Desi inca nu a sosit momentul sa se gandeasca la lumea de dincolo, cel mai bine platit artist roman doreste, totusi, sa se ocupe, după Sarbatori, si de actele locului sau de veci. Prin urmare, groapa pe care a primit-o, drept “bonus”, din partea Primariei orasului Piatra Neamt, in urma cu cativa ani, cand a fost numit “Cetatean de onoare”, vrea sa o dea la schimb, cu una in Bucuresti, demna de o vedeta de talie internationala.

“Eu zic că, după atâta muncă şi realizări profesionale, merit şi eu, când îmi va suna ceasul, să am parte de o înmormântare cu onoruri. Intenţionez, dacă voi avea dreptul, să schimb locul de veci pe care l-am primit în Piatra Neamţ cu unul în vestitul cimitir Bellu, din Bucureşti. Iar dacă aş găsi un mormânt pe Aleea Artiştilor, m-aş bucura şi mai mult”, a declarat el, pentru Click!

Vedeta, care ne-a spus toate aceste lucruri pe un ton ce denotă atât realism, cât şi simţul umorului, a dorit să menţioneze că încă nu are gând “de ducă”. Starea sănătăţii sale e de invidiat, în urma controlului medical: “Toţi se amuză că mă gândesc la înmormântare, dar şi vedetele din străinătate fac acelaşi lucru. Doar în România, oamenii consideră că e morbid să te gândeşti unde vei fi îngropat”.

În altă ordine de ide, ca să revenim totuşi şi la lucruri mai frumoase, Mihai Trăistariu a anunţat că trage sfori să obţină licenţa de funcţionare pentru firma sa de taxi: “Am cumpărat în leasing 50 de maşini Dacia Logan, care vor fi inscripţionate cu numele firmei mele, Mihai Taxi, care va funcţiona doar pe raza oraşului Constanţa. Sunt sigur că vara, când turiştii dau buzna pe Litoral, voi câştiga bani frumoşi”.

Cât priveşte spălătoria auto, afacere pe care demarat-o în urmă cu câţiva ani, aceasta nu va fi deschisă decât pentru taxiurile sale: “Costurile spălătoriei se ridică la peste 200.000 de euro, numai terenul valorând 150.000 de euro”.

Click