Inna isi recunoaste "pacatele": "Imi place sa incalc regulile".Arata senzational in pictoriale, iar fotografiile surprinse din cele mai bune unghiuri o infasiseaza pe Inna ca o diva. Daca multa vreme mignona cantareata a pastrat un echilibru in alimentatie si miscare, iata ca de ceva vreme artista si-a permis sa se rasfete si sa isi faca toate poftele. "Eu nu merg nici la sala si nu am nicio alimentatie foarte echilibrata. Nu fac nimic din toate lucrurile astea. Probabil ca este vorba de gena sau de felul meu care este foarte alert", ne-a marturisit ea. Ce-i drept, vedeta are un program incarcat, cu multe deplasari in strainatate, iar lipsa timpului liber si a disciplinei corespunzatoare si-au pus amprenta asupra trupului ei, scrieLibertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Invazie de silicoane la Supravietuitorul. Fiica lui Nico, printre cei 18 concurenti.18 concurenti aduc in casele romanilor, tensiunile, strategiile, aliantele, lupta pentru supravietuire si pentru a demonstra ca merita titlul de unicul supravietuitor! Iata care sunt concurentii emisiunii Supravietuitorul! Prima editie a show-ului "Supravietuitorul" incepe astazi, de la 20:30, la Pro Tv. Concurenti sexy, cu varste cuprinse intre 18 si 48 de ani, cu profesii diferite, care provin din orase din tara si cu personalitati si obiective total diferite, aventurierii care au ajuns in Filipine, aduc experienta unica in Romania. Printre cei 18 concurenti s-a strecurat si o tanara care nu e straina de lumea showbiz-ului. Alexandra Matei (25 de ani) este fiica solistei Nico, o adevarata bomba sexy, cu sanii siliconati si buzele injectate cu acid hialuronic, anuntaClick.

Raluca Dumitru a aparut goala la TV in aceasta dimineata! Ce s-a intamplat dupa ce a renuntat la haine.Raluca Dumitru a demonstrat ca nu are inhibitii si s-a dezbracat in fata micilor ecrane inca de la primele ore ale diminetii. Raluca Dumitru a renuntat la haine si s-a intins pe o masa pentru a-i permite unui medic specialist sa ii aplice cateva ventuze. In imagini, puteti vedea ca vedeta a aparut goala la un post tv in aceasta dimineata, potrivitCancan.

Smiley alaturi de o domnisoara misterioasa. Detaliul din imagine care l-a dat de gol.Smiley a postat pe contul de socializare, o imagine in care apare alaturi de o domnisoara misterioasa. Din pacate, artistul nu i-a dezvaluit identitatea, insa mana si poseta care au fost surprinse in fotografie, lasa loc de interpretari. Smiley si-a facut un selfie, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta se afla alaturi de o tanara, despre care multi spun ca este iubita interpretului. "Nu stiu cati te-au vazut pe tine in poza, dar mana si parul pasagerei din dreapta le-am remarcat cu totii", i-a comentat unul dintre prietenii virtuali, noteazaLibertatea.

Madonna, cu sfarcurile pe-afara de fata cu fiica ei.Nu se dezminte! Diva reuseste sa atraga atentia ori de cate ori iese din casa. Madonna (58 de ani) a scos-o pe fiica ei Lourdes "Lola" Leon (19 de ani) la Saptamana Modei de la New York, pentru a lua parte la lansarea noii colectii semnate de Alexander Wang, designerul care ii este si bun prieten cantaretei. Tinuta ei provocatoare a reusit sa intoarca toate privirile, mai ales ca prin bluza transparenta i se puteau vedea sanii. N-ai zice ca are aproape 60 de ani! Diva nu poate renunta la tinute provocatoare, care insa o fac sa gafeze foarte des. Toti fotografii s-au aliniat in fata Madonnei si au surprins-o in ipostaze jenante, la Saptamana Modei de la New York, acolo unde s-a dus cu fiica ei, Lola. Bluza transparenta i-a dat batai de cap controversatei blonde, sanii ei iesind cu usurinta din corset, arataClick.