Ilinca Vandici, tinuta de infarct. Toate privirile s-au lipit de fundul ei.Ilianca Vandici a facut senzatie miercuri seara, la un eveniment organizat intr-un club de lux din Capitala. Petrecerea de lansare a noii grile de programe a postului de televiziune Kanal D, a adunat nume mari din showbiz. Printre acestea s-a numarat si Ilinca, a carei tinuta a atras toate privirile celor din jur. Intr-un costum alb, din dantela si foarte decoltat, Ilinca Vandici a fost una dintre cele mai surprinzatoare aparitii, mai ales ca admiratorii vedetei nu sunt obisnuiti cu noul stil vestimentar al prezentatoarei tv. Cu zambetul pe fata si extrem de relaxata, Ilinca a atras privirile celor din jur. Inainte de a pleca la eveniment, vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine, spre incantarea prietenilor virtuali care au considerat ca este mai sexi ca niciodata, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Madalina Ghenea si-a ''tunat'' buzele? Iata dovada.Se stie ca Madalina Ghenea nu are retineri cand vine vorba despre operatiile estetice. Sanii, fundul, nasul, buzele, vedeta a modificat tot ce nu i-a placut la corpul ei. Si-a marit bustul si buzele. Cea mai recenta interventie de acest fel pare sa nu fie insa un succes. Madalina Ghenea (27 de ani) a vrut sa se laude pe contul personal de pe o retea de socializare cu un machiaj profesionist realizat de Ema Uta. Din pacate, inainte de a lauda machiajul, fanii au observat buzele marite artificial ale vedetei si au taxat-o imediat. ''Nu e machiajul frumos, tu esti frumoasa! Dar e foarte important sa te opresti aici cu operatiile estetice. Orice arata nenatural iese din simfonia frumosului si a bunului gust'', a comentat unul din prietenii virtuali ai Madalinei, iar un alt fan a scris ''Are buzita putin umflata in partea dreapta. Dar face toti banii'', potrivitClick.

Toata lumea a ramas cu gura cascata! Cum a fost fotografiata Ramona Gabor in... padure.Dupa ce a petrecut o vacanta de neuitat prin destinatii precum Mexic, Miami sau Cancun, sora Monicai Gabor a revenit in Romania. Mai mult, manechinul a revenit in Romania dupa ce toata vara s-a plimbat prin Spania, Grecia sau Turcia, iar intreaga vacanta despre care apropiatii acesteia spun ca a ajuns la suma de 100.000 de euro, a fost platita de catre iubitul surorii sale, Mr. Pink. Ramona Gabor a revenit in Romania pentru prima data de la plecarea in Dubai, acolo unde si-a construit o cariera ca model, anuntaCancan.

Andreea Balan il dezbraca pe Dorian Popa. Care este motivul.In prima editie a celui de-al zecelea sezon ''Te cunosc de undeva'', Andreea Balan il dezbraca pe Dorian Popa ca sa afle daca acesta seamana cu 50 Cent. Andreea Balan face acest gest in emisiunea ''Te cunosc de undeva!'', care va fi difuzata sambata, 10 septembrie, la Antena 1, pentru a vedea daca Dorian Popa seamana cu personajul pe care artistul il va avea de imitat. ''Mi se pare o asemanare foarte buna. Dar trebuie sa vedem daca seamana pana la capat cu 50 Cent'', spune Andreea Balan. Aceasta se ridica de la masa juriului si se indreapta spre Dorian Popa, cerandu-i sa-si dea jos maioul, informeazaLibertatea.

De ce n-a mai facut Oana Lis sex de doua luni. Vedeta recunoaste tot.Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin clipe grele dupa ce a fost diagnosticata de medici cu artroza la maxilar. Oana nu se mai poate bucura de viata initima de aproape doua luni. Abia mananca, nu mai poate sa rada si e in ''pauza'' de sex. Toate acestea i se intampla Oanei Lis din cauza unei probleme la maxilar. Sotia lui Viorel Lis s-a trezit ca nu mai poate deschide gura nici sa manance. Ingrozita de aceste simptome, sotia lui Viorel si-a facut imediat programare la medic, speriata ca nu va mai putea nici sa vorbeasca. ''Se auzea un zgomot ciudat cand deschideam gura, aveam dureri. Am fost la medic si mi s-a spus ca am artroza la maxilar. Trebuie sa fac o analiza complexa. E periculos, ca poti sa ramai blocat sa faci o luxatie￯, ne-a spus Oana Lis, noteazaClick.