Ramona Gabor nu presteaza gratis pentru iubitul Monicai. Vacanta pe banii lui Mr. Pink. Ramona Gabor stie sa se descurce cat poate ea de bine, astfel incat sa nu-i lipseasca luxul cu care s-a obisnuit in ultimii ani. In timp ce surioara sa, Monica, abia daca iese din permimetrul luxoasei vile in care locuieste cu Mr. Pink, Ramona Gabor se lafaie in vacante de neuitat. Culmea, tot pe banii chinezului, pentru care lucreaza sa-i sporeasca afacerile. Ei bine, dupa ce s-a distrat mai intai in Turcia si Grecia, gratie noului sau partener, bacauanca a plecat de aceasta data in Spania, dupa cateva zile in interes profesional petrecute in Anglia. Ramona a imbinat si aici utilul cu placutul. Adica l-a promovat pe Mr. Pink in fata partenerilor sai de afaceri, aflati si ei pe "traseul" mezinei familiei Gabor, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Aparitie bizara a vedetei PROTV! A venit imbracata pana-n gat la plaja! Lili Sandu (37 de ani) si-a gasit fericirea in bratele unui tinerel de 25 de ani, frumos foc si cunoscut pe plan international. Silviu Tolu este model de talie mondiala si a cucerit-o imediat pe fosta concurenta de la "Ferma Vedetelor". Cei doi indragostiti au venit pe plaja litoralului romanesc, fiind tandri unul cu celalalt. Ceea ce ne-a surprins foarte tare a fost aparitia bizara a vedetei Pro Tv, era acoperita pana-n gat. Pe langa faptul ca avea o rochie de plaja lunga, in care isi ascundea formele sexy, vedeta si-a mai luat o camasa, nu care cumva sa ramana vreo parte a corpului descoperita. Sa fie oare iubitul tinerel foarte gelos, incat sa n-o poata vedea nimeni dezbracata pe frumoasa actrita, nici macar la plaja? Tot ce e posibil, avand in vedere ca Lili arata foarte bine si atrage privirile multor barbati, anuntaCancan.

Oana Roman, prima iesire in lume de cand a slabit! A atras toate privirile. Fotografiile postate de Oana Roman pe Facebook in ultima perioada au relevat faptul ca trupul ei a suferit o modificare vizbila. In bine. Oana a slabit si a pus asta pe seama activitatii la care o supune fiica ei. Marti seara, fiica fostului premier si-a etalat noua silueta in public, la un premiera unui film. De cand a slabit si asta se vede cu ochiul liber, Oana Roman nu-si mai incape in piele de mandrie. Iara sat s-a vazut din plin marti seara cand, insotita de barbatul ei, Marius Elisei, si-a facut aparitia la premiera unui film, la un cinematograf, in mall. Imbrpcata cu o rochie verde, lunga, cu parul drept, cazut pe langa fata, aceasta a demonstat ca noile dimensiuni nu au fost numai un efect fotografic sau vreo aplicatie de ajustare vizuala, ci pura realitate, informeazaLibertatea.

Oana Zavoranu se pregateste sa imbrace rochia de mireasa! Bruneta a oferit detalii. Desi nimeni nu mai credea ca exista barbatul care sa ii puna capac Oanei Zavoranu (44 de ani), dupa divortul cu scandal de Pepe, iata ca inevitabilul s-a produs. Oana Zavoranu s-a cununat civil cu iubitul ei, palestinianul Alex Ashraf (29 de ani), la 10 iunie. Cei doi au spus ''DA'' la Primaria Sectorului 1 in cea mai mare discretie. Mai mult de atat, bruneta este hotarata sa imbrace si rochia de mireasa pentru prima oara. Oana Zavoranu e mai indragostita ca oricand. Fosta sotie a lui Pepe si-a gasit sufletul pereche in persoana lui Alex Ashraf, un barbat mai mic ca ea cu 15 ani. Dupa ce si-a luat iubitul de mana si a mers direct la Starea Civila, acum bruneta este decisa sa se cunune si in fata lui Dumnezeu, scrieClick.

Andra se pregateste sa devina din nou mama. A dat vestea de ziua ei. De ziua ei, Andra a facut declaratii surprinzatoare, intr-un interviu la radio. Vedeta a marturisit ca este o femeie fericita si implinita, insa, daca Dumnezeu vrea, atunci isi doresc si un al treilea copil. "Am un sot minunat, o familie minunata, nu imi mai doresc nimic. Daca Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!", a declarat Andra intr-un interviu la radio. Andra a aparut pentru prima data in fata publicului la varsta de sapte ani, in cadrul indragitei emisiuni din anii '90 Tip Top Minitop, unde s-a facut remarcata dupa ce a interpretat o melodie dificila, I will always love you, a lui Whitney Houston, dupa care, la varsta de noua ani a participat la un concurs de muzica populara desfasurat la Targu Jiu, unde a obtinut o mentiune. Doi ani mai tarziu, a reusit sa castige primul loc la un alt concurs de muzica populara, anuntaLibertatea.