​Antonia s-a dezbracat si le-a aratat tuturor burtica de gravida. Cum arata acum. Antonia este mai fericita ca niciodata. Insarcinata cu al treilea copil, artista le-a aratat tuturor burtica de gravida, desi in ultima vreme a reusit sa o tina ascunsa de ochii curiosilor. Iubita lui Alex Velea este nerabdatoare sa devina din nou mama. Antonia a postat o imagine pe contul de socializare, in care apare in lenjetie intima . Fanii au observat imediat cat de mult i-a crescut burtica de gravida, in luna a sasea de sarcina. "Inca o minune in viata voastra", "Se vede sarcina, te-ai ingrasat mult?", "Esti minunata", au fost comentariile prietenilor virtuali, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

DJ Harra i-a innebunit cu formele ei! Cum a aparut bruneta la piscina! Dana Neacsu, aka DJ Harra, este mai mult decat o tipa nonconformista, care mixeaza adesea in sanii goi, pentru ca nu se teme sa-si arate atuurile fizice. Este si ea, ca orice femeie, vulnerabila atunci cand vine vorba de problemele in amor. Cel care i-a dat batai de cap in ultima perioada si i-a frant inima este nimeni altul decat actorul Mihai Rait Dragomir (35 de ani), cunoscut publicului larg drept Dorel din Las Fierbinti. Dupa ce a suferit o vreme dupa despartire, DJ Harra si-a scos la inaintare atuurile fizice, profitand din plin si de vremea frumoasa. Recent, DJ Harra, a postat doua fotografii incendiare pe contul sau de Instagram, de la piscina. Costumul de baie minuscul i-a scos in evidenta trupul bine lucrat si formele sexy, mai mult decat atat, posteriorul i se vede aproape in totalitate, anuntaCancan.

Andreea Marin, criticata dur de fani. Imaginea care a creat isterie. Emotii mari pentru Andreea Marin. Fiica ei a inceput scoala, iar vedeta a postat pe contul de socializare o imagine in care apar mai multi copii la inceput de an scolar. Andreea a fost criticata dur de fani, pe motiv ca a ales sa isi duca fetita la o "scoala de lux". "Prima zi de scoala! Ce forfota si ce emotie frumoasa! Prin copiii nostri, suntem si noi din nou copii", a scris Andreea Marin, pe pagina personala de Facebook. Fanii au reactionat imediat si i-au atras atentia acesteia ca scoala incepe pe 12 septembrie. "A inceput scoala?", "Anul scolar 2016-2017 incepe pe 12 septembrie", i-au atras atentia in rubrica de comentarii. Iar raspunsul "Zanei" i-a revoltat si mai mult: "Nu in toate scolile. Unele incep astazi", informeazaLibertatea.

Rocsana Marcu si-a pus silicoane de un kilogram. Nici nu s-a intors bine din vacanta petrecuta in Dubai, ca Rocsana Marcu a si ajuns in cabinetul medicului estetician Vitalie Stan, acelasi care i-a subtiat si talia in urma cu cinci luni, dupa ce i-a scos aproape 4 litri de grasime. Vedeta, care a implinit 35 de ani, joia trecuta, a vrut sa-si faca un cadou cu ocazia aniversarii, asa ca un bust nou si mai ferm este cel mai potrivit. Luni, in jurul orei 10.00, prezentatoarea tv a intrat in sala de operatii extrem de optimista si a iesit cu zambetul pe buze, incantata de noile "bijuterii". "Ma simt putin ametita, insa am timp sa ma vindec si sa ma prezint proaspata la emisiunea de la Antena Stars", ne-a spus ea, scrieClick.

Arta cere sacrificii: Connect-R, 8 ore de filmari cu un sicriu. Experienta de groaza la filmarile celui mai nou videoclip semnat de Connect-R si Killa Fonic. Cei doi protagonisti au indurat, pentru imagini cat mai spectaculoase, ore intregi de filmari langa un sicriu. Clipul filmat vineri este al piesei "Scrum", single extras de pe viitorul material al lui Killa Fonic, un tanar in varsta de 26 de ani, care face parte din trupa hip-hop Satra Benz. Locatia aleasa de echipa a fost un conac din Prahova, resedinta lui Alexandru Petrescu, fost concurent la Masterchef si autointitulat Conte de Transilvania, anuntaLibertatea.