Doinita Oancea a incins atmosfera la malul marii. Actrita, din ce in ce mai indrazneata.Doinita Oancea a facut o sedinta foto la malul marii si a reusit din nou sa incinga atmosfera in mediul virtaul. Actrita a facut imaginea publica, iar admiratorii acesteia au fost cuceriti de cat de bine arata bruneta. "Fiecare cu fericirea lui. A ta care e?", a fost mesajul care a insotit fotografia. Fanii au reactionat imediat si zeci de mesaje au curs in mediul virtal, multi dintre acestia felicitand-o pentru felul in care arata. Atat de mult ii place la mare, ca a cautat un mod de a nu mai pleca de acolo, asa ca actrita Doinita Oancea si-a gasit un loc de munca pe litoral, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu s-a pozat ASA in toiul noptii, dar cand s-au uitat toti la decolteul ei.Oana Zavoranu este mandra de modul in care arata si nu se sfieste sa se pozeze in ipostaze provocatoare. Cea mai recenta imagine postata de bruneta pe contul ei de Instagram este insotita de mesajul: "Noapte buna!", adresat fanilor ei, fiindca Oana comunica des cu acestia, insa ceea ce a atras atentia a fost decolteul mai mult decat generos, care le-a permis admiratorilor brunetei sa ii vada sanii in toata splendoarea, fiind mai mult decat vizibili. In urma cu mai bine de doua luni de zile, Oana Zavoranu facea pasul cel mare si aflata la bratul lui Alex Ashraf, spunea "Da" in fata ofiterului starii civile de la Primaria Sectorului 1, luandu-i pe toti prin surprindere, potrivitCancan.

Andreea Marin, sexy la piscina. Uite-o in costum de baie.In cele mai multe imagini pe care Andreea Marin (41 de ani) le impartaseste cu admiratorii sai, fosta "Zana a Surprizelor" este imbracata sobru sau casual. Mai niciodata nu se arata in costum de baie. Ultimul weekend din aceasta vara a facut-o sa schimbe acest lucru. Vedeta s-a relaxat la piscina si a publicat fotografii intr-un costum de baie dintr-o piesa, negru, cu detalii stralucitoare asemanatoare unor nasturi. S-a protejat de razele puternice ale soarelui cu o palarie de paie si o pereche de ochelari de soare. Andreea Marin a afisat un decolteu adanc si si-a pus bustul in valoare cu piesa vestimentara imbracata in ziua dedicata relaxarii, anuntaClick.

Raluca Badulescu, o mireasa nonconformista. Ce model de rochie a ales. Raluca Badulescu demonstreaza inca odata ca este o femeie nonconformista. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare imbracata intr-o rochie de culoare gri, lunga pana in pamant si cu trena, despre care spune ca este cea de mireasa. Se pare ca Raluca Badulescu a apelat la Catalin Botezatu pentru ca in ziua nuntii ei sa straluceasca si sa-si impresioneze invitatii cu alegerea facuta. "Regele si iubirea mea. Catalin Botezatu. Rochia de nunta. Haute-couture. Absolut fabulous. Toata rochia de mireasa aurie. Multumesc, Cata", este mesajul postat de Raluca Badulescu. Fina lui Catalin Botezatu a ajuns sa arate mai bine acum, decat in tinerete, cand avea greutate la propriu! La trei ani de la operatia de micsorare a stomacului, Raluca Badulescu isi satisface orice pofta culinara mancand de 10 ori pe zi. Dupa ce a topit zeci de kilograme, femeia de afaceri s-a tunat si sustine ca se simte excelent in prezent, noteazaLibertatea.

Dana Savuica a spart gheata si a pozat goala! Uite cum arata vedeta in costumul Evei.Prima care s-a incumetat sa pozeze, insa, nud pentru editia locala a revistei Playboy a fost Dana Savuica. Pictorialul fierbinte i-a adus un succes teribil, blonda devenind celebra imediat dupa aparitia in revista destinata barbatilor. Apoi, multe usi i s-au deschis. A intrat in televiziune si a fost prezentatoarea unor emisiuni mondene, dar a infiintat si agentia de modele Etiquette Models. Cea mai bine platita vedeta de la noi pentru ca a renuntat la haine si inhibitii a fost Andreea Antonescu. Artista ar fi primit 30.000 de dolari pentru sedinta foto in "Playboy". Dana Savuica si Razvan Stanciu au surprins pe toata lumea cand au decis sa mearga pe drumuri separate, informeazaCancan.