurti, in aceeasi nuanta, anuntaCancan.

Bianca Dragusanu are totul pregatit, inclusiv nasii. A stabilit botezul cu o luna inainte de nastere! Din cea mai prezenta persoana publica, Bianca Dragusanu a devenit cea mai discreta viitoare mama din showbiz. Disparitia ei nu are legatura cu indelung speculatele probeme de sanatate, ci cu ambitia de a face toate aranjamentele maternitatii in avans, fara sa-si atelierul. Pe 20 septembrie, asa cum a anuntat-o medicul la ultimul control, Bianca Dragusanu va deveni mama de fata. Aceasta va naste prin cezariana la o clinica particulara din Bucuresti, iar pachetul ultra-VIP o va costa 25.000 de lei. Desi mai este p luna pana atunci, Bianca are totul pregatit. Sofia, fiica ei nenascuta, are deja camera amenajata, garderoba aranjata, biberoane, suzete, sterilizatoare si tot ce va avea nevoie, in afara de consumabilele (scutece, lapte praf, medicamente) pe care viitoarea mama le va cumpara zilele acestea. In plus, nasterea a fost programata, la fel si recoltarea de celule stem, mama Biancai antamata pentru primele doua luni si tinuta de externare "proiectata". Mai mult, Bianca a creionat deja si petrecerea de crestinare a micutei, informeazaLibertatea.

Raluca Badulescu se marita a doua oara, in prezenta fostului sot. Noua vedeta de la Kanal D se pregateste pentru doua evenimente importante. Lansarea emisiunii "Bravo, ai stil" si nunta cu Florin Stamin, din 4 septembrie. Raluca Badulescu (42 de ani) ne-a oferit, in exclusivitate, detalii despre petrecerea la care vor dantui 400 de invitati, dar si despre show-ul tv. Raluca si Florin s-au cununat civil in urma cu 9 ani, insa ea a tot amanat cununia religioasa, caci visa sa arate ca o printesa, in ziua nuntii. A avut o ambitie de fier si, dupa trei ani, a devenit de nerecunoscut. Cine credea ca, de la 121 de kilograme, va ajunge acum la 51, cat un fotomodel? Dar, nimic nu se obtine fara sacrificii. A trecut printr-o operatie grea, de micsorare a stomacului, si-a facut lifting si si-a pus proteze siliconice de 1,5 kg. Si, nu in ultimul rand, si-a reparat dantura la medicul Valentin Raducanu, afisand acum un zambet de Hollywood, scrieClick.

Bella Hadid, complet goala in revista Vogue. Bella Hadid este una dintre cele mai apreciate tinere modele de pe retelele de socializare. Numarul mare de fani de pe Instagram au adus-o si in atentia revistelor de moda, la fel ca si pe sora ei, Gigi Hadid. La 19 ani, Bella a ajuns in paginile revistei Vogue. Nu oricum insa, ci goala pusca. Se pare ca modelul nu a avut nicio retinere sa fie fotografiata in sanii si fundul gol. De astfel, nu este prima ei aparitie incendiara, in care arata ca nu este deloc o tanara pudica. La festivalul de film de la Cannes, Bella Hadid a purtat o rochie rosie cu o crapatura adanca si a fost cat pe ce sa-si arate zona intima. Acum, ea pare sa-i calce pe urmele surorii ei mai mari, Gigi Hadid, care a aparut la randul ei goala pe coperta revistei Vogue, anuntaLibertatea.