Nici Andei Adam nu i-a iesit in halul asta! Ea e protagonista celui mai penibil Photoshop.Nu arata perfect, dar se vor sexy pe canalele publice de comunicare sau pe siteurile de socializare, asa ca apeleaza la Photoshop. In cazul Andei Adam, de pilda, diferenta dintre fotografiile pe care si le face si realitate este uriasa, insa o alta blonda cunoscuta este campioana modificarilor duse la penibil. Recent, Rocsana Marcu, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars si-a postat fotografii din vacanta, in costum de baie, incercand sa para sexy. Nici nu mai conteaza de fapt cum era sau ce incerca sa para, ci doar ce i-a iesit... Nu mai este un secret faptul ca talia de viespe lipseste din conformatia Rocsanei, care nu a reusit sa o dobandeasca nici cu ajutorul liposuctiei, anuntaLibertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Vica si sotia lui Catarama continua "razboiul silicoanelor".Nu se inteleg si pace! Vica Blochina, fosta iubita a lui Piturca, si medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, continua razboiul inceput in urma cu mai bine de doi ani prin tribunal, dupa o operatie de marire de sani. Si asta pentru ca blonda nu vrea nici in ruptul capului sa-i plateasca sotiei lui Viorel Catarama daune de aproape 15.000 de euro. Dupa o vara fierbinte, pe care a petrecut-o atat in tara, cat si in strainatate, Vica Blochina (40 de ani) a avut grija sa-si pregateasca programul de toamna. Iar una dintre cele mai importante sarcini pe care o are de rezolvat e datoria, deloc de neglijat, cu care s-a ales vara trecuta. Fosta balerina, care i-a furat mintile lui Victor Piturca, ar trebui sa scoata din buzunar aproape 15.000 de euro pentru a-i plati medicului Adina Alberts (46 de ani) daune contractuale, potrivitClick.

Adelina Pestritu i-a innebunit pe americani cu silicoanele ei! Cum s-a pozat iubita lui Speak pe plaja, la Miami.Dupa ce s-a impacat cu Speak, Adelina Pestritu a plecat din nou din Romania, insa de data aceasta a fost insotita de iubitul ei. Destinatia finala a fost SUA, iar bruneta le-a impartasit fanilor experienta ei de acolo, prin fotografiile postate pe Instagram. Desi multi dintre fani au criticat noua tunsoare a brunetei, majoritatea au fost mai fericiti ca niciodata sa-i vada pe cei doi impreuna, mai ales dupa ce relatia lor a fost incerta pentru o buna perioada. In urma cu putin timp, Adelina a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii incendiare, in care apare imbracata intr-un costum de baie alb, care ii scoate in evidenta noile silicoane, dar si trupul intr-o forma de invidiat, informeazaCancan.

Sotia lui Adi Mutu, primele declaratii dupa ce a aflat ca e insarcinata: "Simt ca va fi baiat". Sandra Bachici (23 de ani), tanara sotie a lui Adi Mutu, este insarcinata. Fostul fotbalist mai are trei copii din doua casnicii: doua fete si un baiat. Adi Mutu e in culmea fericirii de cand sotia lui, Sandra Bachici, l-a anuntat ca urmeaza sa aduca pe lume un copil. Cei doi intentioneaza sa se si casatoreasca in iarna, dar nu si-au facut planuri clare in acest sens. Sandra si Adi Mutu au vorbit despre relatia lor, dar si despre planurile de viitor, intr-un interviu acordat pentru Kanal D. "Ne-am cunoscut intr-un cerc de prieteni, cred ca avea 18 ani atunci cand am cunoscut-o. In momentul in care eu am divortat si treceam printr-o perioada despre care putina lume stie, am pus mana pe telefon si am aflat ca trecea si ea printr-o perioada mai grea", a povestit Mutu, citat deLibertatea.

Cum arată Brigitte Sfăt după operația de la Viena. A răsărit soarele pe strada lui Brigitte Sfăt! Soția lui Ilie Năstase și-a anunțat miercuri, 7 septembrie, prietenii că a trecut cu bine prin operația de extirpare a tumorilor de la plămâni. Tânăra a postat câteva imagini pe contul personal de Facebook, în care putem vedea o Brigitte relaxată și zâmbitoare. Eliberată de griji și încrezătoare în ceea ce îi rezervă viitorul. Așa arată Brigitte Sfăt (39 de ani) la o zi după operația complicată prin care a trecut într-o clinică privată din Viena. Soția lui Ilie Năstase a postat câteva imagini în care se pot observa bandajele care îi protejează operația, dar, mai cu seamă, atitudinea pozitivă a lui Brigitte, scrieClick.