Ruby s-a pozat goala si a facut totul public. "Vreau sa vad mai mult".Ruby s-a pozat goala si a facut totul public pe contul de socializare, spre incantarea fanilor care au fost surprinsi de indrazneala artistei. Interpreta si-a facut un selfie imediat ce a iesit de la dus si le-a dezvaluit prietenilor virtuali, cum incheie se incheie o zi pentru ea. "Dus, serial si somn! Noapte buna, fete si baieeeeti!", a fost mesajul care a insotit imaginea in care Ruby e mai sexy ca niciodata. Chiar si asa, Ruby a avut grija sa isi acopere sanii cu mainile, gest care nu prea a fost pe placul admiratorilor. "Vreau sa vad mai mult", "Nu ai sutien pe tine?", "Pun pariu ca toti au dat clic pe poza in speranta ca se vede mai mult", au fost comentariile acestora, potrivitLibertatea.

Tiriac ii daruieste masini, dar Laurette sta la plaja cu alt barbat! Cine e cel cu care isi petrece vacanta.Laurette si Ion Tiriac se iubesc? Aceasta este intrebarea care a aparut pe buzele tuturor cand renumitul om de afaceri a fost surprins la plaja alaturi de frumoasa mulatra. Zvonurile au fost intarite si de faptul ca, la cateva zile dupa ce fotoreporterii nostri i-au pozat impreuna, fotomodelul s-a plimbat prin Capitala la volanul unor masini cu insemnele Tiriac Auto. Laurette i-a multumit chiar public lui Ion Tiriac pentru "beautiful car", insa nu a vrut sa dezvaluie natura relatiei pe care o are cu afaceristul. Ei bine, iata ca mulatra starneste din nou controverse pe o retea sociala, anuntaClick.

Doamnelor, tineti-va iubitii si sotii in casa! Cristina Ich mai... dezbracata ca niciodata, la plaja.Originara din Republica Moldova, Cristina ICH a devenit un adevarat fenomen, gratie frumusetii fizice iesite din comun si asemanarii izbitoare cu celebra actrita de la Hollywood, Angelina Jolie. Intr-un interviu, bruneta marturisea ca asemanarea intre ea si Jolie nu se datoreaza operatiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care il poarta dinadins in fiecare pictorial pe care il realizeaza, insa acest lucru nu-i afecteaza deloc farmecul. Cristina ICH s-a facut remarcata si datorita stilului ei vestimentar, creionat dupa ultimele trenduri. Mereu o aparitie care atrage priviri admirative, Cristina detine o garderoba impresionanta si se descurca excelent in a construi tinute parca desprinse de pe podiumul de moda. Drept urmare, a primit numai aprecieri pozitive din partea Verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review din Romania. Si, pentru ca oricine are nevoie de o pauza de relaxare, Cristina s-a decis sa mearga pe litoral, alaturi de o prietena buna, relateazaCancan.

Mihaela Radulescu desluseste misterul fotografiilor in care apare dezbracata.Nu este pentru prima data cand Mihaela Radulescu pozeaza goala sau aproape goala, insa ultimele imagini cu ea doar in bikini au devenit virale. Vedeta TV are si o explicatie pentru indrazneala de a le face publice. Mihaela Radulescu s-a transformat de la an la an, devinind una dintre cele mai sexy vedete TV din Romania. Constienta de atuurile ei, Raduleasca nu a fost deloc zgarcita cu prietenii virtuali si le-a aratat aproape tot ce vede doar iubitul ei Felix Baumgartner in intimitate. Daca unii prieteni virtuali ii lauda postarile, Mihaela primeste si foarte multe critici, majoritatea pe marginea operatiilor ei estetice, noteazaLibertatea.

Iti amintesti de Neville Poponeata din seria "Harry Potter"? Acum are 27 de ani si este incredibil de sexy.Matthew Lewis, interpretul personajului Neville Poponeata din celebra serie "Harry Potter", considerat pe atunci uratelul productiei cinematografice, s-a transformat intr-un adevarat sex-simbol. Acum in varsta de 27 de ani, Matthew a lasat in urma imaginea din "Harry Potter", devenind un barbat atragator, cu milioane de fane in intreaga lume. Popularitatea actorului a crescut odata cu aparitia in serialul BBC Three, numit "Bluestone 42", in care a jucat in scene cu tenta erotica si a atras prin aspectul lui fizic demn de invidiat, pe care il intretine cu atentie prin dieta si sport, informeazaUnica.