Dana Savuica, din ce in ce mai dezinvolta. A pozat in chiloti, la 46 de ani. Dana Savuica pare din ce in ce mai dezinvolta de cand a divortat, dovada in acest sens fiind si ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook. Chiar daca a luat cateva kilograme in plus, in ultima perioada, Dana Savuica nu ezita sa se pozeze in lenjerie intima. O astfel de imagine a fost postata, luni, pe pagina ei de Facebook. BNR: Daca pastrezi monede vechi, poti deveni milionar... Imbracata in camasa alba si in chiloti, vedeta, in varsta de 46 de ani, e intr-o forma de zile mari, informeaza Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Am filmat-o pe Rocsana Marcu, la manichiura! Ce facea "matinala" de la Antena cu o singura mana. Rocsana Marcu a debutat in muzica pe cand avea doar noua ani, la un concurs radio. De-a lungul timpului, a cantat in diverse trupe, insa, in 2006, a renuntat la muzica pentru televiziune, domeniu in care lucreaza si in prezent. Desi viata profesionala i-a adus multe satisfactii, nu se poate spune acelasi lucru si despre viata personala a vedetei. Din pacate pentru ea, Rocsana Marcu a avut ghinion in amor, dar isi adora cele doua fiice, chiar daca s-a despartit de cei doi barbati care sunt taticii fetitelor. Insa, desi are un program incarcat cu emisiunea si cresterea copilelor, Rocsana nu uita sa se rasfete putin, atunci cand reuseste sa prinda putin timp liber, scrie Cancan.

De ce nu s-a mai cantarit Bianca Dragusanu de noua luni. Obsesia kilogramelor in plus o urmareste pe Bianca Dragusanu, care nu a putut sa scape de aceasta grija nici macar pe perioada sarcinii, cand orice femeie are aceasta scuza la indemana pentru a se rasfata cu tot ce ii pofteste inima. Desi, ar fi putut si ea sa profite, vedeta nu a mancat pentru doi, asa cum se spune in popor, ci a avut grija ca ceea ce consuma sa fie sanatos si sa-i ofere bebelusului necesarul de nutrienti. Bianca Dragusanu nu a mancat mai mult pe perioada sarcinii. Blonda, care spre finele saptamanii viitoare si-a programat nasterea, a fost si continua sa fie o graviduta activa, dar nu a stat prea bine la capitolul mese copioase. A mancat ca o vrabiuta si din cauza ca sarcina nu i-a dat prea mult voie sa aibe pofte, scrie Click.

Vica Blochina, in chiloti. Ce-si spune cand se uita in oglinda. Vica Blochina are un trup de invidiat la cei 40 de ani ai sai si nu se sfieste sa-l expuna ori de cate ori are ocazia. Fosta balerina posteaza in mod frecvent imagini sexy pe retelele de socializare, asta si pentru ca este foarte increzatoare si mandra de felul cum arata. Vica Blochina a postat o imagine in care isi arata posteriorul in oglinda. Este drept ca are un posterior ferm, iar bronzul impecabil il completeaza de minune, dar ceea a fost pe placul fanilor ei este mesajul pe care blonda si-l transmite atunci cand se uita in oglinda, noteaza Libertatea.

Cum i-a raspuns Madalina Ghenea Rocsanei Marcu dupa ce blonda a spus ca are burta. Madalina Ghenea a intrat pe lista neagra a Rocsanei Marcu. Prezentatoarea de la Antena Stars s-a lansat in comentarii acide dupa ce a vazut un video in care olteanca este filmata de iubitul ei Matei Stratan. Blonda a remarcat ca fotomodelul s-a ingrasat si a spus la emisiune ca diva a facut "burtica" si "soldulete". Nu trece zi fara ca Rocsanei Marcu sa nu i se para ca o vedeta de la noi s-a ingrasat si ar putea fi gravida. Blonda remarca in fiecare dimineata cate o burtica la una dintre divele noastre. Saptamana trecuta a fost randul Madalinei Ghenea. In timp ce privea videoclipul in care fotomodelul aparea, blonda a considerat necesar sa adauge ca Madalina s-a ingrasat, iar aceste kilograme sunt suspecte, potrivit Click.