Iulia Albu planuieste sa se recasatoreasca: "Imi doresc inca doi copii!" Daca pe plan profesional lucrurile ii merg excelent, Iulia Albu fiind cooptata ca jurat in cel mai nou proiect Kanal D, "Bravo, ai stil!", fashion editorul are planuri mari si pe plan sentimental. Divortata de ani buni de celebrul designer Mihai, Iulia Albu se gandeste tot mai mult la ideea de familie. Discreta in ceea ce priveste viata personala, aceasta a recunoscut ca exista o persoana speciala pentru ea. Daca el va fi sau nu alesul, ramane de vazut. Cert este ca esecul mariajului anterior nu a speriat-o, iar ea este pregatita sa isi asume noi responsabilitati. Mai mult, este hotarata ca Mikaela sa nu ramana singurul sau copil. "Fireste, sigur ca ma gandesc sa ma recasatoresc! Mie imi place foarte mult aceasta notiune de familie si tot ce implica ea. Imi doresc inca doi copii! Nu, deocamdata pe drum este doar acest copil al nostru, <>", a declarat, pentru Libertatea, Iulia Albu.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cristina Spatar s-a apucat de afaceri dupa divort. Nu mai e cale de intoarcere. Cristina Spatar si Alin Ionescu au semnat joi actele de divort, iar acum nu-i mai leaga decat amintirile si doi copii frumosi. Daca in opt ani de mariaj solista nu a fost nevoita sa miste un deget, acum e pregatita sa munceasca pe branci. A plans, s-a intristat, i-a transmis fostului sot mesaje de dragoste in ziua divortului, dar in cele din urma s-a resemnat si e gata sa ia viata de la capat. Momentan, singura.Cristina Spatar (44 de ani) e nevoita sa redevina cat mai repede solista, carierista sau afacerista, caci banii nu cresc in copac, iar Alin Ionescu (39 de ani), cinic vorbind, e obligat sa aiba grija de cei doi copii, nu si de mama acestora. Dar Cristina nu pare ingrijorata, caci are si idei, si curaj pentru a se descurca singura. Click! i-a aflat planurile secrete. Cu silicoane noi, silueta de 52 de kilograme si picioare pana-n gat, Cristina Spatar a prins deja un contract avantajos, de 5.000 de dolari pe an, anunta Click.

Oana il vrea la puscarie pe fostul sot. Zavo il "hartuieste" pe Pepe! Oana Zavoranu continua razboiul cu Pepe, fostul ei sot, si vrea ca acesta sa raspunda penal. Nemultumita ca procurorii nu au solutionat asa cum a vrut ea o plangere impotriva fostului sot, bruneta a apelat la judecatori. Zilele trecute, Zavo i-a intentat proces lui Pepe, obiectul actiunii fiind "netrimiterea in judecata" a acestuia. Practic, bruneta le cere judecatorilor redeschiderea cazului si cercetarea penala a lui Pepe pentru violarea corespondentei, dupa ce procurorii au inchis dosarul. Primul termen de judecata va avea loc la sfarsitul lunii septembrie. In 2011, Zavo si Pepe au divortat cu scandal, iar cei doi s-au acuzat reciproc de diferite lucruri. Oana a sustinut ca fostul ei sot i-ar fi spart mailul, a luat filmuletul cu Tudy si l-a facut public, motiv pentru care i-a facut plangere penala, anunta CanCan.

Bogdan Mara si Dana, suspect de apropiati in ultima vreme. Abia au divortat si le arde de-mpacat! Pe 1 august, notarul a pus punct oficial mariajului dintre fotbalistul Bogdan Mara si Dana, dupa o iubire de 13 ani din care s-au nascut doi copii. Decizia separarii a fost a lui, sportivul alegand la acel moment amanta. Culmea este ca, imediat ce si-au reglat conturile si au facut partajul, apropiatii lor au observat o apropiere suspecta intre ei. Pentru Aura, sotia unui afacerist bogat, Bogdan Mara si-a lasat nevasta, casa si copii si a plecat in lumea larga. Indragostit lulea, fotbalistul a inceput sa tanjeasca la libertate si i-a cerut Danei divortul. Femeie inteleapta, aceasta a acceptat varianta notarului si a medierii, in ciuda faptului ca situatia ei finaciara urma sa devina precara, iar pe 1 august a obtinut actele de femeie divortata. In timp ce Mara si-a redobandit si el statutul de burlac, amanta a ramas la fel de maritata, agatata intr-un anevoios proces de divort. Iar asta a fost primul hop in povestea lor pana atunci incarcata de pasiune, scrie Libertatea.

O prietena comuna a vrut sa le impace, dar... S-a reaprins razboiul dintre Doinita si Lora, iar noi avem mesajele! Anul trecut, Doinita Oancea anunta despartirea de iubitul ei, lonut Ghenu, care acum formeaza un cuplu cu prietena buna a actritei, Lora. Cele doua au facut un schimb dur de replici prin intermediul mass-media si, desi lucrurile s-au calmat, Doinita nu are de gand sa o ierte pe cantareata. Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Doinita Oancea, care a fost parasita de barbatul cu care s-a iubit timp de cativa ani, Ionut Ghenu. Pe atunci, au existat zvonuri care dadeau ca sigura o relatie intre Ionut si Lora, cea mai buna prietena a Doinitei. Blondina a negat mult timp ca ea si cel care ii este si manager ar avea in comun ceva mai mult decat o prietenie stransa. In cele din urma, dupa ce a fost fotografiata in repetate randuri, ea a fost nevoita sa recunoasca ca este indragostita pana peste urechi de Ionut Ghenu. A tinut, insa, mortis, sa precizeze faptul ca ea si iubitul ei s-au cuplat de abia dupa ce au devenit oameni liberi, relateaza CanCan.