Silicoanele Adelinei Pestritu, motiv de disputa intre fani: ''Seamana cu doua baloane''.Si-a dorit un bust mai mare si la obtinut. Adelina Pestritu a intrat in randul vedetelor cu silicoane, iar acum se declara multumita de rezultat. In schimb, fanii brunetei nu sunt de aceeasi parere cu schimbarile prin care a trecut Pestrita in ultima perioada, si o critica ca a apelat la operatia de marire a sanilor. Adelina Pestritu a ales sa-si mareasca decolteul la medicul estetician Kasem Abu Bakr, in luna aprilie a acestui an. Desi a fost nevoita sa poarte cel putin o luna o bustiera care sa ii sustina sanii proaspat operati si sa nu se expuna la soare, iata ca a venit momentul ca iubita lui Speak sa-si etaleze cu mandrie noi sanii. Aflata intr-o minunata vacanta in SUA, impreuna cu iubitul ei, aceasta s-a bronzat pe cele mai mari plaje din Miami, iar fotografiile cu ea in costum de baie au facut deliciul fanilor virtuali. Altii, in schimb, nu au fost incantati de cum arata acum sanii acesteia si i-au marturisit ca seamana cu doua baloane, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Paula Chirila si-a prins sotul cu alta femeie! Prezentatoarea tv a rupt tacerea.Invitata la emisiunea Oanei Turcu, din aceasta dupa-amiza, Paula Chirila isi va deschide sufletul si va vorbi sincer despre viata ei. Pe langa faptul ca uneori ar face orice pentru o bucatica de ciocolata, Paula a mai explicat de ce nu ar putea purta niciodata pantofi cu blana, deoarece nu ar suporta ideea ca un animal a fost ucis pentru incaltamintea ei. Ea a marturisit ca a renuntat la verigheta dupa ce sotul ei s-a intalnit cu o alta femeie Prezentatoarea MPFM a marturisit ca viata i-a rezervat multe surprize, si nu tocmai placute, la un moment dat a descoperit ca sotul ei conversa cu o alta femeie. ,,Am descoperit niste mesaje cu o domnisoara", a declarat Paula Chirila, citata deCancan.

Andreea Berecleanu vorbeste despre interventii estetice. Cum reuseste sa arate atat de bine, la 41 de ani.Andreea Berecleanu este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase stiriste de la noi. La 41 de ani, ea reuseste sa arate mereu impecabil, astfel ca putini sunt cei care i-ar ghici varsta pe care o are in buletin. Andreea Berecleanu recunoaste ca este de acord cu interventiile estetice, atunci cand ele ar putea elimina un complex sau o trauma a celui care le face. Stirista a apelat si ea la proceduri de infrumusetare, dar doar la cele neinvazive, scrieLibertatea.

In sfarsit, Smiley a ingenuncheat in fata unei femei.Am trait sa o vedem si pe-asta! Smiley, burlacul convins, a cazut in sfarsit in genunchi in fata unei femei. Stati, nu va faceti mari iluzii! Cea care i-a cucerit inima este o concurenta la "Vocea Romaniei", pe care incerca sa o convinga sa intre in echipa lui. Competitia vocilor bune a inceput vineri seara, pe micile ecrane. Daca la PRO TV a revenit "Vocea Romaniei", Antena 1 a adus din nou spectacolul "X Factor". De ambele parti s-a lasat cu momente inedite, concurenti cu voci impresionante, hohote de ras si multa muzica buna. Smiley a fost cel care, la PRO TV, a facut spectacol in toata regula. In dorinta de a convinge o concurenta sa-l aleaga pe el antrenor, i-a cazut de-a dreptul in genunchi, anuntaClick.

Mihai Albu nu reuseste sa-si refaca viata! Motivul pentru care a ajuns sa fuga de femei.Designerul de pantofi pe numele caruia a luat nastere controversatul personaj Iulia Albu viseaza la ziua in care isi va intemeia din nou o familie. Mihai Albu isi cauta o femeie sa o ia de nevasta, dar sfarseste de fiecare data jignit. A fost insurat cu Iulia Albu, au impreuna o fetita, dar s-au scurs deja vreo trei ani de cand el este singur. Mihai Albu nu s-a lasat descurajat deloc de divort, ci, din primul moment dupa ce s-a ridicat din ruinele mariajului esuat, a inceput sa viseze din nou la altar. Potrivit apropiatilor designerului, acesta cauta fervent femeia care sa-i devina mireasa, mai ales ca isi doreste cu ardoare sa devina din nou tata, potrivitLibertatea.