Rocsana Marcu, super sexy in costum de baie. Cum s-a pozat in vacanta. Rocsana Marcu a fost recent intr-o vacanta de vis in Dubai, acolo unde si-a etalat formele apetisante in costume de baie foarte colorate si sexy. Prezentatoarea de la matinalul Antenei Stars s-a lasat fotografiata in ipostaze incendiare, pe plajele insorite, pe malul marii, pe sezlong sau in piscina. Amicii virtuali au observat ca Rocsana Marcu a slabit considerabil, motiv pentru care isi poate etala linistita trupul in fata aparatului de fotografiat. Altii sugereaza insa ca prezentatoarea a apelat la ajutorul unui vechi prieten al vedetelor, programul de prelucrare a fotografiilor, Photoshop, pentru a retusa abdomenul de care nu este inca multumita, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu si iubitul ei se pregatesc sa faca pasul cel mare? Uite detaliul care o da de gol pe vedeta. Mihaela Radulescu este foarte fericita alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner si se bucura de fiecare moment petrecut in compania lui, dar si al fiului ei, Ayan. Primul indiciu ar fi casa noua in care s-au mutat, dar nu si cel mai important. Mihaela si-a chemat fratele si cumnata sa ii ajute la renovat, muncind cu totii cot la cot cu muncitorii. Surpriza a venit cand, in fotografiile pe care vedeta Pro Tv le-a postat pe contul ei de Facebook, apar si parintii iubitului ei, adica viitorii socri, cu care s-au plimbat. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner sunt impreuna din 2014, fosta prezentatoare TV cuplandu-se cu el imediat dupa ce s-a despartit de Dani Otil. Aceasta este mama unui baiat, pe nume Ayan, pe care il are dintr-o casatorie anterioara, anuntaCancan.

Leo de la Strehaia, dezvaluiri din asternuturi! Pana la sfarsitul anului va expune intr-o carte toate divele care i-au trecut prin pat. Din liga bairamurilor cu lautari, Leo de la Strehaia intra in randul romancierilor iar vedetele feminine care au ajuns prin patul lui se gandesc deja la scuze serioase! Pe numele sau Ioan Stelica, mondenul colectionar de relatii intime cu vedete cunoscut drept "Printul tiganilor" vrea sa-si lanseze pana la sfarsitul anului propria biografie, in care are de gand sa-si depene saga sa in lumea mondena autohtona, cu picante amanunte despre relatiile sale amoroase stiute si nestiute cu vedetele tarii. Roman in care nu va pune accent pe pregatirea si afacerile sale ci momentele petrecute cu cele mai cunoscute personaje feminine pe care Leo le-a fidelizat cu multe cadouri in vremurile cand generozitatea sa se masura in limuzine, informeazaLibertatea.

Ce tinerel sexy ii tine companie lui Teo. Ii conduce masina si o face sa rada incontinuu. Cata pofta de viata si ce tonus de invidiat are Teo Trandafir! Simpatica prezentatoare parca a renascut dupa divort, si asta datorita schimbarilor pe care le-a facut in ultima perioada. Cea mai actuala este soferul. Locul lui "Dom' Profesor" a fost luat de un tinerel sexy, purtator de barba, care se comporta extrem de gentil cu sefa lui. O vreme s-a luptat sa zambeasca, desi sufletul ei a fost daramat din cauza divortului prin care a trebuit sa treaca. Acum, simpatica prezentatoare este alta persoana. Radioasa, slaba, toata numai un zambet. Asa am surprins-o pe Teo Trandafir (48 de ani) zilele trecute. Nu doar gesturile o dau de gol, ci si hainele care, dupa cum se poate observa, sunt mult mai colorate si mai inflorate. Cu siguranta, fetita ei, Maya (12 ani), a fost pionul principal care a ajutat-o sa depaseasca momentele grele; dar si prietenii i-au stat in preajma, scrieClick.

Flavia a dat cartile pe fata de ziua lui Dani Otil, referitor la relatia lor! S-a zvonit constant ca Dani Otil si colega lui, Flavia Mihasan, ar trai o idila in spatele camerelor de luat vedere, in conditiile in care, oficial, ea are o relatie stabila, cu un actor. Azi, de ziua matinalului, "vecina" a declarat tot. Ea frumoasa de pica, el singur (sau mai degraba neimplicat serios intr-o poveste de amor) dupa despartirea de Mihaela Radulescu, Falvia si Dani Otil au fost suspectati ca ar avea o aventura dincolo de micul ecran. Au si dat apa la moara comentatorilor cu glumele lor numai bune de speculat, iar lucrurile au ramas oarecum in ceata. Astazi, cand Dani Otil implineste 36 de ani, Flavia a facut o marturie publica referitor la relatia lor, anuntaLibertatea.