Marina Dina isi protejeaza excesiv sarcina. S-a legat de pat! Marina Dina si-a vazut in sfarsit visul cu ochii, iar in cateva luni fericirea ei va fi deplina. Fosta asistenta TV si-a dorit enorm sa devina mamica, insa problemele de sanatate au impiedicat-o sa se vada in aceasta postura. Dupa mai bine de trei ani de chin si asteptare, Marina Dina a primit vestea ca este insarcinata. Problemele de sanatate a tiroidei au impiedicat-o pe Marina Dina sa devina pana acum mamica, insa miracolul s-a intamplat intr-o perioada in care fosta asistenta TV nu mai tragea nicio speranta, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Salam s-a ruinat: a pierdut 1,5 milioane E la cazino! Florin Salam are din nou necazuri din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc. De data aceasta, celebrul manelist a pierdut o suma uriasa si ar fi fost nevoit sa se imprumute la mai multi camatari. Cu toate ca este un lautar de top, care castiga sume fabuloase, Florin Salam nu pare, in mod paradoxal, sa aiba norc la bani. Si asta, pentru celebrul artist are patima jocurilor de noroc. Apropiatii acestuia spun ca, atunci cand merge la cazino, lautarul joaca in privat, ferit ochii celorlalti jucatori, sume mari, pe care, de multe ori, acesta nu le poate achita. Atunci apeleaza la camatari, care il imprumuta contra unor dobanzo foarte mari, anunta CanCan.

Pe cati bani se dezbraca Mariana Moculescu la videochat. Telenovela Cristi Marin - Mariana Moculescu continua, caci fostul ei iubit nu se simte inca razbunat, dupa ce ea i-a dat papucii, in urma cu cinci ani. Acesta vine cu noi detalii din trecutul deocheat al femeii. Mariana a negat ca ar fi facut vreodata sex pe bani si ca unicul episod de videochat ar fi fost doar "o joaca nevinovata".Cristi Marin si Mariana Moculescu (48 de ani) au sperat la inceputul relatiei ca isi vor intemeia o familie, insa scandalurile devenisera la ordinea zilei. S-au iubit timp de trei ani, s-au despartit in 2011, insa continua si acum, dupa atata amar de vreme, sa-si arunce sageti inveninate, relateaza Click.

Cat timp ii ia solistului de la Carla's Dreams sa-si faca o masca. Misterios si carismatic, solistul de la Carla's Dreams, noul membru al juriului "X Factor", va atrage atentia din prima editie a noului sezon. Cu o alura si un machiaj care il fac sa se remarce din prima, noul jurat a afisat de-a lungul filmarilor pentru noul sezon modele variate de machiaje cu care isi acopera chipul. Asa se face ca acesta a purtat cate un model diferit de machiaj in fiecare zi de filmare a auditiilor. Carla's Dreams obisnuieste sa isi aleaga singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile si sfaturile make-up artistului cu care lucreaza. E nevoie de aproximativ o ora astfel incat chipul sau sa fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute daca artistul isi face singur machiajul, scrie Revista Viva.

Totul despre nunta lunii octombrie. Gabriel Cotabita va avea o nasa megacelebra! Gabriel Cotabita va ajunge din nou in fata altarului, peste nicio luna, si asta la mai bine de un an de cand si-a revenit miraculos dupa accidentul suferit. Era un burlac convins pana in luna mai a anului trecut. Atunci, Gabriel Cotabita a suferit un accident intr-o sala de fitness si putini au fost cei care i-au dat vreo sansa de supravietuire. Artistul si-a revenit miraculos iar in prezent vede viata cu alti ochi. Primul lucru pe care l-a facut de cand s-a trezit din coma a fost unul la care nimeni, nici macar el, nu se astepta. Si-a cerut de sotie iubita care l-a vegheat zi si noapte in cele mai grele momente! Alina a spus ¬da¬, iar peste nicio luna, Gabriel Cotabita va ajunge din nou in fata altarului, ca ginerica! Mai intai, el se va cununa civil, pe data de 9 octombrie, iar apoi religios! Viitoarea sa sotie va intra in biserica in rochie alba de mireasa, pentru care deja si-a ales modelul si care va fi realizata de o creatoare autohtona, scrie Libertatea.