Adelina Pestrtu a iesit goala pe balcon si le-a dezvaluit tuturor cate tatuaje are.Adelina Pestritu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi si nu ezita sa arate acest lucru atunci cand are ocazia. De data asta, bruneta si-a surprins fanii cu o imagine in care apare acoperita doar de un prosop. Bruneta se afla pe balcon si si-a lasat la vedere cele mai interesante tatuaje. Mai mult, fosta prezentatoare tv le-a dezvaluit admiratorilor cite tatuaje are. "Cate tatuaje ai, Adelina?", a intrebat-o un fan. Vedeta i-a raspuns imediat acestuia: "17", minunat. "Dupa ce s-a zvonit ca s-ar fi despartit de Speak, iar fanii au asaltat-o cu intrebari, pe retelele de socializare, Adelina Pestritu a facut un gest care spune totul, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si-a aratat formele la plaja! E prima oara cand o vezi doar in costum de baie.De vreo cativa ani, la inceputul fiecarei veri, stilista Adina Buzatu se pune cu burta pe slabit, intrand in cantonament, insa nu singura, ci impreuna cu o antrenoare de fitness, careia ii permite sa scoata untul din ea. Anul acesta, cu ajutorul antrenoarei Luminita Nicolescu, Adina a slabit aproximativ cinci kilograme in sapte zile. Nu e mult, dar nici putin. Acest cantonament de inceput de sezon estival are darul de a-i ridica putin moralul stilistei, care are nevoie de propriul corp intr-o forma cat mai buna, mai ales la plaja. Fotografiile de fata ne arata in ce masura a reusit stilista sa isi aduca propriul corp pe calea cea buna. Un corp in forma, cu forme armonioase, este de dorit nu doar pentru plaja, ci si pentru alte situatii, inca si mai importante, cum ar fi intalnirea cu un barbat, care, desigur, mai intai si mai intai va vedea corpul si apoi alte aspecte mai putin vizibile, anuntaCancan.

Roxana Vancea, din spate beton, din lateral aoleu! Sanii au luat-o la vale.Vremurile in care Roxana Vancea aprindea imaginatia barbatilor din postura de noua "vecina" de la Neata cu Razvan si Dani par de mult apuse. In urma cu cinci ani, Roxana afisa un bust natural impresionant, ferm si si-ar fi putut adjudeca fara probleme titlu de "Vedeta cu cei mai frumosi sani naturali din Romania". Anii au trecut, iar gravitatia a lucrat impotriva Roxanei Vancea (26 de ani). Desi s-a reorientat profesional spre o cariera de antrenor de fitness, fosta asistenta a matinalilor de la Antena 1 nu a putut impiedica un fenomen pe cat de natural, pe atat de nesuferit: lasarea sanilor. Roxana a fost surprinsa recent de fotoreporterii Click! intr-o tinuta care nu lasa loc de speculatii. Imbracata in pantaloni scurti din jeans, care-i flatau picioarele perfect tonifiate, vedeta a lasat impresia ca are nevoie de o mana iscusita de chirurg. E clar ca exercitiile fizice intense nu mai au efect in zona bustului, potrivitClick.

Bianca Dragusanu le-a aratat tuturor cum arata in urma cu 16 ani. "Pentru cei cu creier de plastic".Bianca Dragusanu si-a pus fanii pe jar dupa ce a publicat un colaj cu fotografii, in care le arata tuturor cum a evoluat fizic in ultimii ani. Mai mult, viitoarea mamica a marturisit ca este mai fericita ca niciodata si ca este mandra de ceea ce a realizat pana acum. "Despre evolutia mea cu dedicatie in mod special pentru cei cu creier de "plastic" ! Sunt mandra pentru ca am reusit tot ce mi-am dorit vreodata! Sunt fericita si multumita cu viata mea, iar faptul ca am evolutat din toate punctele de vedere nu ar trebui sa deranjeze decat niste oameni, evident care nu pot evolua! Bafta tuturor si numai de la bine in sus va doresc", a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii de pe Facebook, informeazaLibertatea.

Renata si-a schimbat look-ul, dar fanii au observat un detaliu care o face sa roseasca.De cand nu se mai afiseaza cu Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe a devenit mult mai discreta cu viata personala. Recent, insa, fosta asistenta tv a trecut pe la salon si si-a schimbat look-ul, decizie pe care a impartasit-o cu admiratorii ei. A optat pentru un efect "ombre" pentru par, dar fanii in loc sa remarce schimbarea au vazut ca brunetei i se ghiceste sfarcul prin maioul transparent. Renata Gheorghe face furori cu bustul ei generos, iar acum si cu noua coafura sofisticata. Bruneta si-a facut parul in doua culori, astfel ca varfurile au devenit gri metalizat. Nu se stie exact cum a ajuns fosta asistenta la aceasta nuanta din moment ce avea cosite negre ca abanosul fara sa-si afecteze parul, insa cel mai probabil ea a apelat la mese intr-o nuanta mai deschisa pentru a face totodata reclama salonului care comercializeaza astfel de accesorii pentru doamne, relateazaClick.