Dorian Popa, tinta glumelor unuia dintre cei mai buni prieteni. Artistul s-a facut de ras. Dorian Popa si-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica p imagine, in care apare alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni. Este vorba de cantaretul Levinte, pe care Dorian nu l-a mai vazut de multa vreme. Dorian Popa s-a facut de ras, dupa ce prietenul lui i-a pus fata, pe un corp de femeie, printr-un program de editare special. Fanii s-au amuzat copios si au facut glume pe seama interpretului. "HahAHAhahAh #levent nebunu'..Ce puteam sa facem noi la prima revedere, dupa ceva vreme. Sunteti pupati", a scris Dorian Popa in dreptul imaginii, informeaza Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Cea mai sexy femeie din lume a ramas in sanii goi pe strada. Cum altfel poti dovedi ca esti cea mai sexy femeie din lume daca nu iti arati ocazional "dotarile" in public? Probabil la asta s-a gandit Stella Maxwell (25 de ani) cand a decis sa faca o plimbare de seara prin Londra. Paparazzi au surprins-o pe fotomodel purtand o tinuta foarte sumara care le-a aratat tuturor ca si-a lasat acasa sutienul. Potrivit The Sun, s-ar putea spune ca frumoasa blonda a avut un mic "accident" vestimentar atunci cand decolteul extrem de generos a lasat la vedere sfarcul sanului drept, potrivit Click.

Anarhia din casa cuplului Jolie-Pitt: Angelina si Brad nu isi puteau controla copiii, era haos. Dezvaluirile unei foste bone. Angelina Jolie si Brad Pitt au sase copii impreuna: trei adoptati Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani si trei conceputi biologic Shiloh, 10 ani si cei doi gemeni Knox si Vivienne, 8 ani. "Intotdeauna apareau neintelegeri intre ei atunci cand venea vorba despre felul in care ar trebui sa isi disciplineze copiii. Au sase copii si, in toata acea aglomeratie din casa lor, lucrurile deveneau de multe ori haotice", a precizat sursa. Un articol publicat de Daily Mail dezvaluie haosul si anarhia care conduceau casa cuplului, tinand cont ca cei 6 copii nu se duceau la scoala, iar cei doi actori aveau pareri diferite despre modul in caree trebuiau educati, potrivit stirileprotv.ro.

Sanziana Buruiana a ramas masca cand a intrat in camera! Ce facea sotul ei. Sanziana Buruiana a fost uimita de modul in care si-a gasit sotul, asa ca a imortalizat momentul printr-o fotografie. Vedeta a fost incantata la maximum atunci cand l-a vazut pe Nicolae Zuluf in timp ce o hranea pe fiica lor, Isabella, cu biberonul.Sanziana Buruiana a postat imediat imaginea pe Facebook. "Cel mai bun tatic. Te iubim. P.S: Esti sexy si cand ii dai sa pape", a scris Sanziana Buruiana la descrierea imaginii, noteaza Cancan.

Bianca Dragusanu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nimeni nu o crede. Ce le-a spus viitoarea mamica fanilor. Bianca Dragusanu va naste peste doar cateva zile, iar emotiile sunt mai mari de la o zi la alta. Viitoarea mamica s-a ingrasat 15 kilograme, insa nimeni nu o crede, mai ales ca burtica de gravida se vede foarte putin. Fanii au intrat la idei, dupa ultima imagine facuta publica de aceasta pe contul de socializare. Bianca Dragusanu a facut publica o imagine, care a creat isterie in randul prietenilor virtuali. "Iti doresc sa ai nastere usoara. Daca peste cateva zile ne arati bebelusul, o sa se distruga orice mit ca in timpul sarcinii te ingrasi si ai burta mare. Nu am vazut inca o gravida ca si tine, dar cred ca ai o sarcina sanatoasa. Ceea ce e mai important decat gura lumii", i-a scris o fana Biancai Dragusanu, relateaza Libertatea.

Adela Popescu, poza din intimitate cu Radu Valcan: "Si ravasit esti sexi, nene!". Adela Popescu (29 de ani) si Radu Valcan (39 de ani) au devenit parinti in urma cu trei luni, iar acum micutul le solicita toata atentia. Totusi, asta nu inseamna ca au renuntat complet la momentele de intimitate. In putinele ore in care micutul se odihneste, acestia se rasfata in doi ca la inceputul relatiei. Iar pentru ca imaginea sotului ei a impresionat-o, Adela nu s-a putut abtine sa nu publice o fotografie dintr-una din acele seri in care se bucura de momente de liniste impreuna, scrie Click.